Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n70 mi yoksa n72 imi daha iyi
Sponsorlu Bağlantılar
nbp75
Üye
en iyisi N70
Elmandra
Üye
ben n72 derim havalı bir telefon oldukçada gösterişli ayrıca n73 e o kadar benziyoki oldukça klas bir telefon. şarj ıda ii gidiyo nerdeyse 3 gün ben tek geçerim n72 i.
44Özkan44
Üye
Ben n70 aldım
isy@nk@r
Üye
n72 daha güzel
korpinarsdk
Üye
Arkadaşlar ben 1-2 güne kadar tel alacagım ancak kararsız kaldım sizler gibi n70-n72 konusunda çift kamera işimi görmez diye düşünmüyorum aslında yani kullanmam diye n72 çok daha karizmatik geliyor bana sizin kararınız nedir ? yani n72 saglammı sizce ?
Kingmortall
Üye
n72 tek geçerim karizma bi telfn
aydoğdu43
Üye
Arada 3g farkı var !!!
N70 te var ama N72 'de 3g yok
şu an devir 3g devri
N72 N70 in yanında ezik kalır
ByDuygusuz
Üye
Tabiki N72
bende n70 n72 n73 arasında bir seçim yapacaktım bir telefoncuya gittim abi n73 çok problemli telefon dedi hergün birkaç kişi geliyor dedi alırsan n70 veya n72 al dedi düşündüm aldığın telde birazda karizma olacak dimi tek speaker olmasına rağmen n73 kadar sesi çıkıyor hiç düşünme n72 en iyisi...
n72 baba telefon n70 in tek artısı 2 cam ama n72 nin artısı bitmez...
menü geçişleri daha hızlı ses kalitesi yüksek müzik tuşu ...
Şerlock
Üye
Her iki telefonu da kullandım N72 görünüm olarak daha iyi ama tuşlar birbirine yapışık gibi,mesaj yazarken tokezliyordum.N70'e döndüm ve çok memnum kaldım.Tek avantajı 3G desteği olması o kadar.Her iki telefonu da tavsiye ederim.
fener_1996
Üye
ben n72 kullanıyorum 1gp hafıza kartında hiç kasmıyo ve 512 mb dolu
cchhaaooss34
Üye
tek kelime n70 devir 3 g
mkgenc
Üye
sağlamlık yonunden n72 ikinin eline hiç biri su dokemez 4 yıl kullandım tas gibi ama bn yurt dısından almıstım
lotroses
Üye
ben de ikisinide kullandım arkadaşların da dediği gibi tek farkları çif kamera ve n70 de çözünürlük biraz fazla sanki bana öyle geliyo ama sonuçta ikiside symbian ben n72 kullanıyorum şuan memnunumda istediğin gibi program yükle daha fazla özellik olsun süper bişeeeee