N79 - N82 Arasında Kaldım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
Nokia N82 modeLinde Sadece Xenon Flash'ının DeğiL Kamerasının ne kadar harika oLdugunu kuLLanan arkadaşLar biLir.. yer mekan zaman farkediosa eger bunu iddiaa eden biri oLursa ve bana kanıtLarsa , teLefonumu yere koyarım çekiçLe ezerim ezme videosunu çekerim buraya koyarım.. bu kadar güveniyorum n82'ye.. ses konusunda n79 iyi oLabiLir ama bence asLa n82 modeLine kafa tutabiLecek bir modeL deiL..

caca41

caca41

Üye
Bence ikiside ise yaramaz n79 u herkes elinden çıkarıyor n82 ise bitmiş model ve dizayn olarak bence elinde patlar haberin olsun. Hiç yanaşma. N95 düz ya da i8510 ya da sony c905 başkası şimdilik hikaye.

--------------- Ekleme ---------------

Şimdilik n97 ve iphone fiyatları kırılma noktasında nokia x3 ve x6 n97 eritecek e90 modeli nasıl 400 tl ye şimdi pazar buluyorsa n97 de aynen onun gibi olacak x3 x6 bir üst sınıf. Iphone artık telefon çıkardıkca eski modeller yerlerde sürünecek şimdiki modeli 1000 tl ye ve altına satıyorlar. Ve şimdinin modeli 12 piksel canavarı sony erikson aido satio vs modelleri ve samsung ominia 2 ve hd modelleri zıplama yapacak. Ve windos 8 megapiksel samsung telefonları alıp yine fiyatları kırar 2010 ikinci çeyrek i bekleyin.
arkadasım n95 kullanıyosun dıyee bos yere n95ı ovme elemana adam ıkı secenek sunmus sen n95 dıyosun n97 dıyosun samsung sony dıyosun butun tellerı soluyosun.ben n79 kullanıyorum arkadasım n82 kullanıyo benım tavsıyem n79dur nıye dersenn n82de olmayan ozellıklerın bı kısmı n79da war we eger soyledıklerım tatmın etmesse senı gır nokıa.coma ordan karsılastıur modellerı n82nın orda tek avantajı foto cekım boyutunun az daha buyuk olması

zx6r

zx6r

Üye
Ya ben ne yapayım sen 2 si arasında kaldın ben hep bunlardan satıyorum
genelde n79u seçiyolar demekki var bi hayır :)

nlgzrgn77

nlgzrgn77

Üye
Bence ikisini de alma nokia 5800 öneririm n79 veya 82ye 650 verecegine 5800a 560 ver(ortalama fiyat)

hem 5800 dokunmatik ve ayrica ekran buyuk bayagi. Bence n79 ve 82ye bin basar

dmxyasin

dmxyasin

Üye
n79 n82 den daha sonra çıktı ama ben n82 yi tercih ederim.

voljtrann

voljtrann

Üye
N82 sarz 1 gun yedek bataryam var diger ozellikler guzel n79 da sadece fm yayın yapma ozelligi var artı olarak

okrnz34

Üye
ben n82 kullanıyorum tuşları flan kafana takma 2 saatte alışıyosun kaçırma bnce

turgut basar

turgut basar

Üye
n82 yin tavsiye ederim

fatih82

fatih82

Üye
n79 görünüş kullanıp ve klas yonunden 82 nin yanından geçemez alacaksan n82 al ikisini almassan n95 8gb al derim daha önce kullanmıs biri olarak

futbol123

futbol123

Üye
konu hortlamış

Devil_In_Side

Devil_In_Side

Üye
Bence Fazlasıyla değer.

orhunyazar

Üye
Konuyu horlatmak gibi olmasın ama bende bir n79 kullanıcısı olarak n79 dan memnunum. 5800 ımda olmasına rağmen n79 umu daha çok hoşuma gidiyor. :op:

Ama telefon 5 mp olmasına rağmen kamerasının tam hakkını verdiği söylenemez. Tamam sonuçta biz poster basmıyıcaz ama yinede 5 mp kamara dan daha iyi bir çekim alabilirdik. Ayrıca gece çekimleri tam bir fiyasko.

Bilmiyorum diğer arkadaşlardada varmı ama telefon nerdeyse boş olmasına rağmen acaip kasıyor. n82 çift işlemcişi olduğundan böyle bi sorun onda olmaz.

Karar senin.

orhangazi44

orhangazi44

Üye
Konuyu hortlatarak ve kesin olarak söyliyeyim ;

----N82----N82----N82----N82----N82----N82----N82----N82----N82----N82----N82----N82----

ÇÜNKÜ ;
* İşlemcisi (Çift çekirdek 220 mhz)
* İşletim sistemi eski ama sağolsun nokia hala 6600 a bile geliştirme yapıyor. Hiçbir etkisi olmaz.
* Xenon flaş zifiri karanlıkta bile süper çekim yapıyor.
* Görsel olarak hoş görünmesini istiyorsanız bir tema ve siyah kapak her şeyi çözer. --- :oke:
* Daha sağlam bi yapıya sahip.
* GPS i daha iyi
* "Sesi az çıkıyo" diyenlere nokia larda standart özellik derim. Çok istiyorsan bağla 3.5 jak la hoparlöre inlet ortalığı ---:ehe
* Ayrıca da N82 imde tuşları çok rahat kullanıyorum. Bir gün bile olmadan alıştım.

----N82----N82----N82----N82----N82----N82----N82----N82----N82----N82----N82----N82----

AsCoRbAt

AsCoRbAt

Üye
n82

adasahilleri

adasahilleri

Üye
N82 çok hızlı.gps yi çok hızlı buluyor.wireless net bağlantısı daha hızlı.foto çekim daha iyi.
N79 plastik görünümü olsada oda sağlam telefon ebatı biraz daha küçük fm vericisi var şarjı biraz daha uzun gidiyor.

menüler arasındaki geçiş hızından dolayı n82 yi aldım

kosezade

kosezade

Üye
abi n79 herzaman sen n82 yi napcan her özellik n79da gecde kaliteli cekiyor 5mp kamera var n79da super carlZeiss mercek var süper n79

clubnokia

clubnokia

Üye
n82 piyasaya cıktıgı dönemde en iyi foto ceken cihazdı
n79 da olan bana göre tek farklı özellik fm verici özelliği ( bu özellik kullanım olarak ülkemizde pek yaygın ve ne oldugu bilinen bir özellik değil)
daha az sorun yaşaman için n82 öneririm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt