nokia n8 almayı düşünüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Revengeful

Emekli Yönetici
N8 sadece kamera telefonu.. Diğer özellikleri zaten İphone da var. İphone da ayrıca Retina Ekran var ;)

--------------- Ekleme ---------------

Ve flash ı manuel olarak yükleyip izleyebiliyorsun. Adobe flash olması şart değil

besir06

Üye
iphone flash olayına yeni adım attı :D kamera usb on the go hdmi cıkışı sadece kamera telefonu bu olsa gerek

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
arkadaşlar n8 almayı düşünüyorum ama emin değilim.sizin görüşleriniz nedir özellikle kullanan arkadaşlar nasıl bir telefon rahat mı????

Alıntı: xon göndermiş. >
wave pada,yla hicbir yere gidemez alt yapısı olmayan bir işletim sistemi samsung iyi telefon yapamıyor bence N8 donanım olarak güçlü bir cihaz HTC desireyle kıyaslamak gerek c6 ,wave kenara it internet bazlı kulanacaksan teli 1ghz işlemcili htc desire wepte hızlı dolaşa bilirsin androit işlemcili malüm türkiyede çepten internet kullanmak ellyakmakta donanım özelik bakımından bakaçak olursak N8 almaya deyer wave alan arkadaşım sen teli sade alo demek için kullanıyorsun ondan iyi yorumunu yapıyorsun N8 Özeliklerini bilmiyon simbian 3 işletim sistemi , hdmi çıkış tvye balama ,FM verici teldeki sesi arabada radyoya aktarma ,ovi den bedava oyun harita uygulama , GPS navigasyon ,12mp kamerası inan evde video çektim süper çekti . bulutot maus klavye balanabiliyor harici flaşbelek takabilme usb fişli maus takabiliyon ekranda mausun işaretcisi çıkıp mausla kontrol ,wep olarak wep tarayıcısı okadar iyideyil geliştirilesi gerek , iki parmakla dokunuş 14gb boş, içinde sabit hafıza 32 gb kadar microsd kart takma aliminyum kasa amoled ekranı gayet iyi tepki veriyo simbiyan 3rd program larını kulanabiliyo zaten simbiyan programları çokfazla bir yelpazaye sayip grafik hızlandırıcı oyunlarda baya iyi performans veriyor gördüyüm tek sıkıntısı 256mb rem birazdaha büyük olması lazım neden derseniz spb menü kurulu onun üstünde fazla uygulama acınca sıkışıp kapatıyo rem tazeliyor

Al işte bir tane daha nokia ya gönül vermiş arkadaş daha ))))

sadece Alo demek için Wave mi alınırr

SAMSUNG WAVE NOKİA N8

1 ghz işlemci 680 mhz işlemci

süperamoled ekran amoled ekran
480x800 360x640

bada 2000 e yakın uygulama sayısı
needfor speed shift hd, Real football 2010,
brothers in arms hd , her of sparta, her of sparta 2 hd,
gangstar hd, avatar hd, tehra dark warrior hd, N.O.V.A hd,
finalstrike 3D, wave blazer, Modern combat, galaxy fighter,
Assasins Cread hd, Zombie hd, Let's golf 2 hd, Ace tennis2010
hd online chat yapabilen bir oyun, bonecruncher soccer,
adrenaline golf, Backbreaker football hd, menage yourfootball
club, hockey nations 2010, rugby nations 2010, the settlershd
Homerun battle 3D, deathland 3D, ground effect pro hd, kroll
Asphalt 5 hd shrek karting hd, H.A.W.K hd

bu yazdığım oyunlar java tarzı basit oyunlar değildir ps tarzı
oyunlardır ovideki oyunları gördüm o yüzden yazma gereği
bile duymuyorum

nokia ovideki java oyunlarla kıyaslamayın bunların kaç tanesi ovide var durun ben söyleyeyim 4 tanesi

SAMSUNG WAVE NOKİA N8

1500 mah batarya 1200 mah batarya

5mp foto çekimi * 12 mp foto çekimi

720p 30 fps hd çekimi 720p 25 fps hd çekimi

hdmı bağlantısı wave de de var sadece nokiada yok

NOKİA N8 İN KENDİNE HAS BAZI ÖZELLİKLERİ VAR USB FİŞLİ MAUS TAKIP HARİCİ BELLEK TAKABİLME

vs.. gibi ama yukarıdaki belirttiğim samsung üstünlüğü haricinde de samsung wave ye has özelliklerde

var radyodan mp3 kayıt, gelen aramalarda ters çevirince otomatik sessize alma, sahte arama

yapabilme (bulunduğun ortamdan çaktırmadan kaçmak için harika birşey ) müzik tanıma özelliği 9sn

kadar dinleyince şarkı sözlerini albüm adını sanatçı adını vs.. telefonun kasasına iki kere tıklar gibi dokunarak

kamera müzik çalar takvim görevler ayarlar vs.. açma mabil AP 3 bilgisayara kablosuz modem olma özelliği

nokia n8 de tek ekranda face twitter falan kullanılma havasını atanlara samsung wave social hub özelliği

tek ekranda dediklerinizi ve fazlasını kullanabilme

dünyanın en çok 3d triangle (üçgen) çizebilen cihazı samsung wave

dünyanın ilk divx sertifikalı cihazı samsung wave

batarya şampiyonu samsung wave

dünyanın ilk bluetooth 3.0 destekleyen cihazı

bada 1.2 YAZILIMI İLE SWYPE KLAVYE ÖZELLİĞİ

fiyat olarakta Nokia n8 den 100 tl kadar daha uygun bir telefon SAMSUNG WAVE

istediğiniz kadar sallayın NOKİA N8 şöyle böyle diye ama fotograf çekimindeki üstünlüğü kendine has bir kaç özelliği ve dahili hafıza haricinde başka hiçbir üstünlüğü yok

HERŞEYİ GEÇTİM nokia n8 256 ram 512 rom la mı waveden üstün olcak yapmayın Allah aşkına üstte alıntı olarak mesajına cevap verdiğim arkadaş ram için rem tazeliyo yazmış ne bu kendini yenileyen hücre gibi sen şuna telefon kaldırmıyo tarayıcıyı kapatıyo menüler arasıdna tutukluk yapıyo vs... desenee

ben sadece wave ile kıyasladım arkadaşım galaxy s şu an en hızlı android li telefon nokia n8 almayı çok iyi düşün sonra pişman olma

hiç boşuna karşı atağa geçmeyin arkadaşlar boş laflarla teknik verileri yanlış yazdıysam bana teknik verileri doğru olarak yazın öyle konuşup tartışalım symbian 3 ne ıos la ne android le ne de bada ile yarışacak durumda

yaklaşık 8 yıl boyunca kaç farklı nokia telefon kullandım sayısını ben unuttum bunları yazıyorsam samsung telefonlarına gönül verdiğim için değil nokianın artık harika telefonlar yapamadığı için üstelik burdaki kullanıcı arkadaşlar savunmaya geçiyor ya öyle böyle sallamak yerine nokia satış verilerine bakın nokia bile kabul etti telefon pazarındaki ciddi düşüşünü nasıl oluyorsa siz kabul etmiyorsunuz :))

besir06

Üye
Alıntı: xon göndermiş. >
wave pada,yla hicbir yere gidemez alt yapısı olmayan bir işletim sistemi samsung iyi telefon yapamıyor bence N8 donanım olarak güçlü bir cihaz HTC desireyle kıyaslamak gerek c6 ,wave kenara it internet bazlı kulanacaksan teli 1ghz işlemcili htc desire wepte hızlı dolaşa bilirsin androit işlemcili malüm türkiyede çepten internet kullanmak ellyakmakta donanım özelik bakımından bakaçak olursak N8 almaya deyer wave alan arkadaşım sen teli sade alo demek için kullanıyorsun ondan iyi yorumunu yapıyorsun N8 Özeliklerini bilmiyon simbian 3 işletim sistemi , hdmi çıkış tvye balama ,FM verici teldeki sesi arabada radyoya aktarma ,ovi den bedava oyun harita uygulama , GPS navigasyon ,12mp kamerası inan evde video çektim süper çekti . bulutot maus klavye balanabiliyor harici flaşbelek takabilme usb fişli maus takabiliyon ekranda mausun işaretcisi çıkıp mausla kontrol ,wep olarak wep tarayıcısı okadar iyideyil geliştirilesi gerek , iki parmakla dokunuş 14gb boş, içinde sabit hafıza 32 gb kadar microsd kart takma aliminyum kasa amoled ekranı gayet iyi tepki veriyo simbiyan 3rd program larını kulanabiliyo zaten simbiyan programları çokfazla bir yelpazaye sayip grafik hızlandırıcı oyunlarda baya iyi performans veriyor gördüyüm tek sıkıntısı 256mb rem birazdaha büyük olması lazım neden derseniz spb menü kurulu onun üstünde fazla uygulama acınca sıkışıp kapatıyo rem tazeliyor

Al işte bir tane daha nokia ya gönül vermiş arkadaş daha ))))

sadece Alo demek için Wave mi alınırr

SAMSUNG WAVE NOKİA N8

1 ghz işlemci 680 mhz işlemci

süperamoled ekran amoled ekran
480x800 360x640

bada 2000 e yakın uygulama sayısı
needfor speed shift hd, Real football 2010,
brothers in arms hd , her of sparta, her of sparta 2 hd,
gangstar hd, avatar hd, tehra dark warrior hd, N.O.V.A hd,
finalstrike 3D, wave blazer, Modern combat, galaxy fighter,
Assasins Cread hd, Zombie hd, Let's golf 2 hd, Ace tennis2010
hd online chat yapabilen bir oyun, bonecruncher soccer,
adrenaline golf, Backbreaker football hd, menage yourfootball
club, hockey nations 2010, rugby nations 2010, the settlershd
Homerun battle 3D, deathland 3D, ground effect pro hd, kroll
Asphalt 5 hd shrek karting hd, H.A.W.K hd

bu yazdığım oyunlar java tarzı basit oyunlar değildir ps tarzı
oyunlardır ovideki oyunları gördüm o yüzden yazma gereği
bile duymuyorum

nokia ovideki java oyunlarla kıyaslamayın bunların kaç tanesi ovide var durun ben söyleyeyim 4 tanesi

SAMSUNG WAVE NOKİA N8

1500 mah batarya 1200 mah batarya

5mp foto çekimi * 12 mp foto çekimi

720p 30 fps hd çekimi 720p 25 fps hd çekimi

hdmı bağlantısı wave de de var sadece nokiada yok

NOKİA N8 İN KENDİNE HAS BAZI ÖZELLİKLERİ VAR USB FİŞLİ MAUS TAKIP HARİCİ BELLEK TAKABİLME

vs.. gibi ama yukarıdaki belirttiğim samsung üstünlüğü haricinde de samsung wave ye has özelliklerde

var radyodan mp3 kayıt, gelen aramalarda ters çevirince otomatik sessize alma, sahte arama

yapabilme (bulunduğun ortamdan çaktırmadan kaçmak için harika birşey ) müzik tanıma özelliği 9sn

kadar dinleyince şarkı sözlerini albüm adını sanatçı adını vs.. telefonun kasasına iki kere tıklar gibi dokunarak

kamera müzik çalar takvim görevler ayarlar vs.. açma mabil AP 3 bilgisayara kablosuz modem olma özelliği

nokia n8 de tek ekranda face twitter falan kullanılma havasını atanlara samsung wave social hub özelliği

tek ekranda dediklerinizi ve fazlasını kullanabilme

dünyanın en çok 3d triangle (üçgen) çizebilen cihazı samsung wave

dünyanın ilk divx sertifikalı cihazı samsung wave

batarya şampiyonu samsung wave

dünyanın ilk bluetooth 3.0 destekleyen cihazı

bada 1.2 YAZILIMI İLE SWYPE KLAVYE ÖZELLİĞİ

fiyat olarakta Nokia n8 den 100 tl kadar daha uygun bir telefon SAMSUNG WAVE

istediğiniz kadar sallayın NOKİA N8 şöyle böyle diye ama fotograf çekimindeki üstünlüğü kendine has bir kaç özelliği ve dahili hafıza haricinde başka hiçbir üstünlüğü yok

HERŞEYİ GEÇTİM nokia n8 256 ram 512 rom la mı waveden üstün olcak yapmayın Allah aşkına üstte alıntı olarak mesajına cevap verdiğim arkadaş ram için rem tazeliyo yazmış ne bu kendini yenileyen hücre gibi sen şuna telefon kaldırmıyo tarayıcıyı kapatıyo menüler arasıdna tutukluk yapıyo vs... desenee

ben sadece wave ile kıyasladım arkadaşım galaxy s şu an en hızlı android li telefon nokia n8 almayı çok iyi düşün sonra pişman olma

hiç boşuna karşı atağa geçmeyin arkadaşlar boş laflarla teknik verileri yanlış yazdıysam bana teknik verileri doğru olarak yazın öyle konuşup tartışalım symbian 3 ne ıos la ne android le ne de bada ile yarışacak durumda

yaklaşık 8 yıl boyunca kaç farklı nokia telefon kullandım sayısını ben unuttum bunları yazıyorsam samsung telefonlarına gönül verdiğim için değil nokianın artık harika telefonlar yapamadığı için üstelik burdaki kullanıcı arkadaşlar savunmaya geçiyor ya öyle böyle sallamak yerine nokia satış verilerine bakın nokia bile kabul etti telefon pazarındaki ciddi düşüşünü nasıl oluyorsa siz kabul etmiyorsunuz :))
haha:kop: arkadaşım sana sadece gülüyorum symbian ne android ne bada gibi rami cok yoran telefonlar değil sana bi öneri madem android cok hızlı git eline motorola milestone xt720 al 1 ghzden düşük olunca neler yapabiliyorsun .bide n8 al 680 mhz ile neler yapabiliyorsun dene sonra gel burda konuş

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
haha:kop: arkadaşım sana sadece gülüyorum symbian ne android ne bada gibi rami cok yoran telefonlar değil sana bi öneri madem android cok hızlı git eline motorola milestone xt720 al 1 ghzden düşük olunca neler yapabiliyorsun .bide n8 al 680 mhz ile neler yapabiliyorsun dene sonra gel burda konuş
hiç olmassa nokiada ki gibi wave donma kasma yok sen ona bak

besir06

Üye
al işte bi anti nokiacı daha ya eline aldınmı bizde n97 kullandıktan snra tövbe ettk iphone kullandık ama telefon cıktığında fiyatı cezbetti ulan dedim yeni işletim sistemi özelliklerde iyi olmassa satarım gider başka tel alırım dedim iyikide almışım 1 hafta bekleyin video cekip koyacağım tüm anti nokiacılara kapak olacak donma kasma varmı real futboll + facebook + maxi cep + müzik calar + frmtr tık demiyor video cekince görürsünüz

mavrick

mavrick

Üye
al işte bi anti nokiacı daha ya eline aldınmı bizde n97 kullandıktan snra tövbe ettk iphone kullandık ama telefon cıktığında fiyatı cezbetti ulan dedim yeni işletim sistemi özelliklerde iyi olmassa satarım gider başka tel alırım dedim iyikide almışım 1 hafta bekleyin video cekip koyacağım tüm anti nokiacılara kapak olacak donma kasma varmı real futboll + facebook + maxi cep + müzik calar + frmtr tık demiyor video cekince görürsünüz

n97 iphone n8 almışşsın şimdi gidip wave al dostum, ondan sonra senin yorumunu merak ederim:naughty:

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
sen ilk önce youtube ta n8 ile wave karşılaştırmalarını izle de sonra konuş bakalım.güneş ışığında acaba hangisi daha net görüntü veriyor. oyun performansı hangisinin daha iyi bos bos konusmayalım
sen wave kullansan nokia telefonu hayattta eline almassın dostum.
real futbol dediğin oyun mu senin60 mb falan aspalt 5 ile aynı anda çalıştır bakalım.

mavrick

mavrick

Üye

badanın ram yordugunu neerden uydurun yani ayıp arkadaşlar ,şurda tartiıyoz dogruları konusalım,sony bile symbianda vaz geçti ,nokia bile sistemi değiştiriyor bitek siz biliyosunuz zaten:ehe:ehe
bu arada antinokiacı falan da değilim ben 8 sene symbian kullandım,bizsana n8 i aldın kazıklandın demiyoruz,sybianın daha az cpu gücünesahip olduguna biliyoruz ama şunu halen anlamıyosunuz madem symbian o kadar stabil sistem neden halen ios4 ve badanı seriline yetişemiyor bunun cevabını bilen zaten bidaha nokia almaz

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
çekde görelim bide ben çekicem

256 mb ram okadar şeye dayabilecekmi bakalım.

mavrick

mavrick

Üye

dostum bak

:ehe:ehe:ehe

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
:d::d::d:

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye

sen bana güleceğine oturda haline gül :)) symbianı gözünde büyüt 680 mhz hız ile neler mi yapabiliyorum :D
elimde 1 ghz lık bir canavar var ben diyorumki bende bmw araç var bana aracının gücünü kanıtla sen diyosun ki onun yakıtıyla nasıl baş geleceksin sen bir de benim murat 124 le yaktığım benzine bak diye :D
cpu ya istediği kadar yüklensin noki n8 gibi takılmıyo internet tarayıcısı çökmüyor kaç tane madde yazdım hepsinde de nokia n8 geçiyormu geçiyor bitmiştir

borbey ya biz ne kadar verilere dayanarak kıyaslama yapsak ta arkadaşlar duygusal düşünmekten alamıyor kendilerini 1ghz lık cihazınız var ama bada cpu ya çok yükleniyor bizde 680 mhz ile neler neler yapıyoruz diyene mi bakarsın 5 tane telefondan oluşan bir şema gösterip bak bu şemada yok demekki wave akıllı telefon sıralamasıdna bile geçmiyor diyene mi :d: :d: :d: :d: :d:

biride diyemiyor ki sen o kadar madde yazmışsın hayır nokia n8, saydığın maddelerde samsung wave den üstün diye diyemezler çünkü gerçek belli

işlemci, ekran canlılığı , uygulama ve oyun sayısı, batarya süresi, görünüş, tarayıcı hızı , dokunmatik tepkisi geriye ne kaldı bunlarda geçemedikten sonra haklısınız n8 daha iyi değilmi :aha: :aha: walla gülerler böyle

oguz77

Üye
Tamam n8'in özellikleri güzel flashlite 4 var 8megapix camera fakat nokia çok azda olsa geride kaldı dokunmatik telefon alacaksan dokunmatik önemli değilmi işte n8'in çoklu dokunmatiği iyi değil tepki verme süresi yavaş bazı arkadaşlar iphone al diyor onuda alma çünkü iphonede kısıtlamalar var sonuçta nokia iyisini yapana kadar şu anda en iyi teller samsung galaksi, Htc Hd 2 ve zannedersen yakında gelcek olan HTC evo 4g sana tavsiyem bir elektronik mağazasına git N8'e , HTc HD 2 ve SAmsung galaksiye bir bak inanki fikrin değişecek çünkü biz ne desek boş telefonu kullanacak sensin

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
bana göre en iyi 3 telefon samsung galaxsi wave htc hd2 dir.

Manifoltluşahin

Manifoltluşahin

Üye
revengful haklı

_mnyk_

Üye
    Konu Sahibi
bende öyle düşünüyorum bi elime alaayım bakayım belki hiç hoşuma gitmeyecek başka tellere yönelcem ama amasyada öyle bi şans elime geçmedi amasyada 1-2 yer wr onlarada gelmemiş / ama yorumlara bakınca n8 alma diyenler çoğunlukta üff üff:hmmm

fatihkul

Üye
hala düşünüyon mu sen ya al artık n8 :D tabakhaneye bişey yetiştirmiyceğine göre hız o kadar da önemli diil arada 1 sn nin lafını yapmayalım :D n8 le at yarışına da girmiyceğine göre donanım özelliği diğer telefonlardan daha iyi zaten multimedya telefonu bence en iyi özellikleri ücretsiz navigasyon kamerası bide hd oyunlar hd girişi usb on the go xenon flash attığın her videoyu kodeksiz çalıştırması falan filan işte uzayıp gidio ama web browser şuan berbat güncellemeden sonra güzel olcak diyolar inş olur

mraz

mraz

Üye
Kim ne derse desin evet nokia yeni işletim sistemli telefonlarında biraz sendeliyor ama yapılan güncellemelerle(nokia 5800 ı hatırlayalım) sorunlar düzeltiliyor.Evet bir samsung galaxy s ye göre biraz yavaş ama insaf nokia n8 deki donanımsal özellikleri atlamak büyük hata olur.Ayrıca şimdi fiyat açısından araştırırsanız Galaxy s 1400 İphone 3GS 1350(hepsiburada.com) civarı olurken N8 1030 tl ye alınabiliyor.Bence yakında yapılcak güncellemeler ve geniş uygulama desteğine sahip Ovi mağaza sayesinde N8'i iyiki almışım diyeceksiniz.

_mnyk_

Üye
    Konu Sahibi
peki mesaj yazımında tuşlar rahat kullanılıo mu??:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt