Samsung Galaxy W (i8150) Tavsiye Eder misiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

feeldattrend

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy W (i8150) Tavsiye Eder misiniz?
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir telefon alacağım. Dokunmatik geniş bir ekran ile internet kullanımına elverişli , müzik video,oyun vb. multimedia kullanımı iyi, görüntülü görüşme yapabileceğim, kamerası kullanışlı bir telefon istiyorum. Kalitesi ve uygulama zenginliği açısından android işlemcili bir telefon almamı tavsiye ettiler. Biraz araştırdım samsung galaxy w nin işimi görebilecek bir telefon olduğunu düşünüyorum. Piyasada 850 ile 1000 tl arasında. Sizin fikrinizi almak istediğim konu, bu telefona bu para verilir mi ? Hakediyor mu yani ? Ya da o parayı veriyorsan şuna da bir bak dediğinz telefon var mı ? ( şu kadar daha koy şunu al demeyin ama bu verebileceğim maksimm para ) Ya da o bütçe ile ikinci el temiz xxxx bulabilirsin bir de bunu düşün dediğiniz alternatifleriniz var mı ? Düşünceleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim =)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
onun yerine galaxy s al 2.3 e güncellersin daha üstün bi cihaz haline gelir

raikirin

raikirin

Üye
Galaxy W ihtiyaçlarınızı karsılayacaktır.F/P açısından da gayet iyi bir cihaz.Tavsiye ederim.

kmt35

Üye
Arkadaşlar ben yaklaşık 1 aydır bu telefonu kullanıyorum tüm istekleini karşılayacağınızdan eminim S2 deki gibi kapasitif süper claen ekran var parmağınız ekranda resmen kayıyor ve çok kir tutmuyor çizilmeside zor çok hoşuma gitti fiyatına göre müthiş bir telefon işlemcisi bence yeterli şuana kadar kasan bi oyun görmedi sadece bi oyunda donuyordu telefon ama oyun hatasıymış sadece o oyunda oluyor zaten samsung un sunduğu imkanlardan da faydalana bilirsi samsumg apps gibi
bu telefonu almassan aynı fiyattaki htc bi telefon vardı adı aklıma gelmedi ama oda sağlam bi telefondu 3 boyutlu bişeydi

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş telefon gayet güzel alıp kullanabilirsin

feeldattrend

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim arkadaşlr tavsiyeleriniz için

feeldattrend

Üye
    Konu Sahibi
pekki wonder ile s plus ı kıyaslarsak ? hangisini almalıyım ?

enaa_881

enaa_881

Üye
benim seçimim plus olurdu her ne kadar kameranın flaşı olmasada
hem 4 inç ekranı var hem de amoled ,bataryası daha güçlü, 8gb kendinde hafızası var , geriye kalan çoğu özelliği aynı

feeldattrend

Üye
    Konu Sahibi
benim seçimim plus olurdu her ne kadar kameranın flaşı olmasada
hem 4 inç ekranı var hem de amoled ,bataryası daha güçlü, 8gb kendinde hafızası var , geriye kalan çoğu özelliği aynı

peki o modeli alırsam internetten alabileceğim uygun ve güvenilir yerler var mı ? şu an iki model arasında sıkışmış durumdayım =)

enaa_881

enaa_881

Üye

kardeş burası güvenilir ben s2 yi burdan aldım
sitede satıcının numarası falan var arayıp istediği şeyi sorabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt