Samsung Galaxy W (i8150) Tavsiye Eder misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

feeldattrend

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy W (i8150) Tavsiye Eder misiniz?
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir telefon alacağım. Dokunmatik geniş bir ekran ile internet kullanımına elverişli , müzik video,oyun vb. multimedia kullanımı iyi, görüntülü görüşme yapabileceğim, kamerası kullanışlı bir telefon istiyorum. Kalitesi ve uygulama zenginliği açısından android işlemcili bir telefon almamı tavsiye ettiler. Biraz araştırdım samsung galaxy w nin işimi görebilecek bir telefon olduğunu düşünüyorum. Piyasada 850 ile 1000 tl arasında. Sizin fikrinizi almak istediğim konu, bu telefona bu para verilir mi ? Hakediyor mu yani ? Ya da o parayı veriyorsan şuna da bir bak dediğinz telefon var mı ? ( şu kadar daha koy şunu al demeyin ama bu verebileceğim maksimm para ) Ya da o bütçe ile ikinci el temiz xxxx bulabilirsin bir de bunu düşün dediğiniz alternatifleriniz var mı ? Düşünceleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim =)

• Beğen
Tepkiler: MezraL123

tempestshine

tempestshine

Üye
GPS,Çok hızlı wi-fi,kamera flaşı,adobe flash,multitask,android market,görüntülü sohbet

galaxy s,xperia neo ile karşılaştırdım.galaxy w galip çıktı.

bilemiyorum.o fiyata değebilir.tercih senin

Symbianize

Symbianize

Üye
200 tl daha ver s2 al

feeldattrend

Üye
    Konu Sahibi
200 tl daha ver s2 al

ya hak veriyorum size ama şimdi ona karar versem 200 tl daha ver şunu al diyecekler bu iş iphone 4 e kadar gider. Ben bir bütçe belirledim ona eşdeğer en iyi telefonu arıyorum =) teşekkür ederim =)

GPS,Çok hızlı wi-fi,kamera flaşı,adobe flash,multitask,android market,görüntülü sohbet

galaxy s,xperia neo ile karşılaştırdım.galaxy w galip çıktı.

bilemiyorum.o fiyata değebilir.tercih senin

teşekkür ederim =)

MezraL123

MezraL123

Üye
Öncelikle üslubun çok güzel. Konuşmalarından dolayı tebrik ederim :)

Konuya gelicek olursak telefon güzel, işlemcisi 1.4 ghz, adreno 205 gpu, çözünürlüğü 480x800, 3.7" 252 ppi, 5 mp kamera 720p video, android 2.3.5, eski galaxy s'in güncellenmiş hali diyebilirsin. Aradığın özelliklere bakarsak işini fazlasıyla görür. Tasarımı da fena değil, bana göre üst kısmı fln baya hoş durmuş. O fiyata alabilceğin Lg optimus black, xperia neo v gibi cihazlar var. Ama teknik açıdan bakarsak galaxy w hepsinden üstün. Verilen paraya ne kadar değer onu ancak kullananlar söyleyebilir bize laf düşmez ama memnun kalırsın gibime geliyo. Bütçen bu aralıktaysa 2. el bi xperia arc, Lg optimus 3d veya Htc evo 3d bulabilirsin. Max demişsin ama eğer vermişken bi 200 tl daha veriyim uzun süre götürücek bi telefon alıyım dersen de 1150 tl civarına bi Htc evo 3d veya 2. el bi galaxy s2 alabilirsin. Hiç değilse çift çekirdekli daha iyi özellikli bi telefon olur verdiğim paraya değdi mi diye düşünmezsin. Hemde uzun süre seni sıkmadan idare etmiş olur. Genede sen bilirsin..

Türe

Türe

Üye
orta segment için çok iyi bir cihaz :oke:

feeldattrend

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle üslubun çok güzel. Konuşmalarından dolayı tebrik ederim :)

Konuya gelicek olursak telefon güzel, işlemcisi 1.4 ghz, adreno 205 gpu, çözünürlüğü 480x800, 3.7" 252 ppi, 5 mp kamera 720p video, android 2.3.5, eski galaxy s'in güncellenmiş hali diyebilirsin. Aradığın özelliklere bakarsak işini fazlasıyla görür. Tasarımı da fena değil, bana göre üst kısmı fln baya hoş durmuş. O fiyata alabilceğin Lg optimus black, xperia neo v gibi cihazlar var. Ama teknik açıdan bakarsak galaxy w hepsinden üstün. Verilen paraya ne kadar değer onu ancak kullananlar söyleyebilir bize laf düşmez ama memnun kalırsın gibime geliyo. Bütçen bu aralıktaysa 2. el bi xperia arc, Lg optimus 3d veya Htc evo 3d bulabilirsin. Max demişsin ama eğer vermişken bi 200 tl daha veriyim uzun süre götürücek bi telefon alıyım dersen de 1150 tl civarına bi Htc evo 3d veya 2. el bi galaxy s2 alabilirsin. Hiç değilse çift çekirdekli daha iyi özellikli bi telefon olur verdiğim paraya değdi mi diye düşünmezsin. Hemde uzun süre seni sıkmadan idare etmiş olur. Genede sen bilirsin..

çok teşekkür ederim dikkate alacağım söylediklerinizi ;)

orta segment için çok iyi bir cihaz :oke:

teşekkürler =)

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye
benimde almak istediğim telefonn..

CasuS_87

CasuS_87

Üye
alabilirsin :good:

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
Ace 2 yede bakabilirsin..

aLone

aLone

Üye
Bence şu an alınabilecek en güzel telefonlardan.Telefon çok hızlı ve gerçekten çok iyi.

JosephLion

JosephLion

Üye
hertürlü işinizi halledebilirsiniz bende kullaniyorum hicbir sikintim yok allaha şükür :))

bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
W al derim bide rootladinmi gta felan oynarsin
Biraz para biriktirip s3 mini alabilirsin

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kardeşim her türlü S II Al temiz bir 2.el bulursan çok iyi olur.

yokartk

Üye
wonder ıyıdır kardeşim baska forumlarda kotu diye cok yorum okumsutum. ilk olarak atrix bulabılırsen atrix al ama hepsiburadadan alma. baska magazalarda dasuan da stoklarda kalmamış..wonder gps uyduları bulmada sorunu var nedendır bılmem ama var boyle bır sorun. ıkıncı oalrak ram kullanımı ıle ılgılı sorunları var cok yıyor 90 mb ramle takılıyorum sureklı(cok uygulama var bnde) cm9 kurarsan kafan rahat edıyor. ben 3g gorusme yaptıgım ıcın baska bır ulkenın stock romunu kullanıyorum daha stabıl.. bana kalırsa atrix bulamazsan wonder yerıne xperia sola al suan 700 liraya var biraz arastırırsan bulabılırsın.

6161dkey6161

Üye
kardeş ben 2 3 aydır kullanıyorum çok süper bir telefon 750 tl verdim telefona türkcell bayisinde bence harika pes 12 yi bile açıyo benim pc bile açmıyo pes 12 yi :)

osmndmr.32

Üye
bn qalaxy s2 alcm bn ama bna ne kadar dayanir!

Üst Alt