n73 için ekranı yan kullanma

Sponsorlu Bağlantılar

lord74

lord74

Üye
iyi bi program ama geri dondurme olayı varmı :S symbianlarda bunu yapmadan bi düşüncen :S

MAXİMUM101

Üye
yan kullanım için link verir misiniz (yasak sa boş verin) ama olursa memnun olurum

ByOrkO

ByOrkO

Üye
Sertifika çözümleri forumda mevcut..yapması zorda deil.eminim herkez başarır...

kaan0

kaan0

Üye
ne yapcanız yan kullanıp ben n81 i yaptım.. çok sıkıcı..

macman

macman

Üye
biz bunu nasıl albiliriz
bu programı çok aramıştım yükledim fakat şöyle bi sorun olabiliyor bazen telefon yavaşlıyabiliyor. normalde hızlı açılan uygulamalar daha çok yavaşlıyor tüm oyunlar ekranı yan şekilde oynanmıyor fakat güzel taraflarıda var telefonumdan kaldırmayı düşünmüyorum açıkçası tafsiye ederim.
pro yu yüklemekte sıkıntı çeken varsa mesaj atabilir yardımcı olmaya çalışırım :oke:

polo291

polo291

Üye
sğl

lord74

lord74

Üye
Beyendim

talyan

talyan

Üye
ben bi ara yapmıştım sertifika falan istemiyordu usb ile bağlatı kurup önce pc ye yülüyordum programı sonrada telefona yan oluyordu ancak telefon kapandığında aynı işlemi tekrarlamak gerekiyordu ama bulamıyorum o programı:(

macman

macman

Üye
arkadaslar bende n73 olan telime rotate me kurucam ama önce sertifikalamak gerekiyo bunuda biliyosunuzdurr ne kadar lanet bişey ooldugunuu..

Forumda sistem hack konusunu incelemeni tafsiye ederim.Bu olayı yaptıktan sonra yüklenemiyeceğin program kalmıyo.Şahsen N73 ü aldğımda ilk yaptığım iş buydu sertifikaların nekadar sinir bozucu bir şey olduğunu biliyorum o yüzden kesin çözüm sistemi hacklemek

yusufabii

yusufabii

Üye
Forumda iyi araştır...Sertifika programı var...Yüklüyorsun telefon sertifika falan istemiyor...
Iyi araştırmalar...

mustafa110110

mustafa110110

Üye
Program İçin Teşekkürler

onur 15

Üye
sertifa işi nasıl olacak

cahsus

cahsus

Üye
nerden bulucas arkadaşlar yardım