6500 slide şarjı çabuk bitiyor...???

Sponsorlu Bağlantılar

shadow_1306

Üye
    Konu Sahibi
6500 slide şarjı çabuk bitiyor...???
s.a arkadaşlar 6500 slide telefonunm var şarjı 2 gün bile gitmiyor batarya orjinal 2 gün gitmiyor yan sanyi aldım oda 2 gün bile gitmiyor.günde 10mesaj atarım geceleri kapatırım iternet ve müzik gibi işlerim olmaz kısaca telefon genlde bekleme konumunda ama yinede şarj dayanmıyor bi akıl verin...bide orjianl şarj aletiyle yan sanayi şarj aletininde faktörü varmı bu konuda benimkisi yan sanayide şarj aleti...

amsord0552

amsord0552

Üye
telefonla ilgili bir teknik sorun olabilir telefoncuya baktır derim

shadow_1306

Üye
    Konu Sahibi
çözdüm sorunu telefonda 3g özelliğini kapatıp gsm moduna alınca şarj 3 günü görür oldu esksi kadar şarj yemez oldu.yaralar şebeke ayarları ordan çiftmot(umts) den gsm getirince şarj iyi gider oldu...

naturalll

Üye
6500 side şarz sorunum varsa yeni flash atmanız yeterli.Şarz sorunu ortadan kalkıyor.Forumlarda phoneix ile flash atma var bulabilirsiniz.Benim sorunum çözüldü.şebekeyi çift moddan gsm'e vs gibi işlemleri yaptığı halde sorun çözülmüyorsa son çare olarak deneyin.benim şarj iki saat gitmiyordu yeni batarya aldığım halde şimdi normale döndü

Legendary_484

Legendary_484

Üye
geceleri yatarken kapatma hatsız tercihe al :oke:

mert41994

mert41994

Üye
Dostum o telefon BL-4C batarya'ya sahip. O batarya Nokia'nin seneler önce ürettiği 6230'dan bu güne (hatta daha da eski olabilir) devam etti. Siyah beyaz ekranlı telefonların bataryası yetersiz kaldığından aceleyle bunlar üretildi. Batarya içi transformator dandik olduğu için enerjinin çoğu batarya ısınmasına gider ve iyi performans vermez. Sana önerim yanında yedek batarya taşı. Ikisininde şarjini fulle, acil durumlarda takarak kullan.
Ama yok ben uğraşamam dersen, Nokia'nin yeni batarya sisteminin olduğu telefonları kullan. Dokunmatik teknolojisi için üretilen 5 serisi batarya s40'larda da var. 6303i kullanıcısıyım, yeni nesil bataryam var ve telefonla aşırı uğraşmama rağmen sabahtan akşama kadar beni götürüyor (mobil int, müzikçalar, msj, arama sıkça kullanırım)

Takipçi Satın Al

Üst Alt