programı az önce kurdum ellerine sağlık birde kullanımı hakkında detay bir bilgi varsa döküman olarak paylaşırsan sevinirim dostum
--------------- Ekleme ---------------
bu arada pek çok arkadaş dahili gps sorunundan bahsetmiş şimdi ben n95 8gbyte da sorunsuz yükledim.Sorun yükleyenler dosyalarının isimlerini şöye değiştirsinler.
Bilgisayarıma çift tıklayın.Yukarıdaki menüden araçlar klasör seçenekleri görünüme gelin oradaki bilinen dosyalar için uzantıları gizle kısmı işaretli ise işareti kaldırın.Daha sonra masa üstünde herhangi bir boşlukta sağ tıklayın yeni>metin belgesi seçeneğini seçin.Oluşturduğunuz metin belgesine dosyasında oluşturduğunuz anahtarı yazın ve arkadaşın yazdığı isimleri doyaya verin(Masa üstündeki dosya) Sonra bu dosyaları garmin klasörü içine atınsorun çözülecektir.Umarım anlatabilmişimdir.Bu dediklerim n95 8gbyte da sorunsuz işledi bilgilerinize...
ben yükledim hem gps seçemiyosun germiyenden başka gps seçemessin diyo du şimdide programı açıyorum gps aranıyo bulunamadı tekrar diyo hayır ara diyince program kapanıyotel n95 8gb