[N8 Belle 15-02-2012] :) Kurtulus40 (Turkce,hollandaca,ingilizce)

cok sagol kurtulus abi efekt dosya yeri degişmedi dmi e'de yine ?

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
polluxea♪;4361427' Alıntı:
cok sagol kurtulus abi efekt dosya yeri degişmedi dmi e'de yine ?
Aynen degismedi ayni yere atabilirsin ama simdi daha kolay sis yaptimin birini kur effect E kullan

mkahya

Üye
usta elleine sağlık harika olmuş

hocam yine döktürmüşsünüz elinize sağlık acaba yeni sürpriz de nedir....

facebook gruba ne oldu bulamıyorum ben..

KeSeGeN

Üye
kurtuluş abi sana pm attım bakar mısın????

acaba bu cfw de etkin aktarmalar yazısı kaldırıldımı?

betoner

Üye
Her zamanki gibi döktürmüşsün yine, diyecek söz bulamıyorum. Allah ne muradın varsa versin. Dosya yönetisine bayıldım. Yüklenecek uygulamalarda 20036cb8-0.sis diye bir dosya mevcut sormada yüklemeyim dedim.

abi bu ekran koruyucunun dosyaları verirsen ve nereye atıcağımızı belirtirsen kullanmak isterim

Kurtuluş abi ellerine sağlık. teşekkürler. yalnız flv dosyalarını izleyemiyoruz bir çözümü var mı?

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
abi bu ekran koruyucunun dosyaları verirsen ve nereye atıcağımızı belirtirsen kullanmak isterim
Yakinda belle ile ne var yok dev bir arsiv yayinliycam ve sadece maxicep uyelerine hazirlamaya calisiyorum az bir zaman kaldi.

YkPkY

Üye

ellerine sağlık kardeşim

Tepkiler: Kurtuluş40
kurtuluş usta pm atamadım kapalı galiba. C6-01 için cfw hazırlayabilirsen denemeleri kendi telefonum üzerinde yapabilirim şimdiden teşekkürler

Hocam eline sağlık, ancak dosya içinde diğer flash için gerekli belgeler yok, onları da paylaşabilir misin?

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
etkin aktarmalar yazısı arama esnasında iptal edildi mi?
Evet kapatildi.
kurtuluş usta pm atamadım kapalı galiba. C6-01 için cfw hazırlayabilirsen denemeleri kendi telefonum üzerinde yapabilirim şimdiden teşekkürler
Coktan hazirladim link atarim.
Hocam eline sağlık, ancak dosya içinde diğer flash için gerekli belgeler yok, onları da paylaşabilir misin?
Evet onlari unutmusum yanina koyucaktim fakat karisiyor diye tekrar icine attim ekledim ama linki atarim ayriyeten.

eyvallah usta dört gözle bekliyorum