N73'ünüz Xp olsun, N73 Flash Tabanlı Masaüstü, (N73 Flash based desktop)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erkut44

Üye
n73 me telefonuma kurdum. sorunsuz ve çok hoş oldu. teşekkür ederim.

06ali06ali

Üye
ya ben calıstıramadım bunu surum gecmiş yazıyoo

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
arkadaşım bu program sisx uzantılı değil sis uzantılı olduğu için n73 e uyumlu değildir!!!
kafan güzelmi kardesim senin :D

birde yükledim n73 de dosya bozuk dedi calıtıramadım kendisine entegre flash oynatıcı avr güncellemek mi gerekli acaba?

06ali06ali

Üye
ya abicim benim tel n73 m.e yeni surumu war mı olmuyo bu gecmiş suresi galiba adobe falsh ı kurdum ama digerlerini kabul etmiyoo tel

ekoemre

Üye
deee kankilerm bnm n73 de çalışmadıı yardımınıza ihtiyacım warr

komando55

Üye
sertifika süresi geçmiş

geçç

Üye
kardeş süresi geçmiş sertifika diyo nasıl yapazagız

mustafae

mustafae

Üye
n73 me telefonuma kurdum. sorunsuz ve çok hoş oldu. teşekkür ederim.
selam,arkadaşım hangi programları indirdin ve nasıl çalıştırdın,biraz bilgi verirmisin?şimdiden teşekkürler.

Kwony

Üye
arkadaşlar ben de n73 ve e65 var ikisinede yükledim ve gerçekten harika çalışıyor.
bugüne kadar yapılmış en düzgün program akışına sahip(3rd)oldugunu söylemeden geçemiycem ve yüklemeside çok basit eski programlar vardı bu konu üzerine,çok karışıklardı.
bunu herkes yükleyebilir...saygılar

pekı kardesım su proğram hakkındA BANA KISA BILGI VER BAKALIM NE IS YAPIYO BUU

majesteeee

majesteeee

Üye
bu uygulamayı yüklüyemedim süresi geçmiş sertifika diyor ne yapa bilirim

--------------- Ekleme ---------------

süresi geçmiş sertifika diyor acaba ne yapmam lazım

haciorhan

haciorhan

Üye
paylaşım için teşekkürler. ama program çok karışık gerçeği söylemek istersem bir şey anlamdım:bilmem:.....

mustafae

mustafae

Üye
tşkkrler

mandirali

mandirali

Üye
bukadar kişi yorum yapmış ama birtanesi ben yaptım sen yapamamışsın bunu şöyle yapılır diye neden yorum yazmıyor dosya bozuk diyor :S

birol46

birol46

Üye
arkadaşlar bende yüklerken sertifika sorunu yaşıyodum. telefonunuzun tarihini 02/11/2007 yapın açarsınız. harika bi proğram emeğinize sağlık...

arkadaşım. indirdiğin dosya içerisisinde ( beni oku ) belgesi var ve içerisinde.. ilk olarak Theme Engine v1.5 i yükleyin
Daha sonra V-THEME SPLUS v1.6a Plugin yükleyip kullanabilirsiniz.
Flash Player yüklenmeden çalışmaz. diye bi uyarı var bunu dikkate alarak sırasıyla yaparsan emeğe olan karşılığı mutlaka alırsın.. kolay gelsin...

Latturk

Latturk

Üye
Ėvet arkadaslar belliki konuya acan arkadastan bu sorulara cvp gelmeyecek ben yazayim dedim..
Simdi Programi yukleyemeyen ve dosya bozuk hatasi ve sertifika hatasi alanlar,
Sertifika hatasi alan arkadaslar , telefon tarilerini 1 yil geriye veya 2 yil geriye alarak yuklemeyi denesinler ama yuklemeden once ,Flash lite 2.1 kesinlikle olacak.
Dosya bozuk hatasi alan arkadaslar da Flash lite 2.1 ' i yukleyecekler kendi telefonlarindaki Flash olmaz!Veya Flash lite 3 versiyonuda olmaz.
Yuklemeye hic baslamiyorsa telefonunuzla uyumlu degil demektir.
Umarim anlattiklarimin sizlere faydasi olur.Saygilarimla..

^^lokman^^

Üye
tsk

djsalih91

djsalih91

Üye
saol aga

apollo640

Üye
nu tema mı proğram mı

nası

Üye
ya arkadaşlar flaşlite yükledim diyerleri ni yüklemiyo süresi geç miş ser tifika diyor yardımedinn

kardeş dedigingibi telefonun tarihini 02 11 2007 yaptım yükledi çok gzel çalişıyo

destdur

Üye
güzel paylaşım emek dediğin bu olur....

içimden geldi baktım çok güzel tekrar saol:))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt