N 97 deki ilk büyük hata.

Sponsorlu Bağlantılar

flatron7441

Üye
ama kardeş
alınacak enson telefon samsung olarak diye düşünüyorum
kullanıssız
bir telefon bence

pruva

Üye
n97 den telefoncumla yaptıgım konusmadan sonra vazgectim bir cok geri donus oluyor mus bu modelde yani cok sorun yasayanlar olmus bende emektar 95 8 gb ile devam ediyorum

jackalx_06

jackalx_06

Üye
    Konu Sahibi
n97 den telefoncumla yaptıgım konusmadan sonra vazgectim bir cok geri donus oluyor mus bu modelde yani cok sorun yasayanlar olmus bende emektar 95 8 gb ile devam ediyorum

evet katılıyorum bende şu an telefon işi yapıyorum sektörde yeni sayılırım ama yinede aynı şeyleri düşünüyorum...:)

granzat

Üye
Merhaba Arkadaşlar, ben Darty'den 2009 Ağustos'ta Darty'den almıştım N97 ve bu kamera lensi çizilme sorunu yüzünden iki defa teknik servise gönderdim. İkisinde de mekanik parça değişimi yapıldı. Çizilme nedeni ise kapağın alt kısmındaki mavi parçanın yerleştirilmesinde bir hata olduğundandır. O parça çizdiği bölüme çok yakın olduğundan.

Türkiye'deki yasalar çerçecesinde bir daha çizerse tüketicinin Ürün Değişimi ya da para iade hakkı var. Bu tür haklarınızı mutlaka kullanın. Garanti süresi içinde, ilk arıza tarihinden itibaren bir sene süresinde aynı problemden dolayı 2'den fazla ya da farklı problemler yüzünden 4'ten fazla teknik servise giderse bu hakkınız olur ve seçim tüketiciye aittir. Ben tekrarladığında telefonu verip aradaki farkı tamamlayıp IPhone 3GS 32GB alacağım. Bu telefon beni Nokia'dan soğuttu. N95 8GB, N76, N70 ondan önceki üç telefonumdu, bunlarda böyle problem görmedim!

ANIL2

Üye
Arkadaslar bende n97 aldım dikkat edıyorm lens kapagına cizilmiyor fakat bendede flash sorunu var başka olan varmı fotograf cektıgım zaman flsah yansıma yapyor yarısı beyaz yarsı normal cıkıyor fotografın

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye

bu resim n97 nin kapağı deil dikkatli bakın 8mp yazıyor ama n97 5 mp :)

Zigore

Üye
Arkadaşlar benim telefonum da nokıa n97! Ve ben hiç ama hiç böyle hatalarla karşılaşmadım! Nokıa kadar iyi bir telefon markası yok! Bunların hepsi hikaye! Ben de 3 aydır nokıa n97 kullanıyorum hiçbir sorununu görmedim. Rahatlıkla alıp kullanabilirsiniz! Ayrıca telefonumdan da memnunum!

ömer_3131

Üye
ewt bendede aynı dedigin sorun var

varyou

varyou

Üye
arkadaslar samsung hiç saglam degil samsung ta tek iyi telefon bilirim sgh-d600 dür samsung ondan saglamını hala yapamada iphone desen cok büyük ince olabilir ama cok geniş en iyi nokia oda bi kul yapısı sonucta mükemmel olamaz yani bide bu sorunlar herkez de olmuyor eger n97 kötü diyorsanız bence n73 music edition kullanın biliyorum wifi ve hareket sensörü yok ama sesi süper kamerası da yeterli ben su an onu kullanıyorum tek sorunu internetten video oynatamaması bir de size bişey sorucam n97 internetten video oynata bilirmi lütfen cevap :kop:

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
bazı videoları açmıyor.

punqermojo

Üye
Yaw arkadaşlar Nokia nın unuddugu bazı şeyler var mesela 5800 da olan bir özellik N97 de olmuyor ve kötü oluyor :S

denny41

Üye
arkadaslar sımdı okuduktan hemen sonra telefonuma baktım ve cıdden bole bır hata var benımkısıde 2 ayrı yerden cızmıs bır tanesı tam kameranın onunden gecıyor barız ve belırgın bı cızık var garantıye gonderdıgım taktırde bu sorun halledırılırmıı? dıye bır soru sorsam cevaplarınızı beklıyorum

canlı33

Üye
arkadaşlar çok acil yardım benim n97 m var ama fotoğrafları telfona attım ne yazııkkı çekilenlere gitmiyor indirilebilir öğeler gidiyor çok acil yarım :op::op::op::op:

Zigore

Üye
Arkadaşlar, o fotoğraf N97'nin kamerasının fotoğrafı değil kesinlikle..! N97'nin kamerası 5 MegaPixel 8 MegaPixel değil. Bu arada o fotoğraftaki telefon Nokia N86 8 MP .. İnanmazsanız girin, yazın google'a bakın.. Ben N97 kullanıyorum ve ben de çizilme gibi bir sorun olmadı.. Flash resimlerin sol tarafının beyaz tozlu bi şekilde olmasına neden oluyordu, fakat o problemi ben kendim çözdüm.. N97 KULLANAN ARKADAŞLARA SESLENİYORUM: KAMERANIN KAPAĞINI AÇIN VE N97'NİN TUŞ KİLİDİNİ KAPATIN (DAHA RAHAT ELİNİZDE TUTABİLMENİZ İÇİN) KULAK TEMİZLEME PAMUĞUYLA KAMERA LENSİNİ BİR GÜZEL SİLİN VE TEMİZLEYİN, MÜMKÜN OLDUĞUNCA KENARLARI DA TEMİZLEMEYE ÇALIŞIN.. FLASHI DA AYNI ŞEKİLDE SİLİN VE İŞLEM TAMAMDIR.. ARTIK KAMERANIZIN FLASHI ÇEKTİĞİNİZ FOTOĞRAFLARI BERBAT ETMEYECEK.. BEN DENEDİM..!

powerdrag

Üye
13/09/2010 tarihinde n 97 aldım ilk aldıgım sıralar bi sıkıntısı yoktu fakat kamera kapagı kamera camını çizdigini fark ettim sonra telefonun şarjı bitti bidaha ne şarz oldu nede açıldı bende servise verdim genpa ya kamera kapagını ve açılmamasını 01/12/2010 tarihinde.sitesinden takip ettim telefonun onarıldıgı yazıyordu fakat kamera camıyla alkalı bi işlem yapmadıklarını farkettim ertesi gün genpa yı aradım onunla alakalı bi işlem yapmadıklarını söylediler bende neden dedim yaparsak ücrete tabi olur dedim müşteri temsilcisinden nokia nın numarasını alıp genpa yı şikayet ettim nokia da kullanıcı hatası degilse ücrete tabi olamaz dedi tekrar genpa yı aradım bu sefer ist eitler de ki ana merkezini ordaki kişiye sıkıntıyı ve nokia nın dediklerini anlattım.beni telefonda 10 dakika beklettikten sonra kamera kapak camını garanti kapsamı içinde degiştiriceklerini söylediler.,

ŞİMDİ KAFAMA TAKILAN BİŞEY VAR BU KAMERA CAMI TEK OLARAK MI YOKSA KASAYLA BİRLİKTEM
DEGİŞİYOR.

BİRDE NE KADAR DEGİŞTİRİRİLERSE DEGİŞTİRSİNLER O CAM EMİNİM YİNE ÇİZİLECEK KAÇ KERE DAHA ÇİZİLİRSE BU ADAMLARI TÜKETİCİ HAKLARINA ŞİKAYET EDİP PARAMI GERİ ALABİLİRİM

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Üst Alt