N8 Belle Yüklemem İçin Yardım Etmek İsteyen Var mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aege

Aege

Üye
    Konu Sahibi
N8 Belle Yüklemem İçin Yardım Etmek İsteyen Var mı ?
Öncelikle merhaba herkese.Telefonum N8,sürümüm Anna 25.07 ve açıkçası kendim yapmaya korkuyorum.Downgrade yapmayı da bilmiyorum.Bana Teamwiever'den Belle yüklemem için yardım etmek isteyen var mı ?

----------Eklendi @ 16:03:59 ---------- Yazıldı @ 15:05:30 ----------

downgrade yaptıktan sonra 22.14 mü 24.1 mi yüklemem gerekiyor ? yoksa scandinavia'nın üzerine direk yüklesem olur mu ?

ubeyd

Üye
N8 Anna 25.07 üstüne de belle kuruluyor:oke:bizzat kendim kurdum Phoenix_Service_Software_2011.24.002.46258_Cracked ve üstü olursa iyi olur DEAD PHONE İLE normal flashlayacaksın:kotu: tabii bu son sürüm belle ......609 için geçerli forumda hepsi var zaten yazılım atarken panikleme ve 25 den geri sayıma gelip ingilizce usb cıkart - bağla- power tuşuna bas sürecini iyi takip et:yuru

Aege

Aege

Üye
    Konu Sahibi
yaptııııııım yaptıııım olleyyy bee belleli oldum :D :D :D çok teşekkür ederim dostum :D

iihhssaann11

iihhssaann11

Üye
hayırlı olsun kazancın nedir ?

Aege

Aege

Üye
    Konu Sahibi
annaya göre çok hızlı o bile yeter.görsel açıdan çok daha iyi

hizan

hizan

Üye
hadi hayırlı olsun.

Aege

Aege

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim.güncellemelerde nokianın orijinal güncellemlerini bekleme konusunda bende çok inatçıydım ama bu inadımı kırdım.

nublies

nublies

Üye
belleye geçim bir sürü hata gördüm annaya geri döndüm dönerkende bir sürü macera sonunda yapıyorsun formda hepsi mevcut ama belleyi beklemek mantıklı geliyor bana sonuçta çok bi fark yok orijinal her zaman iyidir :) dönersen haber ver

polluxea♪

polluxea♪

Üye
tam yardm için actım konuyu ama hallettmssn dostum :) neyse,hayrlı olsun ;)

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
Aege

Aege

Üye
    Konu Sahibi
ben şimdilik bir hata göremedim 01.01.2012 güncellemeli kurtuluş bellesinde store,maps,müziklerim,resimlerim falan hepsi tam ve annadan çok daha stabil gözüküyo

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt