N8 açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki

Uruloki

Üye
ya demişin ki flaşat servis fark etmiyor mu flaş atıldığının ya iyice uçtunuz ve bozul seri olduğuna nasıl karara verdi çok fazla takip ediyirum haberlerini N8 in bu bir nokiadanda açıklama geldi güncelleme gelicek diye iki arkadaşım sende merak etme sorunı gideremezlerse mecbur olarak yenisini vercekler vermezlerse git garanti kağıdını göster yetmedimi nokia şikayet edicem de ve tüketici haklarıyla uğraşırsınız artık bundan böyle ve birşey ekliyim hocamda X6 vardı kilit tuşu bozuldu servise gitti 15 gün sonra geldi he ama sakaryadaki nokia shop iyi iş çıkarıyor o başka bence 1 ay bekletmezler ve azıcık haklarınızı savunun lütfe avrupada eski cihazı istemeden yenisini veren firmalar var ve nokia buna dahil

dostumcx

Üye
meraba arkadaşim benim telefonda n8 benim başima iki kere geldi kendim cözdüm yüklediğin programlardan yapiyo benimki oyleydi devamlı reset atıyodı bi 10 20 saniye açık kalıyodu işte kurduğum programı kaldırdım olay cözüldü ama sen hiç bi şey yüklemediysen kendi kendine olduysa tabiki servisine göndermek en iyi si....

muratcan1905

Üye
    Konu Sahibi
meraba arkadaşim benim telefonda n8 benim başima iki kere geldi kendim cözdüm yüklediğin programlardan yapiyo benimki oyleydi devamlı reset atıyodı bi 10 20 saniye açık kalıyodu işte kurduğum programı kaldırdım olay cözüldü ama sen hiç bi şey yüklemediysen kendi kendine olduysa tabiki servisine göndermek en iyi si....

ne programı yükledin arkadaşım belki sorunumu çözmemde yardımcı olur.
bende bir programdan şüpheleniyorum ama telefon yeterince açık kalmıyor ki sileyim

by_oguz

by_oguz

Üye
kardeş sen en iyisi önce aldığın yere götür durumu anlat. ben aldıgımda ekranda küçük bir beyaz cizgi farkettim. birgün sonra götürdüm aldığım yere bunun ekranında bölye bisey var değiştirin dedim. adam biraz laf yaptı, yok üstündeki banttan felan dedi ama ben üsteleyince değiştirdi. sonucta 1000 lira vermişşin. flasha felan hiç bulaşma, git aldığın yere.

dostumcx

Üye
ben çok uygulama yükledim ne varsa yüklüyom sanırsam sorun aynı programlar çakişmasın dan kaynaklan dı heralde bilhassa temalar dan kaynaklıydı en son SPB MobileShell yükledim ondan sonra bide tema yuukledim kurudum onlar cakıştı uygulama kaydına bak tel nezaman reset atmaya başladı ogün ne yüklediysen sil bn de aynısıydı tel 10 snye acık kaldımı hemen reset atıyodu tel aç arkada çalişan uygulamaları kapat direk seri bi şekilde kaldır programları başka cözümü varmı bilmiyom ben bu şekilde yaptım ...dediğim bu SPB MobileShell v3.7.2.673 S60v5/S^3 SymbianOS9.x Signed Regged

muratcan1905

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sen en iyisi önce aldığın yere götür durumu anlat. ben aldıgımda ekranda küçük bir beyaz cizgi farkettim. birgün sonra götürdüm aldığım yere bunun ekranında bölye bisey var değiştirin dedim. adam biraz laf yaptı, yok üstündeki banttan felan dedi ama ben üsteleyince değiştirdi. sonucta 1000 lira vermişşin. flasha felan hiç bulaşma, git aldığın yere.
bende o şekilde yapacağım sanırım umarım sorun çıkmaz değiştirmede

ben çok uygulama yükledim ne varsa yüklüyom sanırsam sorun aynı programlar çakişmasın dan kaynaklan dı heralde bilhassa temalar dan kaynaklıydı en son SPB MobileShell yükledim ondan sonra bide tema yuukledim kurudum onlar cakıştı uygulama kaydına bak tel nezaman reset atmaya başladı ogün ne yüklediysen sil bn de aynısıydı tel 10 snye acık kaldımı hemen reset atıyodu tel aç arkada çalişan uygulamaları kapat direk seri bi şekilde kaldır programları başka cözümü varmı bilmiyom ben bu şekilde yaptım ...dediğim bu SPB MobileShell v3.7.2.673 S60v5/S^3 SymbianOS9.x Signed Regged
peki teşekkürler telefonu geri alınca servisten denemeye çalışırım ama o programı kurmadım sanırım benimki gerçekten montaj hatası

iatis

iatis

Üye
aaaayrıca,KRAL FM uygulamasıda problemli.Bende bu programı silinceye kadar sık sık donma ve reset sorunlarıyla boğuştum.Bu programı silince telefonum düzeldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt