N8 25.007 Tekrar güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmetoran

ahmetoran

Üye
    Konu Sahibi
N8 25.007 Tekrar güncelleme
ilk sorun cihaz güncellemesi hakkında. "Nokia Software Updater" adındaki programda yazılım sürümümü(25.007) tekrar güncelliyordum. 2 dk kala cihaz bağlantısı kesildi diyor.( bu olaylar gerçekleşirken telefonda "test mode" ekranı çıkıyor.) Yoksayıp Devam ettiğimde 5dk var yazısından yüklemeye devam ediyor. yine 2dk kala aynı uyarı çıkıyor usb ye hiç dokunmadığım halde. Bunu nasıl düzeltebilirim. Kardeşimin USB kablosunu ısırmasıyla bi alakası olabilir belki ama usb çalışıyor.
İkinci sorum ise my nokia hakkında. Önceden pcden denemiştim ama baktım mesaj vb. gelmiyor. bende telden abone olmaya çalıştım. mesaj gibi bişey gönderdi. tekrar denediğimde ise önceki kaydın tamamlanması bekleniyor diyor. Ne zamana üyeliğim kabul edilir ? Şimdiden teşekkürler

realplayer2

realplayer2

Üye
sen yinede usb kablonu degistir. usb ile bilgisara baglayip telefonu gormesi yetmiyo telefon sadece tel ve depo hafizadan ibaret degil. tel, depo, rom, mtp device vs. bi suru usb surucusunden olusuyo. usb kablosunun gordugu ufak bi darbe bu suruculere gerekli irtibati saglamiyo olabilir

ahmetoran

ahmetoran

Üye
    Konu Sahibi
5800inki uyumlu mudur, zarar verir mi?

realplayer2

realplayer2

Üye
olabilir benim n8de e71in kablosunu kullaniyorum bide software updater ile degilde nokia suite yukle oyle dene derim

• Beğen
Tepkiler: ahmetoran
ahmetoran

ahmetoran

Üye
    Konu Sahibi
İlgin için teşekkürler

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
5800 uyumlu kardeşim bi dene olmazsa flaş atarsın..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt