MXIL 2 Firmwaresine swf Tema Yüklenişi veTÜRKÇE Güzel Bir Tema 19#082010 [YENİ TEMA EKLENDİ]

Konu işinize yaradımı ?

• Evet çok güzel bir tema . Teşekkür ederim . :)

Kullanılan: 64 77.1%
  • Hayır bir türlü beceremedin yapılışını :(

Kullanılan: 19 22.9%

• Kullanılan toplam oy
    83
temayı kurdum fakat dosyalarıma giremiyorum dosyalara basınca bomboş bi sayfa geliyor nedendir ?

eksik birşey yapmışsındır tekrar yüklemetyyi dene

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
arkadaş konuda indirdiğiniz klasörde 3 .swf dosyasını atın diyor bende 2 tane swf geldi ondan olabilir mi ? (ayrıca tekrar yükledim gene aynı)

Dosyalarım için ayrı bir swf hazırladım iconları falan farklı onu koymayı unutmuşum temanın içine . Verdiğim patch de sadece masaüstü ve menü için olduğundan dolayı dosyalarım kısmı boş sayfa açılıyor bekle 5 dk ya patchı tekrar upload ediyim yada temayı hangisini istersin . Bence temayı upload ediyim hem o zaman dosyalarımdaki iconlar değişecek

--------------- Ekleme ---------------

Mecbur patcıde değiştiriyorum ikisinide indirmen gerek

tamam aga beklemedeyim

Paylaşım için teşekkürler telefona ayrı bi hava kattı

monteboy

Üye
Mega menu harikaymis, ama monteye olmuyo heralde

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
evet çok güzel ama dediğin gibi monteye olmuyor

virus19

Üye
peki bunu yükleyince mesajlarda türkçe karakter sorunu var mı ? başımın belası bu sorun birtürlü çözemedim

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
evet yine var .

farrlell

Üye
arkadas megaupload a ne yaptıysam indiremedim adam gibi baska bi yerden koysan olmezsin demi 1 saattir ugrasıyorum yaaa

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Önce bi insan gibi konuşmayı öğren . Ayrıca illa burdan indirmen şart değil google de aratırsan s5230 MXIL2 diye bulursun bi farkı yok