N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadasim mesaj ayarlarindan Karekter kodlamasini (indirgenmis destek) sekilde degistirin sorun kalmaz.

nosteam1

Üye
Bende dün kurtuluş abinin yenı cfw nu yukledım hersey sımdılık guzel ama oviden indirdiğim star atv cnn gibi kanalları canlı izleyemiyorum aynı sorun sende de varmı ?
hayır izlenebilir ama internet baglantısına baglıdır..

epts

Üye

ne oldu sorun cozuldumude mmmmmm
yok kardeş bu sorun beni aşıyo ..ama uğraşıyorum ..klasörünü denedim olmadı..hocam rofs ların kapasitesini nasıl artırabilirim..bide anna browserini belleye uyarlamaya çalıştım ve sonunda başaramadım..kurtuluş hocam bunların dilinden sen anlarsın..

Emre-45

Üye
kurtulus belle kullaniyorum en iyi efekt ve en iyi font hangisidir turkce olarak yardimci olursaniz sevinirim

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim anlamadim adamlar browseri degistirsinler diye yalvardik sen geri anna atiyorsun denen?rofs kapasitesi artirma diye birsey olamaz ozman telfona calisacak yer kalmaz.

jeki01

Üye
Galeride hafıza kartındaki resimler gözükmüyor.
nedeni ne olabilir?

Tepkiler: Kurtuluş40

epts

Üye
hocam tabi ki bellenin browseri daha iyi...aklımın almadıgı e okul güvenlik kodunun annada görünmesi bellede görünmemesi..nerede hata olduğunu merak ediyorum..

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam tabi ki bellenin browseri daha iyi...aklımın almadıgı e okul güvenlik kodunun annada görünmesi bellede görünmemesi..nerede hata olduğunu merak ediyorum..
arkadasim browersi degistirince sorun cozulmezki bence flash playerla ilgili bir sorun olsa gerek.yukseltildigi icindir bence onu degistir.

----------Eklendi @ 15:20:16 ---------- Yazıldı @ 15:12:08 ----------

arkadasim cozumun burda en sonunda tamamladim ama bence gereksiz bir mod oldugu icin ayri tercihli bir sekilde hazirladim rardaki dosyayi C ana dizini icine atin wifi seceneginiz ortaya cikacak.

epts

Üye
teşşekür bilgin için ama belle flas daha iyi.. Anna daki çok agır...ufak bişi için bozmayayım güzelim sistemi

mh.

Üye
kurtulus40 arkadaşım google maps yükledim açıyorum tam açılırken program kapanıyor ve ana menuye dönuyor. v3.4 olsun v3.3 olsun onlardanda attı ama v3.2 de atmıyordu şimdi v3.2 yüklesem her haliyle bir sıkıntı olurmu?

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende sorun yok.

mh.

Üye
tamam o zaman yuklemeden öyle deneyim.

kraldost

Üye

arkadasım senin sorunun konuyu iyice anlamaman ve dikkatlice takip etmemen belle o şekildemi yükleniyor akıllım tabiki hata alırsın ilk sayfadada belle nasıl yüklenir diye bir video var onu dikkatlice izle bakalım birde belle dosyalarını anna dosyaları ile değiştirme o şekilde belle dosyalarını indir masa üstüne daha sonra videodakilerini dikkatli bir şekilde uygula bak sonra güzel bir netice alırsın inanki benim için nerdeyse final cfw olmuş her şeyi ile dört dörtlük olmuş adamın ellerine beynine sağlık

Tepkiler: Kurtuluş40

Mh66

Üye
selam kurtuluş abicim. şöyle bi problemle karşılaştım ; kamera vidyo kaydı makro yakın çekimde odaklama yapmıyor= garip bişekilde gece lamba ışığında yapıyor fakat gündüz güneş ışığında yakın çekim odaklaması yapmıyor . bi baksanıza sizdede ööölemi. yalnız gündüzü beklemelisiniz . şimdiden ii bayramlar abicim.