N8 açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muratcan1905

Üye
    Konu Sahibi
N8 açılmıyor
n8 kapandı ve sürekli kendini resetliyor resetleme durmuyor.
batarya fulldü ve bu resetleme yüzünden 4 çubuk düştü sürekli kendini resetliyor bunun durdurmamın tek çaresi telefon 5-10 saniyeliğine açılınca benim kapatmam bu şekilde bir daha açılmıyor ve tuşuna basmadan forumda bir yerde okuduğuma göre bir süre basılı tutup 3 kere tiretmesini falan bekleyecekmişiz bekledim ve 3 kere titredi 5 dk sonra açmayı denedim fakat faydasız yarın servise vereceğim mecbur daha önce bu sorunu yaşayan oldumu olduysa sonuç ne oldu daha çok beklermiyim
ayrıca telefonun ekran ışığı kendi kendine sönüyor bu ilk aldığım günden beri var ilk başta çok parlakken mesela 5 dk oyun oynayınca ışık bir anda sönüyor ve o eski parlaklık gidiyor bu sönüklük bazen bir kaç uygulamaya girip çıkınca düzeliyor bazen ise hiç düzelmiyor anca kapayıp açınca düzeliyordu bu sorunları yaşayanlar oldu mu ?
gerçekten bu cihazı çok beğendim fakat tüm bu sorunlardan dolayı cihazdan soğudum ve aldığıma pişman oldum

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
wala dostm blmiorm bnde bole bise olmadi sorunlu dmek senin tel bncde elleme bswer yarn servse ver

sunuda yap baklim ;

menu tusuna basili tutup acma kapama tusyla acmayi dene teli :oke:

muratcan1905

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler dostum denedim fakat sadece telefonun açık kalma süresini arttırdı 10 saniye açık kalıyorsa 20 saniye açık kaldı sonra yine aynı son yinede teşekkürler en iyisi servise vermem olacak sanırım

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
bseydegl dostum aynen ole servse gotur :oke: biraz da sans isi wala :) bnde hic bole bi skinti olmadi :hmmm

[alikan]

[alikan]

Üye
Düşman başına :s
Geçmiş OLsun..

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
yapmayin arkadslar abartmayn :D rahmetli olmadi N8 kurtarcaz :ehe

intoman

intoman

Üye
telefonu flashlamayı denedin mi ??

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
o nasil oluor dicek smdi :D

muratcan1905

Üye
    Konu Sahibi
telefonu flashlamayı denedin mi ??

hayır öyle bir şey yaptığımı sanmıyorum zaten telefonu alanı anca 7 gün oldu
tek yaptığım ovi suite aracılığıyla güncelleme yapmak
Flash atmanın ne olduğunu tam olarak bilmiyorum hackleme diyorsan yapmadım
versiyon atmak gibi bir şey ise onuda yapmadım.

Utku

Utku

Üye
flash la kesinlikle düzelir hard format at birde

Uruloki

Uruloki

Üye
dostum ne flash at ne hard format yarın git servise ver büyük ihtimalle cihazın bozuk serilerden çünkü sonsuz döngüdende bahsediliyordu bir kod hatası yüzünden aslında bir güncelleme yayınlanmıştı ve düzelmişti telefonlar ama sen yarın direk servise ver büyük ihtimalle değişim olur merak etme ve o ekran ışığı meselesi o ışık varsa açılır yoksa kapanır onu ayarlamak için ayarlar>telefon>ekran>ışık zaman aşımı aç ordan ayarla merak etme cihaz gayet iyi bunu sende belirtmişsin git tekrar bu cihazdan ve mutlaka servise ver şuanki cihazını

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
aynen bncede bozk seriden dmekki senin tel bncde servis en mantklisi..

intoman

intoman

Üye
dostum ne flash at ne hard format yarın git servise ver büyük ihtimalle cihazın bozuk serilerden çünkü sonsuz döngüdende bahsediliyordu bir kod hatası yüzünden aslında bir güncelleme yayınlanmıştı ve düzelmişti telefonlar ama sen yarın direk servise ver büyük ihtimalle değişim olur merak etme ve o ekran ışığı meselesi o ışık varsa açılır yoksa kapanır onu ayarlamak için ayarlar>telefon>ekran>ışık zaman aşımı aç ordan ayarla merak etme cihaz gayet iyi bunu sende belirtmişsin git tekrar bu cihazdan ve mutlaka servise ver şuanki cihazını

telefonu flashlamadan (nss ile firmware güncellemeden bahsediyorum) bozuk seriden olduğunu nasıl anladınız acaba arkadaş hard format bile atmamış sen hemen servise gönder diyorsun serviste farklı bişey yapacakları ne malum !!
arkadaşa forumda bulunana nemesis ile telefon flashlamayı apmasını tavsiye ediyorum nokia software updater ilede olabilir fark etmez .

