Kurtuluş40
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
deneyip bilgi vercem arkadasim.kurtuluş40 kardeş n8 in belle den sonra ekran parlaklığı çok mu artmış yoksa n8 önceden de mi böyleydi.. Diger bir sorum e okul sistemine girince belle tarayıcılar güvenlik kodunun bulundugu res mi kırık gösteriyor.. Ne yapabilirin.
valla dostum ben kurtuluş40 arkadaşımın yapmış olduğu rofs2 qt sorunu olmayan dosyasını aldım açtım zil seslerini entegre ettim artı anolog saati tekrar büyük saat yaptım kurtuluş40 arkadaşımda uygun görürse rofs2 dosyasını upload eder yada ben ederim ama konu açmam gerekecek zaten formda çok fazla gereksiz konular oluyor, hani bunları açıklıyorum çünkü rofs2 çalışmasında gerçek emeği kurtuluş40 arkadaşım vermiştir.katılıyorum
bu arada bu "belle digital" melodileri direkt E'deki zil seslerinin içine mi atıyoruz yoksa başka bir usulü var mıdır?
saygılarımla...
denedinizmi calisiyormu.flash attinizmi kendiniz.yanlis anlamayin deneme yapmadan koyamayiz luten.valla dostum ben kurtuluş40 arkadaşımın yapmış olduğu rofs2 qt sorunu olmayan dosyasını aldım açtım zil seslerini entegre ettim artı anolog saati tekrar büyük saat yaptım kurtuluş40 arkadaşımda uygun görürse rofs2 dosyasını upload eder yada ben ederim ama konu açmam gerekecek zaten formda çok fazla gereksiz konular oluyor, hani bunları açıklıyorum çünkü rofs2 çalışmasında gerçek emeği kurtuluş40 arkadaşım vermiştir.
kurtuluş40 kardeş n8 in belle den sonra ekran parlaklığı çok mu artmış yoksa n8 önceden de mi böyleydi.. Diger bir sorum e okul sistemine girince belle tarayıcılar güvenlik kodunun bulundugu res mi kırık gösteriyor.. Ne yapabilirin.
belle en son sürüm v 3.3.3 yükledim ama yinede kanallar açılmıyor lütfen acil yardım
nasil bir sorun varki? ama sorun olmasi enteresan cunku ikiside widged sorun olmamasi gerekli.birde hangi belle yuklu burdanmi yuklediniz?
duvar kagidi kaybolur ama depo modunda baglandinizda kaybolur.Sebebi E ve F hafizalarini pc'ye aktardigi icindir.hocam bide ara sıra seçtiğim duvar kagıdı birden kayboluyor. Bu genelde telefonu pc bagladıgımda oluyor.baglamadıgımda da da oluyo..sizde oluyomu. varsa çözüm... Saygılar
arkadaslar canli kanallar bende nasil calisiyor ben star tv zaten hic seyredemedimki ilk gunden beri ama cogu kanallarim calisiyor.evet burdan yükledim
programı açıyor fakat canlı yayın açılmıyor atmadığım format flash kalmadı
----------Eklendi @ 12:07:40 ---------- Yazıldı @ 12:02:05 ----------
belle en son sürüm v 3.3.3 yükledim ama yinede kanallar açılmıyor lütfen acil yardım
telefonu parçalayacağım
----------Eklendi @ 12:11:29 ---------- Yazıldı @ 12:07:40 ----------
o sorun bende de var pc ile bağlanınca duvar kağıdı kayboluyor
bendeki kanallari denemek istermisin? kanalD iki programi var biri aciyor biri amiyor haklisin.Peki bendeki sorun neden kaynaklanıyor sayın kurtuluş kardeş kanallar neden açılmıyor olabilir.
arkadasim ben n8 ilk surumunden beri hic acamadim star tv ama cnn bende yok calisan bulunca atarim neden olmasin.Evet bi zahmet
----------Eklendi @ 16:19:16 ---------- Yazıldı @ 16:17:59 ----------
Fakat star tv ve cnn de de aynı sorun var rica etsem bu kanalları da atarsan
calistimi? sende cnn turk atarmisin bulamadimdaTeşekkürler allah razı olsun
çalıştı ama cnntürk oviden indiriyorum
----------Eklendi @ 17:36:22 ---------- Yazıldı @ 17:16:57 ----------
cnn tük buldum ama nasıl ekleyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?