&&BERKAY&&
Üye
ilk önce merhabalar tema programı gerçekden güzel telefonu daha kullanışlı hale getirdiğini düşünüyorum...paylaşan arkadaşada teşşekurler bu arada
yalnız tek sorunum tema yı yukledıkden sonra menu ikonlarındaki rusca karekterler oldu bunu input menu de duzeltemedim ... yardımcı olabilirseniz sevinirim
evet anlıyorum ama language olarak değiştirmek istesemde (turkce olması onemlı degıl ingilizce menu sorun olmıcak benım ıcın) bı turlu ikonlardakı rusca karakterler degıstıremedım input menuye gırmeme rahmen yani language sekmesinden....rehber de bir kişi yi aramak istediğimde malesef telefon firmware i reset atıyor her defasında sureklı olarak rehber de asagı yukarı yapmak zorunda kalıyorum....bi diger sorunda internete baglanamamwidget ler pek kullanıslı olmuyor o zaman .....
emre konuya alakadar olmana sevındım cevabın için saol ...bu arada her seye rahmen telefon dakı eskı firmware e gerı donmek ıstemıyorum ..
tesekkur ettim
evet anlıyorum ama language olarak değiştirmek istesemde (turkce olması onemlı degıl ingilizce menu sorun olmıcak benım ıcın) bı turlu ikonlardakı rusca karakterler degıstıremedım input menuye gırmeme rahmen yani language sekmesinden....rehber de bir kişi yi aramak istediğimde malesef telefon firmware i reset atıyor her defasında sureklı olarak rehber de asagı yukarı yapmak zorunda kalıyorum....bi diger sorunda internete baglanamamwidget ler pek kullanıslı olmuyor o zaman .....
emre konuya alakadar olmana sevındım cevabın için saol ...bu arada her seye rahmen telefon dakı eskı firmware e gerı donmek ıstemıyorum ..
tesekkur ettim
açıkcası flash için işden pek fazla zamanım kalmadığı için ilgilenemiyorum ama eğer zaman ayırabilirsem konuyla ilgili bağlantılarımı burdan yanıtlanırım bu arada sizlerede kolay gelsin
saolasın
açıkcası internet ve mms sorununu turkcell in kendi ayarlarını manual olarak girerek hallettim..yani internet sorunu nu biraz kurcalayarak her kullanıcı çözebilir keşke benim daha önce aklıma gelseyditelefon rehberindeki sorunda sanırım sim card 'ın firmware yüklerken telefonda olmasından kaynaklandı...neyse o sorunu da rehberdeki numaraları telefon a aktararak çözdüm .. ya da benim aklıma gelen en mantıklı cevap bu şu anda o sorun yok ama gömülü swf dosyasını flash da editlemek gecenin bi yarısı kafamı dagıtmaya yetti .. canımı da baya sıktı malesef işin içinden çıkamadık henüz... text leri editleme konusunda fikri olan arkadaşlar varsa önerilereine her zaman acıgım bu ) umarım yardımcı olabilirsiniz ...
emre bu konuda bana yardımcı olabilecegini dusunuyorum
şimdiden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?