n70 mi yoksa n72 imi daha iyi

Sponsorlu Bağlantılar

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
n70 mi yoksa n72 imi daha iyi
arkadaşlar bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum fakat aralarında bariz bir farkı göremediğimden sizlerinde görüşlerini alayım dedim
herhalde ikisininde kızılötesi yok
birde ses kalitesi nasıl
şunuda sölemek istedim sony ericsson kullananlar(örn w810i gibi) bilir kendi telefonlarını yanında verdikleri kulaklıktan müthiş bi ses çıkıyo ve kuvvetli bir bass veriyo acaba nokiada böle bi kulaklık olayı yokmu yani dışarıdaki sesten rahatsız olmayacak ve güçlü bi bass özellikli kulaklığı varmıdır bunu merak ediyorum
yorumlarınızı bekler şimdiden teşekküe ederim

ua_yako

ua_yako

Üye
n70 in ozellikleri qusel...
ve daha kullanisli die dusunuorum...
aßim bu telefonu kullanio... ßnm tavsiyem n70.. !

mu-my-alp

Üye
bende senin gibi 72 ile 70 arasında kaldım. tel'ci de bile 10 dk dusundum sonunda adamın da gorusunu alarak 70 aldım. KESINLIKLE PISMAN DEGILIM. 72 ile aralarındaki farklar sunnar:

n70'de ikinci cam var. yani ileride msndeki gibi karsılıklı gorucez diger 2. cam kullanan kisilerle akrabalarımızla felan.

n72de 2. cam yok ama siyahın tum albenisi ustunde :( ekranı ufak birazcık 70'e gore birde biraz daha ufak genel boyut olarak 70'ten geri kalan TUM ozellikleri birebir aynı n70 ile haberin olsun

satıcıya sordum sen hangısını alırsın dıye 70 dedı bende kararımı 70ten yana verdım ztn symbıan old. icin bi ton oyun prg. herseyi de yuklersin cok super bir tel. HAA BİRDE 1 GB KİNGSTON HAFIZA KARTI ALDIM. 550 MB BOS SU ANDA. 300 MB'A YAKIN MP3 VAR. TELDE UFACICIK KASMALAR DONMALAR DIŞINDA HİÇBİR SORUN OLMUOR. O DA BENİM AÇGÖZLÜLÜĞÜME GELDİ. 512 BİLE ADAMI RAHAT RAHAT GOTURUR.

70 al 70 :D:D

güvercin

güvercin

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar görüşleriniz için teşekkürler daha farklı görüşleri olanlar yorumlarını eksik etmezlerse sevinirim saygılar

oguzkhan

Üye
bende n72 ile n70 arasında kaldım ama n70 in tipi daha güzel olduğu için onu aldım.Şu anda 512 mb lik hafıza kartı war , hiç bir eksi yönünü görmedim henüz.

steppenwolf

steppenwolf

Üye
hocam n70 en iisi bu ikisi arasında,bi kere cift kameralı ama n72 de tek kamera var,aralarında fazla fiyat farkı da yok zaten n70 daha pahalı ama bence n70 i tercih et;)

deagert

Üye
n70 we n72 kulaandım 2sini 2 hafta ii deil

emreakcali

emreakcali

Üye
napcan 2 kamerayi bu celiskiyi bende yasadim ama n72 aldim daha bi cix anliyomusun hem gecen sordum kaca alirsin diye tlf cuya 400 e alirim dedi yani 2. el satcagimdan deyil öyle sordum
peki kaca satiyosun dedim 2, el n72 450ylt 2,el n70 430 ytl ;)
birazda sekil önemli acayip karizma bi tlf

gulden_ufuk

Üye
N72 Derim. Ama Ikisinden Dee Bizim Evde Var.. Sx1 Ime Ikisini De Verseler Değişememmm

oneotherspring

Üye
n73 u tek gecerım 6 yıldır telefon kullanıyorum boylesını gormedım yok olan tek sey ıcınde kuş sütü ıyıkı almısım

MeDjai_01

MeDjai_01

Üye
n72 cok yavas bir telefon 6630 un yanınd akagnı gibi kaldı n70 n72 ye göre cok ii bir telefon cift kamera telefon hafızası

