ben n73 kullanıyorumm me yi görmedim ama aynı diyorlar ses kalitesini falna değişen bişiy yok yani zaten mp3 ün kendisine göre değişiyor ses kalitesi yani bunu herkes bilir ama ben almanı tavsiye edrim me de olabilir orginalda ok
ya arkadaşlar bende n73 me var bi sorum olacak muzik programı sürekli açık kalıyo bu bi arızamı yoksa bütün modellerde varmı bi cevap verirseniz sevinirim.(menu tuşuna uzun basınca muzik çıkıyo ve kapanmıyo...)
Arkadaşım bende n73 kullnıyorum. sesinden bir sorunum yok, ugr18'e katılıyorum bende kaliteli mp3 yüklersen kaliteli ses alırsın, ama amatör yapılmış mp3 yüklersende birşey bekleme. n73 me den pek bir farkı yok. n73 menin farkı müzik çalar programı, 2gb hafıza kartı hediyesi ve özel kulaklığı (2.0 jak girişli). Ama zten bunlarım farkını senden fiyat olarak karşılıyor.
Bak Arkadas Bende N73 Var Ve Cok Memnunum Bende N73 Un Duzu Vardı Ve Ona Bıde Nokıa Sıtesınden En Son Versıonunu ındırdım Zaten N73 Son Surumu Yazılımı Musıc Edıtonmus Ve On Numara Kameramı Desen Var Ses Konusunda ıse On Numara 3 Tane Hoporloru Var Ayrıva Musıc Edıtıon Yukledım Onda Stereo Genısletme Vat Onuda Actımı Gumbur Gumbur Oluyor Nokıa Serılerının ıcınde En Baba N73 Derım Baska Bısey Demem
Arkadaslar Ben De N73 Me Mı Kullanıyom Yoksa N73 Mu Kara Veremedım Arkası Kırmızı Benım Kının Vede Alt Hoporlerden Sesı Aktıf Edemedım Bilen Varsa Iyi Olur Tesukkurler
Arkadaslar Ben De N73 Me Mı Kullanıyom Yoksa N73 Mu Kara Veremedım Arkası Kırmızı Benım Kının Vede Alt Hoporlerden Sesı Aktıf Edemedım Bilen Varsa Iyi Olur Tesukkurler