N8 almayı düşünüyorum da...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
N8 almayı düşünüyorum da...
Önceden Androidli telefon düşünüyordum ama birkaç farklı android'li telefon kullandım bayaa bi karışık geldi. Bi de arkadaşım bluetooth'u açmak için bağlantı izinleri cart curt falan uğraştı ya bi bluetooth için, pek hoşuma gitmedi sırf görsellik...

Neyse konumuz o değil, N8 almaya karar verdim fakat şu video dikkatimi çekti:

N8 oyunlarda cidden bu kadar kasıyor mu? Düşünü yani bu bir reklam, mantık olarak reklama iyi bölümlerini koymaları lazım, demek ki gerçekte daha da fazla kasıyor...

Öyle mi?

uribaju

uribaju

Üye
oyunun zaten grafikleri iyi değil o yüzden belli bir görselliği yok ama ayıntılar falan çok oyunda yani oyun geniş ama grafiklere fazla onem vermemişler onun yerine nfs shift videolarını izle olumlu sonuç alırsın.:oke:

serkanet

Üye
n8 güzel telefon al pişman olmayacağına garanti veriyorum

Utku

Utku

Üye
bence x7 yi bekle

serkanet

Üye
n8 gümüş beyaz :oke:

Uruloki

Uruloki

Üye
tek takılan oyundur o o da kodlama hatalı zaten

serkanet

Üye
katılıyorum diğer oyunlarda sıkıntı yok gt racing videolarını izle

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Daha önce nokia kullanıcısıysan ki öyle galiba al derim pişman olmazsın. Ama diğer telefonları alacağım diyorsan illa emin ol birkaç günde sıkılırsın.. Kendi adıma, ben kullanıyorum ve memnunum.

serkanet

Üye
e7 güzel telefon e7 qwerty klavyeye sahip ancak klavyeyi kullanacağın zaman ayak kısımlarında zamanla sürtünmeden dolayı çizikler meydana gelecektir bunuda unutma onun için N8 :oke:

farukozer4444

farukozer4444

Üye
bence de arkadaşlar haklı. ben de bugünlerde n8 alcam. :)

OzGuRKnowN

Üye
N8 Forever ;)

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Kardeş ben dün aldım bir tane N8.Henüz yorum yapmam doğru olur mu bilmiyorum ama hiç de bahsedildiği gibi yavaş bir telefon değil onu söyleyeyim sana.

OzGuRKnowN

Üye
Telefonu yavaşlatan biz kullancılarız şuan telde 15 Oyun 47 Program Yüklü temayı siz düşünün ama az ßişi yavaşlama oldu sanki :)

serkanet

Üye
tema efektlerini kapatın yavaşlama olmaz :)

OzGuRKnowN

Üye
tema efektlerini kapatın yavaşlama olmaz :)

KapaLı Dostum KapaLı :) Tema efektleride o kadar çok yavaşlatmıyo hani :)

Neyse SaptırmayaLım N8 ALmayı Düşünme Dostum Direk AL ;) verdiğin parana acımayacaksın zaman kaybettiğine üzülceksin ;)

serkanet

Üye
evet dostum al ;)

nonamex

Üye
Telefona oyun ve program yükleme niyetli birisiniz, kesinlikle uzak durun :oke:

10-15 tane oyun yükleyince uygulamalar klasörünün açılması 7-8 saniye sürüyor ve sürekli yavaşlıyor, 30 dan fazla uygulama varsa kaydırması düzgün çalışmıyor.. Her yüklenen oyun telefonu yavaşlatıyor..

OzGuRKnowN

Üye

10-15 tane oyun yükleyince uygulamalar klasörünün açılması 7-8 saniye sürüyor ve sürekli yavaşlıyor, 30 dan fazla uygulama varsa kaydırması düzgün çalışmıyor.. Her yüklenen oyun telefonu yavaşlatıyor..

OyunLar Diye Bir Klasor Açarsın Oyunları atarsın Bu 1. UyguLamalar Klasöründe BuLunan Program Harici Uygulamaları Araçlar ve Ofis Klasörüne Atarsın buda 2 okadarda SIkıntı Yaşatmaz ;)

nonamex

Üye
6 tane oyunlar klasörüm var hepsindede 25 civarı oyun var, en hızlı açılanı bile 5 saniye sürüyor :ehe

muratcan1905

Üye

bu konuda çok haklısın isterseniz 30 tane klasör açın her birine bir oyun koyun yinede yavaş açılıyor bir klasöre 5 6 oyundan fazla koymamaya çalışıyorum yine de en hızlı açılış 7-8 saniye sürüyor

ayrıca asphalt 5 i denedim görüntüler video daki gibi ancak çok kasıyor gibi görünmüyor sadece bazı yerler çok kasıyor.
uygulama beni çok kasmaz diyorsan n8 al derim ama uygulama konusunda artık daha da kötü ilk zamanlar herkes kötü diyordu şimdi artık 1 uygulama bile çıkmıyor adam gibi.
anna güncellemesi de bence boş bir güncelleme olacak yinede tercih senin ben olsam şu vakitte almazdım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...