n70 mi yoksa n72 imi daha iyi

Sponsorlu Bağlantılar

YasamOnur

Üye
teşekurler bilgiler içn arkadaşlar

mservank

mservank

Üye
tabiki n70 daha iyi ama sanki n72 nin ekranı bi gıdım daha canlı bana öyle geldi fotoğraf çekerken sanki öyle geldi ama ekranlar ikisinde de pek iyi denilemez 6680 bile daha canlı sana diyorum 2 mp e pek takmıyorsan 6680 daha iyi(ortak özellikler:ön kamera özellikler (radyo yok 6680 de) bi de 6680 1.3) zaten insan kameradan bıkıyo ama sen ille de bu ikisi arasdında tercih yapacaksan tani n70:oke:

:::burak:::

Üye
arkadaşım madem farkı gördün bizimle paylaş bizde görelim farkı ben ikisi arasındaki farkı gösteriyorum n70>n72

nokia n70

[/URL][/IMG]

nokia n72

[/URL][/IMG]

mservank

mservank

Üye
ne yani şimdi fotoğraf karşılaştırması mı istiyorsun ben sana aynı anada nerden bulayım burada n70 daha iyi çekmiş ama fotoğraf çözünürlüğünü yükselt ama çektiğin yere göre değişir

Üye
bu fotoğraflar her iki telefon içinde standart ayarlar değişiklik yapılmadı... çektiğin yere göre değişir ne demek anlamadım

mservank

mservank

Üye
eşit iki kamerayı getir bazen çok iyi çekersin bazen de berbat çekersin şans işi senin de dediğin gibi ssonuna kadar n700000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

worldcild

Üye
n70i tek tutarım bnde var suan ve cok memnunum..gerçi almıssındır sımdıye kadar belkı
;)

targa911

Üye
n 72 arkadaşım bomba telefon 6630 dan falan da yavaş deil iki kamera için n 70 e değmez hiç bi farkı yok

fatalx35

Üye
3G n-70

worldcild

Üye
ewet 3g gelıp gıdıyor ısrarla n70

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
N70-72 aynıdır tek fark ön kameradır.

Ben size aynı cihazlarla bile aynı yeri farklı çekebilirim. O çekimler belirleyici değil yani. :oke:

pool9ball

pool9ball

Üye
N73 gibisini kullanmadım ..

Üye
bravo arkadaşlar konuyu n73e nasıl getirdiniz anlamadım

bi kere n73 en kaba nler içinde ilklerde nasılen iyi anlamadım
özellikleride n95 e göre düşük

serkans85

Üye
valla bence N Serisinin en karizma telefonu n72

Master_Evil

Master_Evil

Üye
neresi kaba n73ün özellikleri varsın n95den az olsun tipi gayet iyi arkadaş n95 kullanıodu cebinden çıkarırken kapağı takılıp açılıomuş sırf büyük ebatlarından dolayı sattı telefonu

worldcild

Üye
ya dıkkat ettımde güvercin isimli arkadas konuyu ocak ayında acmış...

sanırım 8 aydan berı bı telefon almıstır demı:) yanlış anlamayın ama modlar ve admınler bile eylulde yorum yazmıs...benım dıkkatımı cektı ve konuya kilit konulup cöpe atılması gerektıgını dusundum...ilgili modlara duyurlur..saygılar

prince14

prince14

Üye
bence hiç düşünme (((((n70))))):oke:

gizliii

Üye
tabikide n72 daha iii

Üst Alt