N 95 için tam sürüm GPS Detaylı Türkiye haritası ile birlikte hemde bedava.

Sponsorlu Bağlantılar

mustimustich

Üye
nokia 5800 icin navi ariyorum lütfen yardim

onred

Üye
n73'e yüklenebiliyor mu?

jvc

Üye
senın daha ogrenmen gereken cok sey warr burda degılde bas ka yerlerde sorunun cewabını bulabılırsın

akanyavuz

Üye
anahtar dosyası rapidsharede yok

by_platonick

Üye
Kardeş slm nonkia n95 8 gb ta hafıza kartı falan yok bunda da nasıl kurulacağını açıklarmısın saygılarımla.. Ayriyeten gerçekten çok güzel bi iş çıkarmışsın. Ellerine sağlık. Tşkrler

tuncer67

Üye
cok sagol

atemiz90tr

Üye
hakikaten güzel çalışma teşekkürler...

hebilmurat

Üye
emegi geçen tüm arkadaşlara teşekür ederim ben 2 denemeden sonra sorunsuz yükledim ve kullanıyorum arkadaşlar size tavsiyem birkaç defa okuyun ve 4,5 sayfadaki diger üyelerin yazdıklarınıda okuyun çözeceginizden eminim

ihsanberk

Üye
Arrkadaslar dahili gps i göremiom

CeMayk

Üye
anahtar dosyası-http://rapidshare.com/files/85836921/Garmin_-.rar

BURAYA KADAR HERŞEY TAMAM DA CITY OF AMERİCA ANAHTAR KLASÖ NEREDE HANGİ KLASÖRDE BUNU BULAMIYORUM YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM. ŞİMDİDEN TŞKRLER.anahtar dosyasına kart id mizi yazıyoruz ve city of north america nt 2008 yazan yeri city navigator europe nt v9 yaparak generate yazan yerlere tıklıyoruz.
Simdi program bize iki tane kod veriyor. Bu kodlardan üstteki kodu bir notpade kopyalayıp notpadin ismini SW.UNL alttaki kodu başka bır notpade yapıştırıp bu notpadinde adını GMAPSUPP.UNL yapıyoruz.

--------------- Ekleme ---------------

anahtar dosyası-http://rapidshare.com/files/85836921/Garmin_-.rar

anahtar dosyasına kart id mizi yazıyoruz ve city of north america nt 2008 yazan yeri city navigator europe nt v9 yaparak generate yazan yerlere tıklıyoruz.
Simdi program bize iki tane kod veriyor. Bu kodlardan üstteki kodu bir notpade kopyalayıp notpadin ismini SW.UNL alttaki kodu başka bır notpade yapıştırıp bu notpadinde adını GMAPSUPP.UNL yapıyoruz. öncelikle paylaşımın için teşekküler.yukarıda vermiş olduğum yere kadar herşey güzel burada city of america yazan yer nerede hangi klasörde bunu bulamıyorum yardımcı olursan sevinirim. teşekkürler.

mehsel

Üye
Kardeşim dediklerini yapıyorum yüklüyorum.Sonra cepte garmine tklıyorum ama agere diye bir yazı yok dosya dağılmış olarak cıkıyor.N95 te denedim.Yani olmuyor.iyi günler.

ekremahmet

Üye
En son olarak programa dahili gps’i göstermemiz kalıyor. Bunun için programı açıyoruz. Ayarlardan sistemin içinde uzak gps yazan yere gidiyoruz. Orada dahili gps i seçip (ekli gps) tamama basacağım ama orada dahili gsp yok sadece etkinleştirme var ve o da garmini izin verdiği bağlantıya bağlanılır diye bir uyarı çıkyor.

yakamoz1122

Üye
slm

kardeşim ben yüklemeyi bile yapamadım nasıl olacak dolar işareti çıkıyor tıklayınca lütfen yardımcı olurmusun
ilgin için tşk ederim

gücüktene

Üye
kardesler sizlere benimde bir sorum var ben tom tom navi yükledim ama gps acilmiyor ayri bir antenle hemen buluyor ama kendi icindekini kullanamiyorum sizce onu acmak icin ayri bir programmi lazim yani ben onu nasil kullanirim.lütfen bilen arkadaslar cevep bekliyorum. tsk..

yakamoz1122

Üye
lütfen yardımcı olun arkadaşlar ben yükleyemedim bu linkleri
belirli bir ücret istiyor nasıl yapacam yardım lütfen

EMİCE

Üye
Arkadaşlar n95 de rota bulmak için yani bulunduğun konumu 0 tüşüna basarak bulmak için uydu bilgisi gerekiyor çoğu yerde uydu verisi alınamadığı için bulamıyorsunuz

kagancan

Üye
Eywallah

yurekten_olsun

Üye
n95 icin gprs indirmek istiyorum ama ilk iki dosyayi pc ye indiriyorum ve ucuncu dosya yi indiremiyorum error diyor yardimci olursaniz lutfen tsk

serat73

Üye
hocamm bu anahtar dosyası kısmını anlamadım ordaki linke mi gidiyoruz yardımcı olursan sevinirimm teşekkürler

hocam dediklerini aynen yaptım eksiksiz fakat ona rağmen gps bulunamadı diyor ne yapmam lazımm

mondain

Üye
hhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Üst Alt