__Midas__

__Midas__

Üye
n70 çift kamera olması yönünden gelecek video aramalar için iyi bir yatırım olabilir,ben ilgilenmiyorum kamerasıyla diyorsan ikiside aynı özelliklere sahip.
tavsiyem n70 ama...

elusive

elusive

Üye
askere gidecegim icin n70 imi satiyorum :( almak isteyen olursa kvk 12 ay garantisi devam ediyor. kutusu aksesuarlari cepte sarj aleti, 512 lik kart icinde full prg. son versiyon guncellemesi ile birlikte 450 ytl. Samsunda olan arkadaslara elden verilir. [email protected] msn adresim. iyi gunler arkadaslar.

bigwolf_57

Üye
n70 kullandım bı kac ay once sımdı 72 var 72de tus kılıdı yok otomatık ama albenıs yuksek 70 de kamera 2 tane ama ondekı hıc bıseye yaramıo zaten 72 derım ben

alli26

alli26

Üye
72 de de cam 2 tane n72 yazısının hemen yanında sadece biraz küçük olduğu için görünmüyo bence n72

mservank

mservank

Üye
ya ben de düşünüyorum almayı n73 ama memnunsunuz gördüğüm kadarıyla bir de hiç ramı hakkında bilgisi olan var mı?

mservank

mservank

Üye
evet evet o ışık sensörü 6630da da var benim arkadaşlarım da kamera zannediyodu (6630 da 3G olduğu için)

:::burak:::

:::burak:::

Üye
N70 mi N72 mi?buyrun tam karşılaştırma+test+anket...

evet beyler herkesin kafasını bir hayli karıştırmış bir mesele...birçok insan gördüm n70 ile n72 arasında kalan...alacak arkadaşlar bir fikir edinebilir bu başlığı inceleyerek...alanlar ise bilgi mahiyetinde inceleyebilir.

buyrun önce n70in n72ye göre artılarını ele alalım...

+
>3G özelliği ile görüntülü konuşma
>uygulama atanabilir multimedia tuşu(n72de sadece müzik uygulaması tuşu)
>kaliteli malzeme(tuş takımı,kapak)
>ekranın etrafındaki metal sayesinde cam çizilme olayı yok
>plastik kapak üzerinde rengi kalkan desen,işleme vs. yok
>kaplama malzemesi bakımından daha kaliteli kulaklık

şimdi de n72nin n70e göre artılarını ele alalım...

+
>model olarak üstünlük
>fiyat olarak ucuzluk
>daha şık bir görünüm
>dizayn olarak daha iyi hafıza kartı girişi kapağı
>daha iyi donanıma sahip bir kulaklık
>128MB hafıza kartı
>ad-49 arabirim aparatı

gelelim n70 in n72ye göre eksi yanlarına...

-
>20ytl kadar fiyat fazlası
>daha küçük tuşlar
>hafıza kart girişi kapağı N serisine yakışmıyor
>kulaklığı cok büyük ve kötü bir dizayna sahip
>64MB kartla geliyor
>ad-49 aparat,kutu içeriğinde yok

ve n72nin n70e gore eksi yanları...

-
>donanımsal ve yazılımsal olarak görüntülü konuşmayı desteklemiyor
>yan taraftaki müzik,shift,menü,c tuşları fazlaca küçük ve renkleri plastik üzerine boya olduğu için çok çabuk atıyor.
>kapağın parlak yapısı çizilmeye cok müsait
>o dizayna,sesin çıktığı bölgedeki metalik ve büyük açıklık yakışmıyor
>bir kere arka kapak açılarak başlatılan kameradan çıkınca,kamerayı tekrar başlatmak istediğinizde illaki menüden kamera ögesini seçmek zorunda kalma.
>kamerasının renkleri n70e göre daha sönük;

ikisininde eksi yanları...

-
>kötü arka ve lens koruyucu kapak
>yeni serilere göre düşük ekran çözünürlüğü
>nokia nın standardı olan cok büyük ve çirkin usb/kulaklık pop-port girişi
>yazılıma göre yavaş işlemci
>n serisinde en düşük kamera çözünürlüğü

Üst Alt