Kurtuluş40
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
ya ben telefon acmaya konusmaya bile firsat vermiyorum sirf bu is icin yedek android aldimSayende telefonum yalama oldu dikiş tutmuyor her gun flash atıyorum her gün Gece sabaha karşı attım flaşhı şimdi yine atacam telefon kafayı yiyecek. sayende telefona 1 oyun kurup oynamak nasip olmuyor
Tesekkurler destek vermen bile yeter.n8 im olaydı kurardım ama kurmuş ve kullanış kadr oldum abi ellerine sağlık yine muhteşem bir iş başarmıssın
Tamamdir kayit yaptim ama sende unutmazsan 1 haftaya tamamdir oyle bir arsivki elinizle koymus gibi hersey yaninizda ve anlatimli bir konu olucak.abi cıkar da 700 icin fw yapalım sen yapmıssın gerci ama insanın kendi yapası geliyorabi bu arada arşivi yayınlayınca bana pm atar mısın eğer hatırlarsan. Hatırlamazsan hiç sorun değil
Iso dosyasi C icinde yoktu ama bunda var denemedim ama heralde cabuktur bir deneyim bakayim.Nokia Suite modunda bilgisayara bağlayınca anormal geç görüyor ve telefon dosyaları "Bilgisayarım"a gelmiyor. Sorun nerde olabilir acaba?
Iso dosyasi C icinde yoktu ama bunda var denemedim ama heralde cabuktur bir deneyim bakayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?