N73 Sorunları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CruelPeach'o

CruelPeach'o

Üye
    Konu Sahibi
N73 Sorunları
Arkadaslar N73 Telefonumda bazı sorunlarla karsılasıyorum ve bunları sizlerle paylasmak istedim

1.si telefon un ön kamera tarafında ufak bi carpmada telefon kapanıor nedeni ne olabilir??
2.si hafıza kartındaki muzikler music playerda gözükmüyor aynı sekilde resimlerde galeride gözükmüyor kafayı yicem nedeni ne olabilir acaba? yada çözümü varmı:(:bilmem:
3.sü telefon bazen cok agır bazense cok hızlı calısıyor neden böyle yapıyor acaba
lütfen çözümleri varsa yardımlarınızı esirgemeyin arkadaslar :vur:vur

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
format attınmı telefona

Cynical

Cynical

Üye
1. sorun büyük ihtimal donanımsal. Telefon direk mi kapanıyor yoksa kapama tuşuna basılmış gibi mi? Her iki durumda da bu işi ancak servis çözer.
2. sorun sık yaşanıyor N73'de. Önemli verilerinizi PC'ye yedekleyip hem telefona hem de hafıza kartına format atın.
3. sorun içinse ne tür bir yavaşlıktan bahsediyorsunuz?

CruelPeach'o

CruelPeach'o

Üye
    Konu Sahibi
1.sorun u servisle çözerim fakat 2.sorunda format atdım hard soft denemedigim format kalmadı 3.ise msjlara menuye falan zor girio gibi kasıo gibi telefon sanqie :S

Cynical

Cynical

Üye
Peki farklı bir hafıza kartı ile denediniz mi? Ya da kendi kartınızı başka bir telefonda... Resimlerinizi bir de "Resco Photo Viewer" programıyla görüntülemeyi deneyin. Forumda program mevcut...
En son firmware güncellemesini de yaptığınızı varsayıyorum...

mustafa3703

Üye
2. Benimde öyle oldu garantiye verdim sorun çözüldü

recco.

recco.

Üye
2sorunun cevabı :müzik kütüphnesi/müzikleri güncelle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt