Alıntı: xon göndermiş. >
wave pada,yla hicbir yere gidemez alt yapısı olmayan bir işletim sistemi samsung iyi telefon yapamıyor bence N8 donanım olarak güçlü bir cihaz HTC desireyle kıyaslamak gerek c6 ,wave kenara it internet bazlı kulanacaksan teli 1ghz işlemcili htc desire wepte hızlı dolaşa bilirsin androit işlemcili malüm türkiyede çepten internet kullanmak ellyakmakta donanım özelik bakımından bakaçak olursak N8 almaya deyer wave alan arkadaşım sen teli sade alo demek için kullanıyorsun ondan iyi yorumunu yapıyorsun N8 Özeliklerini bilmiyon simbian 3 işletim sistemi , hdmi çıkış tvye balama ,FM verici teldeki sesi arabada radyoya aktarma ,ovi den bedava oyun harita uygulama , GPS navigasyon ,12mp kamerası inan evde video çektim süper çekti . bulutot maus klavye balanabiliyor harici flaşbelek takabilme usb fişli maus takabiliyon ekranda mausun işaretcisi çıkıp mausla kontrol ,wep olarak wep tarayıcısı okadar iyideyil geliştirilesi gerek , iki parmakla dokunuş 14gb boş, içinde sabit hafıza 32 gb kadar microsd kart takma aliminyum kasa amoled ekranı gayet iyi tepki veriyo simbiyan 3rd program larını kulanabiliyo zaten simbiyan programları çokfazla bir yelpazaye sayip grafik hızlandırıcı oyunlarda baya iyi performans veriyor gördüyüm tek sıkıntısı 256mb rem birazdaha büyük olması lazım neden derseniz spb menü kurulu onun üstünde fazla uygulama acınca sıkışıp kapatıyo rem tazeliyor
Al işte bir tane daha nokia ya gönül vermiş arkadaş daha ))))
sadece Alo demek için Wave mi alınırr
SAMSUNG WAVE NOKİA N8
1 ghz işlemci 680 mhz işlemci
süperamoled ekran amoled ekran
480x800 360x640
bada 2000 e yakın uygulama sayısı
needfor speed shift hd, Real football 2010,
brothers in arms hd , her of sparta, her of sparta 2 hd,
gangstar hd, avatar hd, tehra dark warrior hd, N.O.V.A hd,
finalstrike 3D, wave blazer, Modern combat, galaxy fighter,
Assasins Cread hd, Zombie hd, Let's golf 2 hd, Ace tennis2010
hd online chat yapabilen bir oyun, bonecruncher soccer,
adrenaline golf, Backbreaker football hd, menage yourfootball
club, hockey nations 2010, rugby nations 2010, the settlershd
Homerun battle 3D, deathland 3D, ground effect pro hd, kroll
Asphalt 5 hd shrek karting hd, H.A.W.K hd
bu yazdığım oyunlar java tarzı basit oyunlar değildir ps tarzı
oyunlardır ovideki oyunları gördüm o yüzden yazma gereği
bile duymuyorum
nokia ovideki java oyunlarla kıyaslamayın bunların kaç tanesi ovide var durun ben söyleyeyim 4 tanesi
SAMSUNG WAVE NOKİA N8
1500 mah batarya 1200 mah batarya
5mp foto çekimi * 12 mp foto çekimi
720p 30 fps hd çekimi 720p 25 fps hd çekimi
hdmı bağlantısı wave de de var sadece nokiada yok
NOKİA N8 İN KENDİNE HAS BAZI ÖZELLİKLERİ VAR USB FİŞLİ MAUS TAKIP HARİCİ BELLEK TAKABİLME
vs.. gibi ama yukarıdaki belirttiğim samsung üstünlüğü haricinde de samsung wave ye has özelliklerde
var radyodan mp3 kayıt, gelen aramalarda ters çevirince otomatik sessize alma, sahte arama
yapabilme (bulunduğun ortamdan çaktırmadan kaçmak için harika birşey ) müzik tanıma özelliği 9sn
kadar dinleyince şarkı sözlerini albüm adını sanatçı adını vs.. telefonun kasasına iki kere tıklar gibi dokunarak
kamera müzik çalar takvim görevler ayarlar vs.. açma mabil AP 3 bilgisayara kablosuz modem olma özelliği
nokia n8 de tek ekranda face twitter falan kullanılma havasını atanlara samsung wave social hub özelliği
tek ekranda dediklerinizi ve fazlasını kullanabilme
dünyanın en çok 3d triangle (üçgen) çizebilen cihazı samsung wave
dünyanın ilk divx sertifikalı cihazı samsung wave
batarya şampiyonu samsung wave
dünyanın ilk bluetooth 3.0 destekleyen cihazı
bada 1.2 YAZILIMI İLE SWYPE KLAVYE ÖZELLİĞİ
fiyat olarakta Nokia n8 den 100 tl kadar daha uygun bir telefon SAMSUNG WAVE
istediğiniz kadar sallayın NOKİA N8 şöyle böyle diye ama fotograf çekimindeki üstünlüğü kendine has bir kaç özelliği ve dahili hafıza haricinde başka hiçbir üstünlüğü yok
HERŞEYİ GEÇTİM nokia n8 256 ram 512 rom la mı waveden üstün olcak yapmayın Allah aşkına üstte alıntı olarak mesajına cevap verdiğim arkadaş ram için rem tazeliyo yazmış ne bu kendini yenileyen hücre gibi sen şuna telefon kaldırmıyo tarayıcıyı kapatıyo menüler arasıdna tutukluk yapıyo vs... desenee
ben sadece wave ile kıyasladım arkadaşım galaxy s şu an en hızlı android li telefon nokia n8 almayı çok iyi düşün sonra pişman olma
hiç boşuna karşı atağa geçmeyin arkadaşlar boş laflarla teknik verileri yanlış yazdıysam bana teknik verileri doğru olarak yazın öyle konuşup tartışalım symbian 3 ne ıos la ne android le ne de bada ile yarışacak durumda
--------------- Ekleme ---------------
yaklaşık 8 yıl boyunca kaç farklı nokia telefon kullandım sayısını ben unuttum bunları yazıyorsam samsung telefonlarına gönül verdiğim için değil nokianın artık harika telefonlar yapamadığı için üstelik burdaki kullanıcı arkadaşlar savunmaya geçiyor ya öyle böyle sallamak yerine nokia satış verilerine bakın nokia bile kabul etti telefon pazarındaki ciddi düşüşünü nasıl oluyorsa siz kabul etmiyorsunuz

)