Akıllı Telefonla Kontrol Edilebilen İç Çamaşırı

Sponsorlu Bağlantılar

virus19

virus19

Üye
    Konu Sahibi
Akıllı Telefonla Kontrol Edilebilen İç Çamaşırı
Teknolojinin geldiği son nokta, ne yapacaklarını şaşırdılar artık :D :
Ürettiği kondomlarla bilinen Durex markası, bu kez oldukça ilginç bir ürünle karşımıza çıkıyor. Firma, akıllı telefonla kontrol edilebilen ve içerisinde vibratörler yer alan özel bir iç çamaşırı geliştirdi. Fundawearadlı iç çamaşırlarının hem bay hem de bayan olmak üzere iki seçeneği de var.

Özellikle uzaktan ilişki yaşayanlar için geliştirilen iç çamaşırı, cep telefonu aracılığıyla uzaktan kontrol edilebiliyor. Yani Fundawear’ın asıl amacı; sanal ilişkiyi gerçek kılarak, kullanıcıların partnerlerini tatmin etmesini sağlamak.
Firmanın ilk deneysel giyilebilir teknolojisi olan Fundawear iç çamaşırları henüz hala geliştirme aşamasında. Yani satın almak isteyen çiftlerin biraz daha beklemesi gerekecek. Ancak hayallerindeki iç çamaşırını gördüğünü düşünenler Durex’in yarışmaya katılarak, erkenden kazanma şansı yakalayabilirler.
Fundawear’ın içerisinde kullanılan teknolojiyle ilgili videoyu aşağıdaki bağlantılardan seyredebilirsiniz. Bu arada videolardaki en çok beğeni olan yorumlardan birini sizlerle paylaşmak istiyorum. “Bunlar nasıl yıkanacak :D ?”

Benim yorumumsa; bu gidişte artık yataklarımızdan kalkmadan tüm işlerimizi tek bir tuşla halledeceğiz :) Aklıma eski bir çizgi film olan jetgiller geliyor :)

[video=youtube;T6vul95hwOY]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=T6vul95hwOY#![/video]


''alıntıdır''
 
  • Beğen
Tepkiler: sLeepLe


tapatalk

tapatalk

Üye
kendimden geçtim hafız
 
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Her eve lazım :oke:
 


Üst Alt