Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aynen garantılı alın daha ıyı fazlada pahalı olmaz iphone 4 kadar olmaz
Necmati
Üye
N8 çıkmadı bu hafta içinde çıkacaktı hadda çıkmış bile olabilirdi ama Nokıa açıklama yaptı..
beklenen ilgi fazla oldu depomuzu doldurup N8 piyasaya hemen sürecez..
Esendağlı
Üye
en fazla 1 ay içinde ülkemize gelecek,paracıkları hazırlamak lazım.
ben hemen alamıcam ama kesin alıcam mayıs ayında N8'im elimde olcak sen benden önce alırsan tanıtırsın btütn özelliklerini..
Esendağlı
Üye
Umarım alma şansım olur,şuanda yok da..n78 telefonum pert olduktan sonra 2.el bir n70 aldım onunla idare ediyorum şuan.sırf şu n8 yüzünden başka bir cihazda almak istemedim
aynen baktım bende bana pek inandırıcı gelmedi almanya'dan getirmiş daha telefon çıkmadı..
fedata
Üye
Nokıa n8 ekim ortası ve sonlarında tüm dünyada aynı anda satışa sunulacak.symbian 3 kulanıldığı için yeni gelen yazılım müdürü hiç bir hata olmasını istemiyor cihazda.fakat üretimi son surat devam ediyor.belliki çok satacak..
Nokıa n8 ekim ortası ve sonlarında tüm dünyada aynı anda satışa sunulacak.symbian 3 kulanıldığı için yeni gelen yazılım müdürü hiç bir hata olmasını istemiyor cihazda.fakat üretimi son surat devam ediyor.belliki çok satacak..