Galaxy Tab P1000 Açılmıyor çok acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mseemektar

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Tab P1000 Açılmıyor çok acil yardım
arkadaşlar Turkcell'den alınma P1000 cihazım var 2.3.5'e yükseltmek istiyodum odin'de işleme başladım fakat 1.adımı 2dakika 07 saniye içinde bitiriyor

fakat 2.adıma geçmiyor 20-30 dk bekledim hala 1.adımda kaldı cihazın ekranında bir samsung yazısı sürekli o yazıdaki ışık yanıp sönüyor böyle kaldı.

arkadaşlar cihaz şu anda açılmıyor samsung yazısında öyle kalıyor yardımınız lazım

ilk yükleyişimi yanlış yükledim ODIN'de PDA yerine bootloader seçtim ondanmı bilmiyorum sebebi ne olabilir bunun
Cihazı açıyorum ekrana samsung yazısı çıkıyor öyle kalıyor hiçbir değişiklik yok
Not: Bilgisayar W7 64 bit

Ekleme: arkadaşlar sorunun kaynağını galiba buldum cihaz 1.adım bittikten sonra yeniden başlıyor fakat bilgisayar cihazın 2 tane driverını tanımlayamıyor

Biri Tanımlanamayan Sürücü Diğeri CDC ****** Sürücüsü olarak geçiyor

badmus

badmus

Üye
re partition secenegini isaretlemeyeceksiniz ve pit dosyası koymadan deneyin sadece pda

mseemektar

Üye
    Konu Sahibi
tamam hocam yarın birde öyle deniyecem şu an uyuyacağım :) yarın sabahtan sonucu bildiririm

dosyaları indirdiğim sitede re partition işaretli demişti o yüzden öyle yaptım.

- - - Eklendi - - -

re partition secenegini isaretlemeyeceksiniz ve pit dosyası koymadan deneyin sadece pda

hocam denedim malesef aynı 1.adım'dan sonra kalıyor ekranda samsung yazısı bekliyor öyle

http://a1211.hizliresim.com/13/3/fksyz.png

ugur1000

ugur1000

Üye
kardeş çok üzüldüm keşke boyle ışlere gırışmeseydın ben bu telefonun yaad tabletin işletim sistemiyle oynamaya çok korkarım :D
bence kurtarınca boyle işelre girişme ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt