n 86 yı hala tavsiye eder misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hattaboglu41

Üye
    Konu Sahibi
n 86 yı hala tavsiye eder misiniz?
Arkadaşlar 450-500 tl civarı temiz n86 almayı düşünüyorum.kamerasıyla beraber bir çok özelliği hoşuma gitti.ama içimden bi ses te o fiyatlara artık çok güzel telefonlar çıktı diyo.dokunmatik telefonların kullanımlarının hoşuma gitmeyişi n86 eğilimine sebep oldu bende.fakat dokunmatiklerin internet kolaylıklarına da diyeceğim yok.rica etsem bu civar fiyatlarda daha kullanışlı gördüğünüz telefonlardan bi tavsiye yapsanız.yada en kullanışlısı n86 deseniz :bye2:

mstf_l

mstf_l

Üye
internette rahatlık istiyorsan bi klavyelide alabilirsin

hattaboglu41

Üye
    Konu Sahibi
ilgilendiğiniz için sağolun.tavsiyenizi model ve belirgin özelliği ile belirtseniz ne iyi olurdu.

Silinen Üye 325954

Silinen Üye 325954

Kapalı Hesap
değerli arkadaşım zaten n86 nın sıfırı yok 2.el fakat sesi az çıkıyor ben aldım 1 gün sonra geri verdim.onun yerine bir n95 al sesi de canavar gibi güzel kullanırsın.200.230 arası bulabilirsin.:yuru

.:ÇAĞLAR:.

.:ÇAĞLAR:.

Üye
dokunamatik olmayan bir telefonla internete girmek ölüm gibidir , ayrıca parana yazık o kadar parayı o hurda telefona verecegine kapasitif ekranl bir dokunmatik telefon al daha iyi

hattaboglu41

Üye
    Konu Sahibi
hocam model ismide verseniz tavsiyelerinizde ne güzel olur.

STaT!C

STaT!C

Üye
fiyatı biraz daha yükselt ikinci el c6 al 8 mp kamera vb. işini görür symbian annayla birlikte yazılım gelişecek. tabi symbian düşünüyorsan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt