n8-00. belle nasıl yüklenir? ustalar anlatsın lütfen...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
the.reds

the.reds

Üye
    Konu Sahibi
n8-00. belle nasıl yüklenir? ustalar anlatsın lütfen...
bende anna 24.01 var bunu belle yapmak istiyorum iki adet belle dosyasını indirdim ama flashı atamadım lütfn s^3geneldeki konuyu göstermeyin o anna yı dha sonra belleyi yüklemeyi tarif ediyor bana direk belle yüklemeyi tarif edin bu telefon beni delirtcek

ustalar yorumlarınızı 15 gözle bekliyorum::......

Uruloki

Uruloki

Üye
arkadaşım o olay nasıl şöyle önce anna dosyalarını indircem 160mblik bir şey sonra belle yi ordan phoenix den yazılım güncelleme yapar gibi anna dosyalarını gösterip belle yi yüklücen yani anna dosyları olmadan olmuyor dün bende konu açtım ordanda bakabilirsin

the.reds

the.reds

Üye
    Konu Sahibi
ürn kodu farkediomu

polluxea♪

polluxea♪

Üye
​farketmez

the.reds

the.reds

Üye
    Konu Sahibi
ya navi yi aciyorum 20.11 i acmiyo 24.01 den olmuyo

Uruloki

Uruloki

Üye
anna-belle konusunı bul orda anna dosyları mevcut direk indirme linki

karasahinemre

Üye
hasan dead phone flash kapalı mı atılıyo

Uruloki

Uruloki

Üye
galiba ama phoenix yemiyor mu yazılım güncellemeden çünkü anladığım kadarıyla telefon çalışıyor yani ordan da yapabilirsin

karasahinemre

Üye
kurtuluşun fw yi yemedi dead attım

Uruloki

Uruloki

Üye
oldu mu peki ya bende onu düşünüyorum qt sorunu yok direk türkçe ama efekt e karar veremedim daha

karasahinemre

Üye
oldu oldu ben efekt olarak 20 ekimlinin altındakini seçtim şimdilik bi sorun yok

Uruloki

Uruloki

Üye
3.2 mirashumi olan mı bende konuya bir tane ekledim son sayfalarda sence o nasıl

TheMadness

TheMadness

Üye
kurtuluş cfw çalışıyor sorunsuZz qt sorunu nokia 700 zeta belle tr dosyalarıyla giderildi

karasahinemre

Üye
benim tel win7 gibi açılıyo yok mu orj :D

Uruloki

Uruloki

Üye
hahahahah ya hacı direk qt sorunu gideriken belle n8 indirip hakafan göre bir efekt kullanayadın ya bende fellik fellik efekt arıyorum

omer6334

omer6334

Üye
teşekkür :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt