n8 3g pil ömrü sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cabal21

cabal21

Üye
    Konu Sahibi
n8 3g pil ömrü sorunu
arkadaşlar vodafone hattı kullanıyorum 3g yi açtığımda bataryam 4 saat ya gidiyo ya gitmiyor. telefon hiç birşey yapmadan durruğu yerde bataryayı bitiriyor bunun bir çözümü yok mu ?

Uqur5445

Üye
ben 701le 5 saat toplamda 3g grusme yapıyorum bıtmıyo surek lı degıl toplam gunde 5 7 degısiyo

cabal21

cabal21

Üye
    Konu Sahibi
bende telefonu başı boş bırakıorum 4 saat gitmiyo batarya 3g de

Uqur5445

Üye
ılgınc

covar

covar

Üye
ben 3g yi kapatıyorum telefonun şarz süresi 2 kat daha artıyo 3g yi kullanacağın zaman ac sonra kapat

SilentOne

SilentOne

Üye
vodafonda bi tane teknoloji vardı adını unuttum onu açmıssındır daha fazla sinyal gidiyor senin tele ondan olabilir

cabal21

cabal21

Üye
    Konu Sahibi
peki nasıl kapatacam bunu ben bıktım bu işte. telefon 4 saatte bataryayı yer mi ya. eskiden 4 gün sorunsuz kullandığım telefon şimdi gsm de 1.5 gün 3g de 4 saat

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
peki nasıl kapatacam bunu ben bıktım bu işte. telefon 4 saatte bataryayı yer mi ya. eskiden 4 gün sorunsuz kullandığım telefon şimdi gsm de 1.5 gün 3g de 4 saat

vodafone operatöründen kaynaklanan bi sıkıntı 3g kapatarak kullan üstad

cabal21

cabal21

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar şuan düzeldi telefonum tr varianlarının bitanesiyle dead phone yaptım. şuan sorunsuz gibi akşamdan beri 3g açık arada sırada netede giriyorum halen tek kademe bile indiği yok.

cabal21

cabal21

Üye
    Konu Sahibi
sorun akıllı kapsamada falan değilmiş arkadaşlar sorun amerika variantındaymış telefon amerikadan satın alma olduğu için oranın yazılımı vardı telde. dün flashladım telefonu ve düzeldi. dün akşamdan beri telefon 3g modunda çalışıyor ve şarjda hiç bir eksilme yok henüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...