N73 6500 slide

Sponsorlu Bağlantılar

Yacin

Üye
    Konu Sahibi
N73 6500 slide
slm arkadaşlar kolay gelsin yeni telefon alıcam n73 ve 6500 slide arasında kaldım?sizce hangis?
6500 slidesi olan arkadaşlara da bir kaç sorum var

1) real player varmı
2)N73 de bir filmi çöz kalitesini düşürmeden donmadan karelenme olmandan açıyor 6500 slide açıyormu donmadan karelenmeden?
3)arka kapakta kamera kısmında ayrı bir cam varmı?
4)16 milyon renk fark ediyormu?
5)telefon hızı?
6)mp3 kulaklıkla dinlerken nasıl kaliteli ses veriyomu?
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: flash4242 ve huso6141

hackerby17

hackerby17

Üye
N73 Al Derim Slide Dan Gercekten Cok Daha İyi ^^

crawling

crawling

Üye
N73 kullandım gerçekten iyi bi telefon,çözünürlüğü falan oldukça iyi ama 6500 slide hiç görmedim nasıldır bilmiyorum bi kıyaslama yapamıcam ama N73 alırsan pişman olmazsın diyebilirim..

safakk

safakk

Üye
slm arkadaşlar kolay gelsin yeni telefon alıcam n73 ve 6500 slide arasında kaldım?sizce hangis?

1) real player varmı
2)N73 de bir filmi çöz kalitesini düşürmeden donmadan karelenme olmandan açıyor 6500 slide açıyormu donmadan karelenmeden?
5)telefon hızı?
teşekkürler
arkadaşım öncelikle gördüğüm kadarıyla sitemizin yeni bir üyesisin hoş geldin diyorum soruna gelince
1)real player sadece symbian telefonlarda vardır yani 6500 da yok
2)6500 da beklediğin kadar iyi bir video çözünürlüğü alamayabilirsin nede olsa real player yok ve ona benzer bir program yükleyemezsin
3)bildiğim kadarıyla kamera kapağı yok ve kamerada n73 ün tartışılmaz üstünlüğü var
4)16 milyon renk o kadar önemli değil çünkü n73 de parlaklığı arttırınca aynı kaliteye ulaşıyor
5)telefon hızı açısından 6500 ın bir parça daha hızlı olduğunu düşünüyorum çünki nede olsa 6500 bir java telefon ama n73 de arka plan uygulamalarını kaldırınca ve life blog u kapatınca aşağı yukarı aynı hıza erişeceğini düşünüyorum
6)ses kalitesi açısından 6500 ı hiç denemedim işin açıkçası ama n73 ile aynı kulaklığı veriyorlar sanırsam eğer aynısı ise ikisinde de ad-41 alman şart çünki kulaklıkda hiç iyi değil:oke:

yani sonuç olarak n73 herşekilde daha iyi hem hoparlör sesi daha da güçlü 6500 a göre geçe çekimleri de harika ama iste tek eksiği wireless ve az biraz kalın olması yoksa çok karizma bir telefon ancak benim sana tavsiyem eğer gücün yetiyorsa n73 me yada yani çıkan nokianın n serisi telefonlarına bakmandır:oke:
tekrardan armıza hoşgeldin devamlı yanımızda görmek dileği ile.....:oke::)

crawling

crawling

Üye
Bide n73'ün tuş takımı biraz kullanışsız ya onuda söyliyim,ama görünüş olarakda çok şık telefon..

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
bence n73 al bende bugun n73 alacak gibiyim

Yacin

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler..6500 slidenin tipi çok hoşuma gidiyor kararsızım bu hafta ikisinden birini alıcam...

eses_nuri

eses_nuri

Üye
6500 slide da wifi varmı ki?

ycg35

ycg35

Üye
n73 al gitsin parana yazık olmaz en azından ben 3110c aldım paraya yazık oldu be sistem hatası dolu telefonda 3110c de 2007 model tel s40 serisinden...

hackerby17

hackerby17

Üye
n73 al tipine bakma bende n82 aldım kimse tavsiye etmedi nedeni ise tuş takımı idi ama tuş takımı ve bar tipi olması n95 ten farkları arasındaydı ^^ tipiyle telefon almamanı tavsiye ederim^^

the_poison

the_poison

Üye
6500 slide iyi bence

arslan_arcelik

arslan_arcelik

Üye
n73 arkadaşım n73

gezgin_5000

Üye
6500 slide GÜZEL VE SAĞLAM BİR TELEFON. İNTERNET UYGULAMALARINI ZATEN NE KADAR KULLANIYORUZ Kİ CEP TE EV DE VE İŞTE PC VAR ZATEN 2 İNÇ EKRANLA OLACAK İŞ DEĞİL BU İNTERNET İŞİ

murat55_

murat55_

Üye
Tek Kelıme ıle 6500 Slıde Kullanan Bırı Olarak 6500 Slıde Dıyorum Sana

gakaksu

Üye
ben şöLe söLim kardesım 6500 slide kullanıorum çook memnunum gerçekten gusel tel 2.gb stick aldım hızda bısı farketmedı plazma war bende cektıgım resımlerı wıdeoları orda ıslıorum mukemmel bı goruntu kalıtesı war resım cekerkende n73 le arasında gercekten gozle gorulen bı fark war denedık canlı canlı sese gelınce cok gusel sesı war bende phılıpsın kulaklıgı war donüştürücü aldım normal mp3 kulaklıgı bagladım mukemmel ses kalıtesı war negatıf yonlerınıde sölim sana msn yok wırelless yok kayar kapakla gelen aramayı cewaplamak ıstedıgınde weya arama sonu kapatmak ıstedıgın 1 2 sanıye gec kapatıo weya acıo bu kadar benım ızlenımlerım bunlar yardımcı olduysam ne mutlu bana !!!

sinan_58

sinan_58

Üye
n73 kullandıyorum n95 dışında hiçbir seye değişmem

schumici

schumici

Üye
arkadaşım tek kelimeyle kesinlikle n73 çünkü bende ikisi arasında kaldım ve şu an o kadar eminim ki 6500slide alsaydım pişman olurum n73 almadığıma

yasar2406

Üye
n 95 derim

kdrbzgc

Üye

1) real player varmı
5)telefon hızı?
teşekkürler

BU SÖYLEDIGIN ÖZELLIKLERIN HEPSİ TAM OLARAK MEVCUT 6500 SLİDE DA REAL PLAYER OLMASADA ÇEKTİGİ VİDEOLARIN KALİTESİ 640X480 BUNU TARTISMAYA BİLE GEREK YOKKK ... 16 M EKRAN DA ÇOK FAZLA FARK EDİYORR ... TAVSİYEM 6500 SLİDE HİÇ Bİ SORUN YOK ... :nono::@

technoman34

technoman34

Üye
6500 slide ile n73 ü nasıl kıyaslıyorsun ki? Birisi N series birisi s40 series.

6500 slide' ın en büyük özelliği, kamera özelliği 3.3 mgp. müzik dinlemek için 1e1. Onun haricinde sana yarıyacak özelliği yok.

Takipçi Satın Al

Üst Alt