Soc-DooM33
Üye
bu konuda çok haklısın isterseniz 30 tane klasör açın her birine bir oyun koyun yinede yavaş açılıyor bir klasöre 5 6 oyundan fazla koymamaya çalışıyorum yine de en hızlı açılış 7-8 saniye sürüyor
ayrıca asphalt 5 i denedim görüntüler video daki gibi ancak çok kasıyor gibi görünmüyor sadece bazı yerler çok kasıyor.
uygulama beni çok kasmaz diyorsan n8 al derim ama uygulama konusunda artık daha da kötü ilk zamanlar herkes kötü diyordu şimdi artık 1 uygulama bile çıkmıyor adam gibi.
anna güncellemesi de bence boş bir güncelleme olacak yinede tercih senin ben olsam şu vakitte almazdım.
Ha? Kafam karıştı.
Şimdi ben uygulama hastasıyım herşeyi yüklerim.
Usb on the go, hdmi ve kamera (çok fotoğraf çekerim) beni cezbetti.
Nette flash istemiyorum vodafone ile bağlanıyorum, şayet flash olsa bile ayarlardan kapatırdım.
Cidden dediğiniz gibi mi oluyor telefon çekilmez mi oluyor?
----------Eklendi @ 19:30:42 ---------- Yazıldı @ 19:29:50 ----------
çok uygulama ile...
Evet hemde fazlasıyla çekilmez oluyor. Tema efektleri de hız efekti yerine iyice yavaşlatıcı bir efekt koymuşlar. 2'si birleşince al sana eziyet(Tema efektlerini kapatınca da klasörlere girmek ve kaydırma yapmak yine eziyet değişen birşey yok )
Yukarıda N8 öyle hızlı böyle hızlı diyen şahıs 9-10 tane oyun yüklemiş sadece, benim telefonumda 130 civarı oyun yüklü, sizde az değil çok şey yüklemek istiyorsunuz..
Çok uygulama yükleme hevesli birisiniz benim gibi, bende kasmaz hayaliyle aldım ama fos çıktı..
N8'i agirlikli olarak oyun oynamak icin alacak arkadaslara almamalarini tavsiye ederim.
Yukerida N8 oyle hizli boyle hizli diyen sahis sadece mesajlasma ve arama ozelligini kullanan ve her mesajinda sacmalayan birisi oldugu icin, -ki bu sahiz ben oluyorum- N8'i oyun oynamak asil maksadi tasiyarak aldiginizda hayal kirikligi yasayabilirsiniz derse, yine de sacmalamis olacagindan, forumun en super hiper Nokia N8 kullanicisi, nonamex kullanicisinin tavsiyesine uyaraktan Nokia N8 alip almama konusunda suruncemede kalabilirsiniz.
32 gb hazifadan geriya boslukta kala kala 5 gb yer kalmis bende cocuk hala o sahis birkac oyun yuklemis diyoruzayinda hacme sahip tek sey oyun ki bizim 26 gb'lik verilerimiz yer kaplayamamis arkadasin algi dunyasinda...
Kasmalari cok kastikca, kasintiya donusuyor.
Ben telefonun hafızasını filmle, müzikle doldurunca mı yavaşlıyor diyorum, oyun yükledikçe telefon yavaşlıyor diyorum yazdıklarımı anladığından emin misin ?
32 GB lık hafızayı doldurmuşmuşmuş aferin sana ne diyeyim.
Film ve Müzik doldurma niyetinde biri olsa karşımda N8'den daha iyisini bulamazsın demesini de bilirim, oyun ve uygulama yüklemek isteyen birine N8 senin alman gereken en son telefonda da demesini bilirim
Karşımızda ki kim oyun ve uygulama yüklemek isteyen biri, e daha kasıyorsun kendini ?
Asphalt 5 N8'de akıcı değil, kasıyor evet. Ama bunun nedeni cihazın teknik özelliklerinin yetersiz olması değil, Gameloft'un beceriksizliği. Oyunu berbat port etmiş ve buna bağlı olarakta optimizasyon hataları ortaya çıkmış. Diğer oyunlarda kasmaya rastlamadım
Ha? Kafam karıştı.
Şimdi ben uygulama hastasıyım herşeyi yüklerim.
Usb on the go, hdmi ve kamera (çok fotoğraf çekerim) beni cezbetti.
Nette flash istemiyorum vodafone ile bağlanıyorum, şayet flash olsa bile ayarlardan kapatırdım.
Cidden dediğiniz gibi mi oluyor telefon çekilmez mi oluyor?
----------Eklendi @ 19:30:42 ---------- Yazıldı @ 19:29:50 ----------
çok uygulama ile...
telefon çekilmez derken klasör girmeleri gerçekten çekilmez bence beklemekten bıkıyorsun bir süre sonra.
usb on the go hdmı içeren başka telefonlarda var bütçen ne kadardır bilmiyorum ama (galaxys2 de de var bu özellikler )
kamera önemli ancak telefon mu fotoğraf makinası mı şeklinde de düşün derim.
kameradan eğer şansızlık yaşamazsan (bazen parlama mercek sorunları vs oluyor forumda bir kaç kişide vardı) memnun kalırsın o konuda rahat ol.
uygulama hastasıysan n8 den değil symbian platformundan uzak dur derim ve ya bir süre uygulama ve oyunları incele derim birde diğer platformları incele derim.
...Herşey donanım değildir. Mesela bakın: 300mhz'lik ve 128 mb ram ile iphone 3g'nin neler yaptığını gördük. Yani donanım az bile olsa, sistem o donanımı tam olarak kullanır ve mükemmel çalışır. Bu durumda 1ghz'lik donanımın 680mhz'lik donanımdan üstün olduğunu söylemek yanlış olur. Çünkü işletim sistemine bakmak gerekir, ki Symbian^3 işletim sistemi fazla sistem istemediği için düşük sistemde bile yüksek performans ile çalışır. Üstelik Android'li cihazlardan farklı olarak GPU donanımı sayesinde işlemciye binen yükü yarıya indirir ve uygulamalara emulatör olmadan doğrudan erişim sağlayarak 680mhz'in tamamını kullanır. Kaldı ki 1ghz'lik bir android'li cihazda olmayan GPU işlemciye binen yükü ikiye katlar, ayrıca uygulamalara doğrudan erişemez, emulatör gerektirir. Emulatör'ün de işlemciden aldığı pay göz önünde bulundurulduğunda Android'li bir cihaz 1ghz'in yaklaşık 550-700 mhz kadarını tam anlamı ile kullanabilir.
bir yerde okudum, herşey donanım değilmiş.
kafam iyice karıştı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?