n70 mi yoksa n72 imi daha iyi

Sponsorlu Bağlantılar

dreamboys69

dreamboys69

Üye
arkadaşlar kaç ay önceki konu.bence telini alıp satmıştır bile:oke:

petuful

Üye
kardes n73 alcağım nasıl tafsiye edermisiniz kulanıslımı ????

worldcild

Üye
al al n73 güzel telefon...

djkaptan

djkaptan

Üye
dostum 2 telide kullandım ilk n70 vardı sora n72 geçdim şimdi tekrar n70 geçdim bnce n70 biraz daha önde

prince14

prince14

Üye
n70 la n70 kesinlikle:blink:

serkanbaskan

Üye
N 72 Daha Iyi

mgax

Üye
ben şuan n70 kullanıyom bu zamana kadar kullandığım telefon n72 de arkdaşımla 1 günlüğüne telefonları değiştirdiğimizde kullanmıştım ama n70 harikaaaaaaaaaa

keremerson

keremerson

Üye
ben şuan n70 kullanıyom bu zamana kadar kullandığım telefon n72 de arkdaşımla 1 günlüğüne telefonları değiştirdiğimizde kullanmıştım ama n70 harikaaaaaaaaaa

ewet bencede.. :yuru:yuruN70 :yuru:yuru

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Zor Bir Soru Dostum ama benim tel N72, memnunum n70den fazlaları da var hatta daha şık olduğu kesin
ama müzik çalıcı tuşuna basınca tüm mp3 leri yeniden refresh ettiği için bu bana göre ciddi bir kusur
çünkü 2 gb hafıza kartım var ve Mp3 lerin kbps hızını 80 e düşürdüğüm için 1200 den fazla şarkı var ve bu refresh olayı on dakika bile sürebiliyor
Bunun dışında sistem kusursuz çalışıyor
Yalnız kapak tasarımı biraz hatalı bence telefonu sert veya prüzlü bir yüzeye bıraktığımda çizilme olasılığı çok yüksek (hem Arka hem ön kapak)

Saygılar...

Mobile Hacker Orhan

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
N70 Mİ N73 mü??

keremerson

keremerson

Üye
e tabikide n73

ama n72mi n70mi dersen n70

6230i

Üye
kardeş n70 i al derim

blow18

Üye
buraya gir sonra n70 ile n72 arasındaki farkı kendin gör ama yinede benim terciim n70

omegahb

Üye
N72 Kullanmayi Bilirsen N70 Den Daha Iyi...bunun Tartismasi Bile Olmaz!!!

keremerson

keremerson

Üye
N70 :yuru

M.H.Orhan

M.H.Orhan

Üye
Her ikisinide kullanıyorum ara ara ama N72 Görünümde güzel sadece
hem N70 me alırsan tartışılmaz bile N70 derim ben
Özellikleri biraz farklı
hızı farklı değil kimse bu konuda Boşa yorum yapmasın telefonların hepsi kullanımına göre hızlı
telefonuhn yavaşlama sebebi hafıza kartının bilgileri dağınık olarak yazılmış olması ara sıra bilgisayara takıp Disk birleştirmek hızlandırıyor
Artı bir klasör içindeki veri yoğunluğu aynı anda yaptığı işlem hacmini belirlediği için yavaşlama olur
bunun çözümü verileri mümkün olduğu kadar çok kategorize etmek
(yabancı mp3, türkçe, arabesk, slow rock, Aile resimleri, karışık, araba resimleri, arklar falan gibi) Böylece galeride yada telefonda gezinirken bir defaya düşen işlem hacmini en aza indirmiş oluruz Ama kartı ara ara birleştirmek kesin çözüm
dağınık olarak yazılmış verileri telefonun düşük bir işlemciyle gözden geçirip karşınıza getirmesi malum biraz zaman alır
Ama disk birleştirme bu olayın tek çözümü

Mobile Hacker Orhan

firegenius

Üye
N72 Derim. Ama Ikisinden Dee Bizim Evde Var.. Sx1 Ime Ikisini De Verseler Değişememmm

SX1'e mi değişmezsin: :D Nokia telefonları asla Siemensle kıyaslamayın. Siemens yerin dibine gçer Nokia karşısında. SX1 Symbian 6.1 N70 ve N72 8.1

N70 daha iyi ama N72'nin görünüşü güzel. Para farkı budan kaynaklanıyor. Ama özellik istersen N70 daha iyidir. N70'i music edition yapma şansın da var normalini.

Bir gün 3G Türkiye'ye gelince görüntülü konuşup çok hızlı internete giricez. bir gün...

Üst Alt