betoner
Üye
Duygularıma tercümân olmuşsunSayende telefonum yalama oldu dikiş tutmuyor her gun flash atıyorum her gün Gece sabaha karşı attım flaşhı şimdi yine atacam telefon kafayı yiyecek. sayende telefona 1 oyun kurup oynamak nasip olmuyor
hicbirsey yapma direk flash at dosyalari dedigin yere at options yap birtane kirmizi var onu sil tamamdirorjinal bellenin üzerine flashlasam bi problem olurmu eski sürüme dönüptemi flashlasam birde telefonu bilgisayara bağlayıp e ye sağ tuş yapıp biçimlendirmi diyim ? birde bu dosyaları direk C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products dosyasının içine atıp flashlymmı yoksa dosyaları phoenix programını açıp flaslamadan önce gene düzelteyimmi
betoner cok sagol kardesim bilgi verdiyincin Allah razi olsunorjinali denemek için kurdum. Hiç hoşuma gitmemişti. Kesinlikle tavsiye ederim. Şarj olsun ve diğer konularda sorun yaşamazsınız. Ancak flashlamadan önce mutlaka e yi biçimlendirin. Kurtuluş bellenin tek beğenmediğim tarafı teması tema güzel aslında ancak okunan ve okunmayan maillerin rengi daha ayırt edici renkte yada farklı renkte olsaydı süper olurdu. Sadece orjinal temalarda farklı renk mevcut.
Orjinalinden güzel olmakla beraber daha stabil çalışmaktadır. Pişman olmazsınız yükleyin derim.
sosyalaglari yuklemeniz gerekiyor paylasim icinkurtuluş hocam gerçekten süper olmuş telefon uçuyor hakkın ödenmez gerçekten ancak ufak bir sorun var galeride seçeneklere tıklayınca dezenle çıkmıyor ve galeride face ve twit üzerinde foto paylaşmak için bulunan kısayol çalışmıyor tıklayınca özellik desteklenmiyor yazıyor bi el atarsan iyi olur
wi-fi bağlı olmadığı halde iken simge çıkıyor. Bunu düzeltme imkanı varmı. Yani sadece bağlanıldığında çıksın. Bağlı değilken simge gözükmesin.
tema efekti gayet çok hoş olmuş neden kaldıracaksınız nesini beğenmediniz ????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?