N8 çıktımı ya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
N8 çıktımı ya
N8 çıktı mı?

mustafa

mustafa

Üye
ekime sarktı diye biliyorum

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
yakında bende senin gibi olacağım sensation...

Esendağlı

Esendağlı

Üye
evet sabinden.com da satılık n8 var fiyatı 525 Euro

khytr89

khytr89

Üye
evet sabinden.com da satılık n8 var fiyatı 525 Euro

Bence dolandırıcı.Kesinlikle itibar etmeyin derim.Bİraz daha bekleyin 2011 e gelmeden önce gelir tr yede sabredin garantili kayıtlı cihaz alın.

devilmy

devilmy

Üye
Bence dolandırıcı.Kesinlikle itibar etmeyin derim.Bİraz daha bekleyin 2011 e gelmeden önce gelir tr yede sabredin garantili kayıtlı cihaz alın.
aynen garantılı alın daha ıyı fazlada pahalı olmaz iphone 4 kadar olmaz

Necmati

Necmati

Üye
N8 çıkmadı bu hafta içinde çıkacaktı hadda çıkmış bile olabilirdi ama Nokıa açıklama yaptı..
beklenen ilgi fazla oldu depomuzu doldurup N8 piyasaya hemen sürecez..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
en fazla 1 ay içinde ülkemize gelecek,paracıkları hazırlamak lazım.

Necmati

Necmati

Üye
en fazla 1 ay içinde ülkemize gelecek,paracıkları hazırlamak lazım.
ben hemen alamıcam ama kesin alıcam mayıs ayında N8'im elimde olcak sen benden önce alırsan tanıtırsın btütn özelliklerini..:oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Umarım alma şansım olur,şuanda yok da..n78 telefonum pert olduktan sonra 2.el bir n70 aldım onunla idare ediyorum şuan.sırf şu n8 yüzünden başka bir cihazda almak istemedim

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
1500ü gözden çıkarın derim...

fedata

fedata

Üye
Nokıa n8 ekim ortası ve sonlarında tüm dünyada aynı anda satışa sunulacak.symbian 3 kulanıldığı için yeni gelen yazılım müdürü hiç bir hata olmasını istemiyor cihazda.fakat üretimi son surat devam ediyor.belliki çok satacak..

Necmati

Necmati

Üye
Nokıa n8 ekim ortası ve sonlarında tüm dünyada aynı anda satışa sunulacak.symbian 3 kulanıldığı için yeni gelen yazılım müdürü hiç bir hata olmasını istemiyor cihazda.fakat üretimi son surat devam ediyor.belliki çok satacak..
zaten daha çıkmadan belli etti nokıa beklediğimizden çok çok fazla ilgi oldu dedi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...