N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
deneyip bilgi vercem arkadasim.

katılıyorum
bu arada bu "belle digital" melodileri direkt E'deki zil seslerinin içine mi atıyoruz yoksa başka bir usulü var mıdır?
saygılarımla...
valla dostum ben kurtuluş40 arkadaşımın yapmış olduğu rofs2 qt sorunu olmayan dosyasını aldım açtım zil seslerini entegre ettim artı anolog saati tekrar büyük saat yaptım kurtuluş40 arkadaşımda uygun görürse rofs2 dosyasını upload eder yada ben ederim ama konu açmam gerekecek zaten formda çok fazla gereksiz konular oluyor, hani bunları açıklıyorum çünkü rofs2 çalışmasında gerçek emeği kurtuluş40 arkadaşım vermiştir.

Tepkiler: Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
denedinizmi calisiyormu.flash attinizmi kendiniz.yanlis anlamayin deneme yapmadan koyamayiz luten.

----------Eklendi @ 00:19:52 ---------- Yazıldı @ 00:15:24 ----------

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

----------Eklendi @ 01:16:57 ---------- Yazıldı @ 01:13:19 ----------

Ama cozumunu buldum opera mini kullanin onda gayet guzel cikiyor.opera yuklemenin en kolay yolu.telefonun web tarayicisina m.opera.com yazin cikan ekranda yukleme yapin.

epts

Üye
hocam opera mobili kullanıyorum zaten. Önceden yazı karekteri sorunu vardı,şimdi düzelmiş .ama orjinali tercihimdir. anna ve önceki sürümlerde kod gözüküyordu. Aynı taraycı olmasına rağmen bellelerde neden böyle olduğunu merak ettim. Bide bazı bilgileri kayıt ermem gerekiyor operada omuyor Saygılar

mh.

Üye
arkadaşlar bütün programlarımı kurdum opera dahil hiç bir hata almadım harita ise yüklü uygulamalara girip harita, maps olarak ve harita ile ilgili 3.8 sürüm ne varsa kaldırın gerçi drive guides ve weather ikonları kalkmıyor ama bana göre en azından harita ile ilgili çoğu şeyler temizleniyor daha sonra Oviden haritaları yükleyin güle güle kullanın. Varya bu surum yani v3.3 süper olmuş tam istediğim gibi herkese tavsiye ederim. Hiç çekinmeden yükleyin.

epts

Üye
hocam bide ara sıra seçtiğim duvar kagıdı birden kayboluyor. Bu genelde telefonu pc bagladıgımda oluyor.baglamadıgımda da da oluyo..sizde oluyomu. varsa çözüm... Saygılar

nik82

Üye
evet burdan yükledim
programı açıyor fakat canlı yayın açılmıyor atmadığım format flash kalmadı

----------Eklendi @ 12:07:40 ---------- Yazıldı @ 12:02:05 ----------

nasil bir sorun varki? ama sorun olmasi enteresan cunku ikiside widged sorun olmamasi gerekli.birde hangi belle yuklu burdanmi yuklediniz?
belle en son sürüm v 3.3.3 yükledim ama yinede kanallar açılmıyor lütfen acil yardım
telefonu parçalayacağım

----------Eklendi @ 12:11:29 ---------- Yazıldı @ 12:07:40 ----------

o sorun bende de var pc ile bağlanınca duvar kağıdı kayboluyor

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam bide ara sıra seçtiğim duvar kagıdı birden kayboluyor. Bu genelde telefonu pc bagladıgımda oluyor.baglamadıgımda da da oluyo..sizde oluyomu. varsa çözüm... Saygılar
duvar kagidi kaybolur ama depo modunda baglandinizda kaybolur.Sebebi E ve F hafizalarini pc'ye aktardigi icindir.

----------Eklendi @ 14:57:04 ---------- Yazıldı @ 14:24:22 ----------

arkadaslar canli kanallar bende nasil calisiyor ben star tv zaten hic seyredemedimki ilk gunden beri ama cogu kanallarim calisiyor.
[video=youtube;OS435fk9CiY]http://www.youtube.com/watch?v=OS435fk9CiY[/video]

nik82

Üye
Peki bendeki sorun neden kaynaklanıyor sayın kurtuluş kardeş kanallar neden açılmıyor olabilir.

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Peki bendeki sorun neden kaynaklanıyor sayın kurtuluş kardeş kanallar neden açılmıyor olabilir.
bendeki kanallari denemek istermisin? kanalD iki programi var biri aciyor biri amiyor haklisin.

nik82

Üye
Evet bi zahmet

----------Eklendi @ 16:19:16 ---------- Yazıldı @ 16:17:59 ----------

Fakat star tv ve cnn de de aynı sorun var rica etsem bu kanalları da atarsan

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet bi zahmet

----------Eklendi @ 16:19:16 ---------- Yazıldı @ 16:17:59 ----------

Fakat star tv ve cnn de de aynı sorun var rica etsem bu kanalları da atarsan
arkadasim ben n8 ilk surumunden beri hic acamadim star tv ama cnn bende yok calisan bulunca atarim neden olmasin.

nik82

Üye
Teşekkürler allah razı olsun

nik82

Üye
çalıştı ama cnntürk oviden indiriyorum

----------Eklendi @ 17:36:22 ---------- Yazıldı @ 17:16:57 ----------

cnn tük buldum ama nasıl ekleyebilirim

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
çalıştı ama cnntürk oviden indiriyorum

----------Eklendi @ 17:36:22 ---------- Yazıldı @ 17:16:57 ----------

cnn tük buldum ama nasıl ekleyebilirim

buraya yukleyip linkini kopyalayip buraya yapastir.

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet arkadaslar en sonunda harita turkcelestirme operasyonu basarili bir sekilde yapildi.
Hava durumu hala ingilizce nedeni pr.1 e kadar indim kurulum yapip turkcesini aliyim diye fakat hava durumu turkcelestiremedim.
pr 1 pr 1.2 pr 2 anna telefona atmadim flash kalmadi fakat harita turkce olmuyor ama gerisini
bugun sabaha kadar ugrasilarim sonucunda turkce yapmayi basardim.
Ayrica bazi opsiler koydum.
Anlatim.

Artik kurulum sanrasi ana ekraniniz bos degil doldurdum.
Kendimin mix yaptigim effetcs ekledim.
haritayi turkcelestirdim.
Bos resim artik siyah degil degistirdim.
daha guzel bir resim bulamadim simdilik idare edin en azindan siyahtan kurtulduk.
Video'sunu izleyebilirsiniz.

konu ilk mesajda yerini aldi hayirli olsun.. saatsabahin 10 dun ikindin 4 de basladim

nik82

Üye