N73 UZAKTAN ELLE KONTROL "Handwave" TÜRKCE

Sponsorlu Bağlantılar

COESTO

COESTO

Üye
hoşmus :oke:

diago

Üye
S.A KARDEŞİM sertifikayı hackliyemedim menu 1 diyorum çıkıyor soru falan sormuyor imzalı olanı indirdim en sonunda hata veriyor yardım ..

karakule100

karakule100

Üye
    Konu Sahibi
duran555

duran555

Üye
abi ben bu verdin hack icin gerkli programları yüklüyodum onları da yüklemiyo ( süresi geçmiş serfika diyor ) nabcam ben abi ya bi yrdım etsne :bilmm :ağlarım:

karakule100

karakule100

Üye
    Konu Sahibi
abi ben bu verdin hack icin gerkli programları yüklüyodum onları da yüklemiyo ( süresi geçmiş serfika diyor ) nabcam ben abi ya bi yrdım etsne :bilmm :ağlarım:

telefonun saat ayarlarından tarihini değiştir yani geriye al 2009 _2008_2007 olarak mutlaka olur sırayla dene :oke:

duran555

duran555

Üye
bişe var onu c:sys/bin/ klosörüne atın diyo ama bn bin klosrüne grmiyorum

karakule100

karakule100

Üye
    Konu Sahibi
bişe var onu c:sys/bin/ klosörüne atın diyo ama bn bin klosrüne grmiyorum

Nokia şirketi System Hack(sistem klasörlerine erişim)sorununa çözüm buldu..yeni çıkan firmware uygulamalarını telefona yükleyince artık..eski yöntemler işe yaramıyor.Fakat bu yöntem Nokianın yeni çözümünede dur diyor.Kısaca bu basit system Hack yöntemini anlatıyorum.Bu basit işlemi yaptıktan sonra artık ''sertifika suresi geçmiş,sertifika hatası,uygulama sağlayıcı tarafından kısıtlanıyor''gibi göz bozan mesajlar almayacaksınız

- Öncelikle Bu işlemi yapmak için x-plore- dosya yöneticisine sahip olmanız gerekiyor.Eklentiden HelloCarbide_Maxicep.com ve installserver_FerreT eklentisini indirin,rardan çıkarın HelloCarbide telefona kurun.installserver.exe dosyasını ise Hafıza kartının ana dizinine atın.

x-plore Dosya yöneticisini çalıştırın c:sys veya e: private klasörünü açmaya çalışın,açılmayacaktır.çünkü izniniz yoktur.işte biz bunu hackleyecez.. x-plore Programını kapatmayın arka plana(menü tusuna basarak arka plana alabilirsiniz) alın daha sonra lazım olacak

Xplore programında araçlar > ayarlar > gizli dosyaları göster > evet
ayarını uygulamadan, c:\sys dosyası gizlidir, göremezsiniz...

- HelloCarbide uygulamasını çalıştırın sırasıyla,Option>Menu 1'i seçin

-
Size Toplam 18 soru soracak hepsine yes deyin (bana 1 tek soru sordu :allalla: ) Alttaki resim gibi bi mesaj gelecek ve program otomatik olarak kapanacak.

- Bu işlem bittikten sonra hiç bir uygulamayı çalıştıramayacaksınız.Bu sebeple
Xplore v1.22(sertifikalı) programını kapatmayın arka planda bıraktık.Menü tuşuna uzunca basın Xplore dosya yöneticisini seçin. şimdi c:sys dosyasına erişim sağlamış olduk ve artık telefonumuz hacklendi..Şimdi installserver.exe dosyasını hafıza kartımıza atmıştık.installserver.exe dosyasını 2 tuşu ile kesin (xplore kısayol tuşudur) c:sys/bin/ klasörüne atın.aşağıdaki resimdeki gibi

- Ardından Xploreden Menü> araçlar > Cihazı yeniden başlat seçeneğine basın.

Ve artık cihazınız tam anlamıyla Hacklendi..artık Unsigned uygulamaları rahatlıkla yükleyecebileceksiniz..
''sertifika suresi geçmiş,sertifika hatası,uygulama sağlayıcı tarafından kısıtlanıyor'' mesajlarına son :)[/B]
sonucu bana yaz :oke:

duran555

duran555

Üye
hackledim abi saoLasın progrmıda yükLedim gzeLmis saol

karakule100

karakule100

Üye
    Konu Sahibi
hackledim abi saoLasın progrmıda yükLedim gzeLmis saol

hayırlı olsun hallettiğıne sevindim artık programları (s60 v3 9.1) sorunsuz yükleye bilirsin:oke:

sorun olursa elimden geldiği kadar yardımci olmaya çalışırım
yazman yeterli:oke:

cakmakfuat

Üye
arkadaşlar, bu program ekranda küçük bir cam açıyo, sonra siz ekranın karşısında elinizi sağa ve ya sola doğru bir kere sallıyosunuz salladığınız yöne mesela menüdeki imleç gidiyo. mantığıda sizde göreceksiniz " EKRANDA AÇILAN KÜÇÜK CAM GÖRÜNTÜSÜNDE SAĞDA VE SOLDA CAMI KESEN İKİ SİYAH ÇİZGİ GÖRECEKSİNİZ O ÇİZGİLERİN DIŞARDA KALAN TARAFI HAREKETİ SIRAYLA ALGILAMASINA GÖRE YANİ SOLDAN SAĞA DOĞRU SALLADIĞINIZDA ÖNCE SOL SONRA SAĞ ÇİZGİNİN DIŞARDA KALAN KISMI SIRAYLA HAREKETİ GÖRDÜĞÜ İÇİN İMLECİDE O ŞEKİLDE HAREKET ETTİRMİŞ OLUYO. BU ŞEKİLDE ÇALIŞIYO.

by_folle

by_folle

Üye
usta emegine saglık tesekkurler

karakule100

karakule100

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar, bu program ekranda küçük bir cam açıyo, sonra siz ekranın karşısında elinizi sağa ve ya sola doğru bir kere sallıyosunuz salladığınız yöne mesela menüdeki imleç gidiyo. mantığıda sizde göreceksiniz " EKRANDA AÇILAN KÜÇÜK CAM GÖRÜNTÜSÜNDE SAĞDA VE SOLDA CAMI KESEN İKİ SİYAH ÇİZGİ GÖRECEKSİNİZ O ÇİZGİLERİN DIŞARDA KALAN TARAFI HAREKETİ SIRAYLA ALGILAMASINA GÖRE YANİ SOLDAN SAĞA DOĞRU SALLADIĞINIZDA ÖNCE SOL SONRA SAĞ ÇİZGİNİN DIŞARDA KALAN KISMI SIRAYLA HAREKETİ GÖRDÜĞÜ İÇİN İMLECİDE O ŞEKİLDE HAREKET ETTİRMİŞ OLUYO. BU ŞEKİLDE ÇALIŞIYO.

teşekkürler güzel açıklama:oke:

--------------- Ekleme ---------------

:oke:
usta emegine saglık tesekkurler

rica ederim iyi kullanımlar

karakule100

karakule100

Üye
    Konu Sahibi
Iyi kullanımlar

olivetti

olivetti

Üye
harika teşekkürün benden :)

karakule100

karakule100

Üye
    Konu Sahibi
Tüm maxicep ailesine saygılar

osmantaner44

Üye
elinize saqlık arkadaslar tşk ederim. e71 de denendi çalışıyor ama bi turlu hassasiteyi ayarlamadım :D:D ama qüzel bi program tşkler

karakule100

karakule100

Üye
    Konu Sahibi
elinize saqlık arkadaslar tşk ederim. e71 de denendi çalışıyor ama bi turlu hassasiteyi ayarlamadım :D:D ama qüzel bi program tşkler

rica ederim beğendiğinize sevindim iyi kullanımlar:oke:

(hassasiyet konusunda bir bilgi veremiyorum e71 de deneme şansım olmadı)

Üst Alt