n8 almayı düşünüyorum bi bakar mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erknlmn

erknlmn

Üye
    Konu Sahibi
n8 almayı düşünüyorum bi bakar mısınız?
arkadaşlar bende nokia e72 var telefonumu satıp n8 almayı düşünüyorum temiz bi n8 buldum 1 sene garantisi var 600 lira istedi telefonumu da 400 liraya alıcı buldum sizce almalı mıyım?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Alın bence .

catdog136

catdog136

Üye
telefona ihtiyacım var, n8ide 2 yıl ve daha fazla süre kullanırım diyorsan bence kesinlikle almalısın :oke:

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
bencede almalısın

tandogucem

tandogucem

Üye
biraz daha bekleyip biraz daha para koyarım dersen yeni nfc li telefonlara bakabilirsin. ama illa alıcaksan n8 al.

diğer telefonların hızı n8 den çok çok fazla diye sakın tereddüte kapılma. n8 candın. pc ekran kartı gibi grafik işlemcisi var. tasarım desen zaten harika. kısacası al.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşlar bende nokia e72 var telefonumu satıp n8 almayı düşünüyorum temiz bi n8 buldum 1 sene garantisi var 600 lira istedi telefonumu da 400 liraya alıcı buldum sizce almalı mıyım?

603 derim 1gh işlemcı var

erknlmn

erknlmn

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar n8 için 600 lira uygun mudur peki telefonun sıfırdan hiç farkı yok cizik çatlak vs cihaz tertemiz eder mi o kadar

savas_yal

savas_yal

Üye
hemen kap :)

ANIL

ANIL

Admin
603 599 lira olması lazım. Kamera önemli değilse 603 alın bence..

asigsasi

asigsasi

Üye
arada 200 tl oynuyor bence kesin almalısın

Dampierre

Dampierre

Üye
sadece 200 lira fark ödeyeceğiniz için çok uygun, sakın kaçırmayın derim, ilk olarak kamerasına hayran kalacaksınız, ilk aldığım gün yok artık dedirtmişti bana :D

asigsasi

asigsasi

Üye
n8 e çok benzeyen çin malları var alırken dikkat et

asigsasi

asigsasi

Üye
o zaman kaçırma derim

tandogucem

tandogucem

Üye
603 sakın alma. herşey işlemci değil bazı bilgisiz arkadaşlar yorum atıyorlar aman haa. n8 hepsindne üstün en azından multimedya telefonu .

erknlmn

erknlmn

Üye
    Konu Sahibi
603 sakın alma. herşey işlemci değil bazı bilgisiz arkadaşlar yorum atıyorlar aman haa. n8 hepsindne üstün en azından multimedya telefonu .

kullanıcısı olarak hangi özellikle hoşunuza gidiyor veya gitmiyor

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ben kullanıcısı değilim ama tasarımı , Hdmi ve kamerası çok hoş .

Dostnametr

Üye
Hergün burda symbiandan şikayet ederken symbianlı bir telefona artık para vermek bence yanlış.

Ne kadar nokia yı ve symbianı sevsemde acı gerçekle yüzleşmek gerek.Artık symbian piyasadan siliniyor.

SheFy

SheFy

Üye
Hergün burda symbiandan şikayet ederken symbianlı bir telefona artık para vermek bence yanlış.

Ne kadar nokia yı ve symbianı sevsemde acı gerçekle yüzleşmek gerek.Artık symbian piyasadan siliniyor.

tam tersi silinmiyor yeniden yavaş yavaş canlanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt