süper bi program. uzun süredir düşünüyordm dün nasip oldu. n95 8gb yükledim sorunsuz çalışıyor, bu arada program resimleri galeriye atıyo diyen arkadaşlar sildim o resimleri sorun yok..paylaşım için çok teşekkürler...
eyvallah harika olmus kurdum sorunsuz calisiyor fakat bulundugum mevkii itibari ile haritam yok su an ukraynadayim bayad burda kalicam eyer su harita bulma konusunda bi yardimci olabilirsen sevinirim saygilar
Arkadaslar programi telofona kurduktan sonra hani su unlock kodlarini yazdigimiz dosyalar varya notdefteriyle sakladigimiz iste onlarda sorun !
Cozumu kolay verdigim adresten indir ve o dosyalarda hicbir degisiklik yapma sadece kodlari gerektigi gibi kopyala yapistir ve kaydet sonra oldugu gibi garmin dosyasina at ,kolay gelsin hersey guzel olucak ...........
selam arkadaslar.. cok guzel bir paylasım sitesi olmus. herkesten Allah c.c. razı olsun...
ben N95 ime garmini atıyorum. ancak telefondaki dosya yöneticisinde ''yüklenmedi'' görunuyor. yükle dediğim zamanda dosya bozuk uyarısı veriyor?
yardım edin lutfen...
Denemek maksdatıyla fifa 2007 ve spiderman i kurdum. sorun yok...
öncelikle çok teşekkürler nokia n82 almayı düşünüyorum bugün veya yarın ama önce navigasyon programlarını incelemek istedim internette bulduğum çalışan linkli ve bu kadar detaylı açıklamalı tek post senin çok teşkkürler yüklüyorum şu an dosyaları. n95 için dediğin şüpheye düştüm n 82 ile çalışır heralde değil mi? tekrar çok teşekkürler