laplace06

laplace06

Üye
arkadaşım aldığın 7 gün olmuş sanırım bence servis e vermek en son çözüm tüketici haklarına göre 30 gün içinde tüketicinin isteklerini karşılamayan mal ayıplı mal dır ve bu onun ayıplı mal olduğunu gösterir aldığın yere git yanına bütün ısrarla bunu belirt kabul etmezlerse yasaları çiğnediğini söyle vs. vs

erkara_64

arkadaşım aldığın 7 gün olmuş sanırım bence servis e vermek en son çözüm tüketici haklarına göre 30 gün içinde tüketicinin isteklerini karşılamayan mal ayıplı mal dır ve bu onun ayıplı mal olduğunu gösterir aldığın yere git yanına bütün ısrarla bunu belirt kabul etmezlerse yasaları çiğnediğini söyle vs. vs

bu arkadaşımız kesinlikle doğru söylüyor..hiç bulaşma uğraşma direk aldığın yere götür yenisini talep et...
tekrar yazılım işine hackleme işine hiç bulaşma aman allah cihazı kurtarayım derken tamamen mezara gömersin bütün haklarından da yararlanamaz duruma düşersin...

intoman

intoman

Üye
bu arkadaşımız kesinlikle doğru söylüyor..hiç bulaşma uğraşma direk aldığın yere götür yenisini talep et...
tekrar yazılım işine hackleme işine hiç bulaşma aman allah cihazı kurtarayım derken tamamen mezara gömersin bütün haklarından da yararlanamaz duruma düşersin...

hackleme nerden çıktı arkadaşım alt tarafı yazılımıını güncelleyecek bunda garanti dışında bırakacak hiçbirşey yok yeni aldığı cihazda aynı çıkarsa neyapacak bi yazılım atmak bu kadar zor mu ??

erkara_64

arkadaşım burda kolay yada zor kısmını tartışmıyoruz olayın olayın ciddiyetini anlatmaya çalışıyoruz..
ben hackleme işini bildiğim halde benim 5800 elektrik acizliğine uğradı ve flashı yandı..allahtan adamlar kabul etti değilse bir de aksini düşün...burda olayın ne derece riskli olduğunu anlatmaya çalışıyoruz adamın flash atamamasından bahsetmiyoruz...1000 tl az para değil bu devirde...

ayrıca arkadaş sürekli resetliyor diyor söylermisin acaba nasıl yazılım yüklemeyi düşünecek bu arkadaş..

muratcan1905

Üye
    Konu Sahibi
telefonu servise verdim daha doğru nokia shopa bıraktım servise gönderecekler fakat göndermelerinden vazgeçtim değişim istedim fakat değiştiremeyiz cinsinden şeyler söylediler yasalarda olduğunu garanti şartlarında olduğunu belirttim o tip şeyler hep yazılır zaten dediler biraz kavga ettik fakat hala bir çözüm yok tek yapabilecekleri servise göndermekmiş onlarda duruma göre ya parça takacaklar yada yazılım yükleyeceklermiş değişim yapmıyoruz dediler bende aldığım yere götürmeyi planlıyorum umarım aldığım yer sorun çıkarmaz eğer onlarda çıkarırsa tüketici haklarına gitmeyi düşünüyorum bunu daha önce deneyen oldumu ne kadar süre sürer bu tip davalar ve ya bu kapanma sorunu gerçekten telefon değişmeden çözülebilir mi nokianın dediği gibi yoksa bu sadece değiştirmemek için söylenen bir bahane mi bana öyle geliyor ...
cihazı alalı 7 gün oldu 7 günde cihazdan soğudum gerçekten 1 ayda serviste kalacağını düşünürsek zaten telefonu eskiyince kullanabileceğim sanırım anca :)
yazılım yüklemem ise mümkün değil çünkü tel en fazla 15 20 saniye açık kalıyor o sürede de işlem yapamıyorsunuz telefon zaten 10 15 saniyede kendine geliyor açıldıktan sonra o süre dolduktan sonrada kapanıyor yani işlem yapamıyorsunuz.
aldığım yere de götürmeyi deneyeceğim sonrasında ise ya tüketici hakları ya da servisi bekleyeceğim.
Bu konuda tecrübesi olan varsa benimle iletişime geçerse sevinirim(cihaz alıpta bunu değiştirmek iade etmek gibi bir deneyim)

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
bseydegl dostum aynen ole servse gotur :oke: biraz da sans isi wala :) bnde hic bole bi skinti olmadi :hmmm

evet arkdasım sans ısı bu bende suanakdar ne takılma ne yavaslılk hıcbısrsey olmadı..bazı serıler sorunlu galıbba

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
aynen dostum bnmde wala ne takldi ne reset atti :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt