N73 Mesaj aktarımı problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ardhas

Üye
    Konu Sahibi
N73 Mesaj aktarımı problemi
Öncelikle herkese selamlar.Cok güzel bir forum ortamı yaratmışsınız.
Arkadaşlar benim n73 telefonum var.Telefonun hafızasında 4000 e yakın mesaj var bunları silmek istemiyorum.Ve mesajlar git gide çoğalıyor.Telefon hafızası dolmak üzere.Neyse sorum şu ki benim telefon hafızasındaki mesajları hafıza kartına nasıl aktarabilirim????? tam 48 saat tir bununla ilgili bütün forumları dolaştım ama hiç çare bulamadım.Yardım ederseniz minnettar olurum

byesho

byesho

Üye
arkadaşım o ne öyle ya 4000 mesaj falan. neyse önce mesajlara giriyorsun seçenek deyip ayarlara giriyorsun en alta iniyorsun diğer seçeneğinden kullanılan hafızayı hafıza kartı yapıyorsun. kayıtlı mesajlar hafıza kartına taşınsınmı diye soracak evet diyorsun olay bu kadar.

Ardhas

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım demiyor işte bende biliyorum ama olmuyor işte o :(

ohadiyorum

Üye
Aynı sorun bende de var kafayı yemek üzereyim ya :S

agurol

Üye
arkadaşlar kopyala yapıştır yapın not defterine mesajdan hafıza kartını seçin tekrar mesajlara kopyalayın.

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
arkadaşım o ne öyle ya 4000 mesaj falan. neyse önce mesajlara giriyorsun seçenek deyip ayarlara giriyorsun en alta iniyorsun diğer seçeneğinden kullanılan hafızayı hafıza kartı yapıyorsun. kayıtlı mesajlar hafıza kartına taşınsınmı diye soracak evet diyorsun olay bu kadar.

tamamen katılıyorum bu yolla oluyor sende olmuyorsa bi telefoncuya sor.

gerolon

Üye
ALLAH ne muradın varsa versin oh be acayip can sıkıcı bi durum bu sonunda oldu:sukur:

technonur

technonur

Üye
öncelikle telefonda 50smsden fazla tutmanız telefonunuzu aşırı yavaşlatır bunun yerine belli aralıklarla tüm smsleri bilgisayarınıza yedekleyip çok önemli olan smsleriniz ise telde tutup telefonunuzu rahata kavuşturmuş olursunuz

şahin1987

Üye
arkadaşım sen şu yolu dene istersen h.kartını biçimle ondan sonra mesajlar hafızasnı h. krtna (ayarlar diyer h. kartı) çevir bak o zaman kesin sorar ve kopyalanır. ama içinde silmek istemediyin. verileri bigisayara yada başka bir hafıza kartına kopyaladıktan sonra tabi h. kartındaki verilerini silmek istemiyorsan:hmmm

bageran

Üye
valla bende de aynı sorun var ama makul bir çözüm bulamadım ilk basta soruyor ama simdi kopyalansın mı dıye sormuyor .....:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt