Kurtuluş40
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
arkadasim mesaj ayarlarindan Karekter kodlamasini (indirgenmis destek) sekilde degistirin sorun kalmaz.ya ellerine saglık süper olmuss tek kelime kuusursuzzyanlız ben su font olayını bi türlü yapamadım fontu degiştiriyorum onda sorun yok tek sorun turkce karekterleri destekleyen font atmama ragmen ğşçöi harfleri hala gözükmüyor bu sorunu nasıl halledebilirimm nerede hata yapıyorum acaba yada kullandıgınn senın hazırlamıs oldugun bi font dosyası varmı.
ne oldu sorun cozuldumude mmmmmmmmmmm..
hayır izlenebilir ama internet baglantısına baglıdır..Bende dün kurtuluş abinin yenı cfw nu yukledım hersey sımdılık guzelama oviden indirdiğim star atv cnn gibi kanalları canlı izleyemiyorum aynı sorun sende de varmı ?
arkadasim mesaj ayarlarindan Karekter kodlamasini (indirgenmis destek) sekilde degistirin sorun kalmaz.
yok kardeş bu sorun beni aşıyo ..ama uğraşıyorum ..klasörünü denedim olmadı..hocam rofs ların kapasitesini nasıl artırabilirim..bide anna browserini belleye uyarlamaya çalıştım ve sonunda başaramadım..kurtuluş hocam bunların dilinden sen anlarsın..
ne oldu sorun cozuldumude mmmmmm
benim anlamadim adamlar browseri degistirsinler diye yalvardik sen geri anna atiyorsun denen?rofs kapasitesi artirma diye birsey olamaz ozman telfona calisacak yer kalmaz.yok kardeş bu sorun beni aşıyo ..ama uğraşıyorum ..klasörünü denedim olmadı..hocam rofs ların kapasitesini nasıl artırabilirim..bide anna browserini belleye uyarlamaya çalıştım ve sonunda başaramadım..kurtuluş hocam bunların dilinden sen anlarsın..
arkadasim browersi degistirince sorun cozulmezki bence flash playerla ilgili bir sorun olsa gerek.yukseltildigi icindir bence onu degistir.hocam tabi ki bellenin browseri daha iyi...aklımın almadıgı e okul güvenlik kodunun annada görünmesi bellede görünmemesi..nerede hata olduğunu merak ediyorum..
N8 bellede sırasıyla,
Ayarlar
Uygulama ayarları
Konumlama
Konumlama yöntemleri
Yardımlı GPS, Tümleşik GPS, Bluetooth GPS ve Şebeke tabanlı, yöntemler var.
Daha önce Wifi ile bağlantı seceneği vardı.
Benim demek istediğim buydu.
bende sorun yok.kurtulus40 arkadaşım google maps yükledim açıyorum tam açılırken program kapanıyor ve ana menuye dönuyor. v3.4 olsun v3.3 olsun onlardanda attı ama v3.2 de atmıyordu şimdi v3.2 yüklesem her haliyle bir sıkıntı olurmu?
ben ovideki heritayı yüklüyorum ondan olabilirmi? eski hali daha hoşuma gidiyor ondan.
bende sorun yok.
hocam ivi storedeki uygulamalar belle uyumlu degil bazilari.ben ovideki heritayı yüklüyorum ondan olabilirmi? eski hali daha hoşuma gidiyor ondan.
ya kardeş ilk mesajındaki 3 dosyayıya indirdim Products\RM-596 klasörüne attım sonrada phoenixle telefona flashing firmvare updateye tıkladım buraya kadar herşey normal
sonra product code yazan simgeye tıklayınca su hata ile karşılaşıyorum "neither dp1.0 nor dp2.0 was found for the product or the product cannot be identified"
napmam lazım şimdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?