N73 6500 slide

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 392151

Kapalı Hesap
ben n73 kullanıyorum ve çok memnunum. N73 al derim.

dynamic94

Üye
6500 sLİDE Al BenDe ArkADşlARımA soRUm ArAŞtıRdım 6500 Slide Aldım!! SÜper Telfon hızı iyi 3.2 mp n73 abimde wardı berbat 1 AY kULlanDI sonra SİroCcO aLDI ! BerBAT n73

alaybeyi

Üye
Yorumların tamamını okudum. N73 te kullandım, 6500 da kullandım. aradaki fark şu;

6500 Dos işletim sistemi ile çalışan bir bilgisayar, N73 ise Centrino laptop... :oke:

aradaki fark (bence) bu kadar... N73'ü labtop gibi kullanmıştım. Ha 6500, ha 6510 :agla

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
videolarda n73 alır götürür
6500 3gp leri takıla taklıa oynatırken
n73 e yükleyecegin bir coreplayer le AVİ den FLV ye kadar oynatırsın takılmadan
bence işletim sistemli bir telefon al istedigin programı yüklersin aynı bilgisayar gibi
ama 6500 düz telefon
karar senin:oke:

taner38

taner38

Üye
6500 slide al manyak bi telefon karızması yetr:D

mami24

mami24

Üye
arkadasm bütün yorumları okuum bende böyle bi konu acmıstım ama bana kimse bu kadar yazmamıstı ben n73 aldım am agözüm acıkcası 6500 slided ded kaldı bence 6500 slide al cok kalıte bi teldir sybyan filan tıras işler en iyisi 6500 slide al bak pisman olmassın

nickales

Üye
ben bir 65 00 kullanıcısı olaraktan 6500 slide yi tavsiye edebilirim.çünkü o telefonda joyistik bozulmaları kronometre otomatik tuşkilidi gibi özellikler yok.çok kaba.ama slide çok yakısıklı bi telefon.kulaklıktam gelen ses çok güzel.çok beğeniyorum ben.tabi bazı eksileride yok değil ama ben slide derim.

sevecen2007

Üye
n 73 ben kullanıyorum ben daha üstüne görnedim

ash54

ash54

Üye
tip içinde özellik içinde n73 ten iyisi yok:)

3rhan336

3rhan336

Üye
arkadaşım benim şu an elimde k750i var değiştirmeyi düşünüyorum ve bütün telefonları teker teker gözden geçirdim diyebilirim ama 6500 s gibi bi telefon görünce kesin kararımı verdim. .:)

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
N73 al

yuyuk

Üye
6500 slide var abiminde n73 ama o bile benim ki ni istiyo bence 6500 slide daha iyi hem 2008 model bir telefon...

culeyman

Üye
Bence Nokia 6500 Slide Al Derim Ben Kullanıyorum Gayet Memnunun Hiç Bi Sorunum Olmadı Su Ana Kadar Program Yuklenmiyor Diyen Arkadaslar da Lutfen Su Adresi Bİ Ziyaret Etsin Benim Telefofunumda Yeterince Program Mevcut Msn E Kadar Hiç Birinde Sorun Yasamadım :)

Buda Nokia 6500 Slide İle 2 nci Kattan Hiç Zoom Yapılmadan Cekilmiş Bir Resim

XXWORTEXX

Üye
Bence 6500 al cunkı kıbar ve özellıklı telefon oto tus kılıtı ve ayrıca ses kayıtı ıstersen uzun n 73 1 dakıka sadece ve joystık sorunu oluyor ılerde en son da cok yavas bır telefon kesınlıkle 6500 al n 73 d ekapak soyulmasıda oluyor

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Gene konuyu hortlatmıssınız arkadaşlar lütfen cevap verirken konunun tarihine bakın ne zaman açılmış
04.02.2008 aradan 1.5 yıl geçmiş konuyu açan şimdiye kadar telefonu almış hatat değiştirip yeni bir tane bile almış olabilir

djsalih91

djsalih91

Üye
bencede konunun tarihi çok eski adam şimdiye teli aldı eskitmiştir bile :-):)

alioyun12

alioyun12

Üye
bakın coşmayın 6500 slıdenin eline N73 su dökemez su 2 yıldır 6500 kullnıom arkadaşın yeni aldıgı N73 bozulup duruyo daha bi kere servise göndermedim benim kini :oke::coold: java bence (symbian işletim) sistemi bi şeye yaramazzzzz okadar

Neverex

Üye
İikisini de alma :ehe

xxcepxx467

Üye
ne düşünüyon n73 al 6500 sadece daha pahalı ama n73 ucuz güzel

dgntkn

Üye
ben 6500 s kullanıyorum ve tuş takımı çok kullanışlı ve kamera sı kesinlikle çok güzel bilgisayarda çok net oluyo ve bence n 73 den daha güzel hem tasarım olarak hemde hız olarak

Takipçi Satın Al

Üst Alt