N8 çıktımı ya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozggurr

ozggurr

Üye
Bence dolandırıcı.Kesinlikle itibar etmeyin derim.Bİraz daha bekleyin 2011 e gelmeden önce gelir tr yede sabredin garantili kayıtlı cihaz alın.

Dolandirici olmayabilir. Nokia N8 piyasaya cikti.. Bende dun aldim...

Isteyenlere masraf ve telefon ucreti onceden odenmek kosuluyla HK ya da Cin'den ben de gonderebilirim ki.

Nedir yani, dunya kuculuyor...

Zaten Nokia N8 cikmadan o kadar elestiri aldi ki kotu bir telefon piyasaya suremez kolay kolay...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
N8 aşık etti kendine :)

Noks

Noks

Üye
N8 Gelsin Wawe ile karsılastıracam zaten :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye

Nokia'nın Symbian^3 tabanlı amiral gemisinin ülkemize resmi yollardan giriş yapacağı tarih belli oldu.
Uzun uzun ertelemeler ertesinde en nihayetinde geçtiğimiz hafta içerisinde İngiltere ve Almanya başta olmak üzere Avrupa Kıtası ülkelerine dağıtımı başlanan model, Nokia Başkan Yardımcısı Victor Saeijs tarafından yapılan açıklamaya göre Kasım ayı içerisinde Türkiye'de satılmaya başlanacak.

Necmati

Necmati

Üye

Nokia'nın Symbian^3 tabanlı amiral gemisinin ülkemize resmi yollardan giriş yapacağı tarih belli oldu.
Uzun uzun ertelemeler ertesinde en nihayetinde geçtiğimiz hafta içerisinde İngiltere ve Almanya başta olmak üzere Avrupa Kıtası ülkelerine dağıtımı başlanan model, Nokia Başkan Yardımcısı Victor Saeijs tarafından yapılan açıklamaya göre Kasım ayı içerisinde Türkiye'de satılmaya başlanacak.
İnşallah Doğrudur...

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
size birşey itiraf edeyim symbian3 ün ilk konusu bu olsun diye açmıştım başka soracak soru bulamamıştımda :D (rasgele gördüm şimdi)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...