N 95 için tam sürüm GPS Detaylı Türkiye haritası ile birlikte hemde bedava.

pgs

Üye
kolay gelsin arkadaşım programları pc indirdim oradanda n95 8gb telefonuma attım kurmak istedigimde rar dosyası oldugu için dosyaların üzerine tıklıyorum dosya türü desteklenmiyor diyor bu konuda yardımcı olurmusun

bende nokia 6110 navigator var fransa haritası gayet iyi çalısıyor ama turkiye haritası yuklemek icin ne yapabilirim simdiden tesekkurler

afillim

Üye
kardeş eline saglık programı kurdum ama bu anahtar kard id mizi yazma olayını bulamadım onuda nerden bulacama yardımcı olursan sevinirim

tahsin61

Üye
anahtar dosyası-http://rapidshare.com/files/85836921/Garmin_.rar
rapid te bu dosya bulunamıyor, nasıl temin edebilirim acaba

arkadaslar slmlar bu program icin oncelikle tum emek verenle tsk ediyorum progami aldim yukledim...
sorun yok fakat ben belcikadayim ve burda kullanmak istiyorum ..sanirim haritalar konusunda kafam karisti..ben adres girmek istedigimde turkiyenin illeri cikiyor..avrupa hatitamda var ama etkinlestiremiyorum sanirim;...bu konuda bigisi olan arkadalarim yardiminizi bekliyorum sifirdan adres girip naviyi kullanmayi RESIMLI ANLATAN OLURSA SEVINIRIM...asil sorun harita onaylamakta avrupaa!!! tr yi gorebiliyorum

ersen85

Üye
merhaba ben indirip kurdum hiç bir sorun cıkmadı ama balıkesir yok bu haritada ya yanı benim hiç bir işime yaramayacak yinede tesekkurler

ilk sayfadaki arkadaşın dediğini sonuna kadar yaptım oldu. gps bulamadı diyenler son satırları okusun ilk sayfadaki açıklama bölümünün... n95 8gb

atabas

Üye
Merhaba, verdiğiniz bilgilere teşekkürler.Garmin telefonda kurulamadı.Bilgisayarda bağlantı kablosuyla kurdum.Fakat bu sefer telefonda "güvenlik nedeniyle açılamıyor" uyarısı nedeniyle işi sonuçlandıramadık. Bilgi verirseniz memnun olurum.Teşekkürler

3saat uğraştım ama yapamadım sizin hatanız deil biliyorum ama çok karışık yha

arkadaşlar benim telefon desteklemiyor diyor ne yapacam bi yrdm c olursanız sevinirirm

--------------- Ekleme ---------------

yyaaa arkadaşım telefona attım da dosya türünü desteklemiyor diyor

anahtar dosyasi linki olu.dolayisiyla programi kullanamadim, rica etsem eklermisiniz tekrar

n59n

Üye
dosya güvenlik nedeniyle açılmadı yazdı telefonda ve açmadı sebeb telefondan olabilir mi

55ufuk55

Üye
arkadasım senden allah razı olsun hersey ıcın cok sağol teşekkurler

arkadaşlar ben işlemin adımlarını tam olarak anlayamadım notpade nedir bu işlem nasıl yapılacak yardımcı olabilecek varmı acaba??

n59n

Üye
arkadaşım anahtardosyası rapidshare/files/85836921 açamadım nasıl açılır?

anahtar dosyasını nasıl açabilirim

m@honi

Üye

uzak GPS olayını yapamayan arkadaşlar herşeyi silip baştan yukardaki açıklamaları uygulasınlar.Bu arada benimde sorum olacak herşeyi yaptım gayet iyi çalışıyor ama 114mb lik haritayı yükleyemedim daha doğrusu 29. maddeyi yapamadım denilen yere 848 yazıyorum ama Your Map Unlock Code oluşmuyor

ok onuda hallettim

metalmen

Üye
Çok güzel paylaşım teşekkürler en baştan sona adımları tek tek uygulandığında problemsiz yükleniyor

Telefonum: N95 8GB

selam garmin anahtar dosyası acılmadı bunu nasıl yükleyeceğiz.tşk..

ilhanno

Üye
Arkadasım Su ****** İişşini bi türlü halledemedim.....

******e kart id mizi yazıyoruz ve city of north america nt 2008 yazan yeri city navigator europe nt v9 yaparak generate yazan yerlere tıklıyoruz

bunu nasıl yapıcaz ????????????????

lütfen biri cvp yazsın