wratH!
Üye
QuickOffice 7.0 PRO Türkçe versiyonu var aratın googlede Eski versiyonu silin onu yükleyin sorun kalmaz7.0 PRo Daha güzel ve hızlı hem.
şarj cihazınız orjinal mi ?
eğer dediğin gibi flaşı %60 ile attıysan buda problem yaratabilir kurtuluş abi bunu söylemişti.. bence iyice şarj et. ve sonra E yi biçimlendir ve hard format at. soft değil, hard format at. ve sonra tekrar flaşla derim..evet yaklaşık 8 aydır kutudan çıkan şarj cihazını kullanıyorum. Aslında şarj sorunu cihaza ilk flashı attıktan sonra başladı ancak şuanda tam kendini göstermeye başladı
Olmuyor çok uzun olmasın diye anlatmadım.Quick office nin bulabildiğim bütün versiyonlarını denedim, pro7 dahil, sadece hata mesajları değişiyor.Sadece word dosyalarını acmıyor, excel ve pdf i acıyor.Smart Office de var.O çalışıyor ama ben bir türlü alışamadım smart a.Office programını efektif kullanan biriyim.Bu mesajdan sonra 7340 la format attım.Flash dan sonra atmamıştım.Belki bundandır diye.Bu sefer quick office komple gitti.Ovi gitti.Oviyi yükledim ovi sitesine bağlanamıyor.Quic Office yi halledemezsem bir önceki sürüme döneceğim ama bu sürümün de şarjı iyi gidiyor gibi.Şu an kararsızım.
yok dostum biryerden buldum acaba eklesemmi diye deneme yapiyorum usteki bar buda alttaki bar istediniz pro atiyor ve isik acip kapatabiliniyor.ama sanki biraz yavas geldi.hocam yine döktürmüşsün..yeni ikonlar falan
güzele benziyor. Hocam sizin quick ofis çalışıyormu.. Benim ki ne yaptımsa okumadı doc ları
yok dostum biryerden buldum acaba eklesemmi diye deneme yapiyorum usteki bar buda alttaki bar istediniz pro atiyor ve isik acip kapatabiliniyor.ama sanki biraz yavas geldi.
güzele benziyor. Hocam sizin quick ofis çalışıyormu.. Benim ki ne yaptımsa okumadı doc ları
eğer bir sıkıntı varsa senin çözebileceğinden eminim
...ama sanki biraz yavas geldi.
acamadiniz dosyayi bana atmaniz mumkunmu birde ben deneme yapayim belki cozum bulurm.güzele benziyor. Hocam sizin quick ofis çalışıyormu.. Benim ki ne yaptımsa okumadı doc ları
buyur arkadasim ekleme yapamam herkez sevmeye bilir ama alttaki sis dosyasini kurun kapatip acin tamamdir.kurtuluş abi fw sayfasına bide 4x11 klavye ekleyebilirmisiniz.bildiğim kadarıyla klavye rofs 3 değilmi.Sayılı kılavye 4x11 daha güzel oluyor.
dene begenmezsen silersin.guzel oluyor ama sadece tr ve ingpolluxea♪;4045448' Alıntı:4x11 klavye nasıl oluyo kurtulus abi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?