MXIL 2 Firmwaresine swf Tema Yüklenişi veTÜRKÇE Güzel Bir Tema 19#082010 [YENİ TEMA EKLENDİ]

Konu işinize yaradımı ?

• Evet çok güzel bir tema . Teşekkür ederim . :)

Kullanılan: 64 77.1%
  • Hayır bir türlü beceremedin yapılışını :(

Kullanılan: 19 22.9%

• Kullanılan toplam oy
    83

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
MXIL 2 Firmwaresine swf Tema Yüklenişi veTÜRKÇE Güzel Bir Tema 19#082010 [YENİ TEMA EKLENDİ]
Evet arkadaşlar bu sefer samsung star telefonumuza direk olarak swf (flash )tema yüklenişini ve güzel bir tema gösteriyorum .
Linkler :

MXIL2 firmware linki :

patch linki:

Tema Linkleri

Normal Tema :

Galeride özel fenerbahçe iconları olan tema [Fenerbahçelilere Tavsiyem] :

1.Adım

MXIL2 firmwaresini indirip telefonunuza kurun .

2.Adım

İndirdiğiniz Samsung Bada OS Menü ve Masaüstü.rar dosyasından 3 swf uzantılı dosyayı çıkarın klasörünü çıkarın .

3.Adım

Çıkardığınız res klasörünü hafıza kartına atın ve TELEFON HAFIZASINA yeni bi Res klasörü açın .

4.Adım

Hafıza kartına attığınız res klasörünün için tamamen TELEFON HAFIZASINDAKİ Res klasörüne taşıyın .

5. Adım

İndirdiğiniz patchde 2 tane ayrı patch mevcuttur bir tanesi yani '' Patch_MXEIL2_gadget_menu.rar '' sadece masaüstünü değiştirmek içindir diğeri yani Patch_MXEIL2_gadget_menu_myfiles.rar bu patchde ise diğer bütün herşeyi değiştirmeye yarayan patchdir biz Patch_MXEIL2_gadget_menu_myfiles.rar bu klasördeki apps_patch.bin dosyasını ve rc2 dosyasını masaüstüne çıkarıyoruz .

6.Adım

Hepsi bu kadar
Güle güle kullanın http://www.maxicep.com/images/v3/editor/menupop.gif

İşte Resimler

Masaüstü

Menü 1

Menü 2

Menü 3

Mega Menü

NOT : Telefon hafızasındaki Res klasörünü temayı değiştirmediğiniz taktirde silmeyin eğer silerseniz tema falan herşey gider .

Bence şuan en kullanışlı ve en kaliteli tema budur .

Konudan yararlanan arkadaşlar lütfen teşekkür edelim .

Bu Firmware Samsung Star Wi-Fiye Olurmu ?

Kesinlikle hayır sakın denemeye kalkmayın . Ancak ben Wi-Fi li modeli için olan patchi arıyorum bulduğum zaman onuda koyarım .

Tepkiler: oozcan42, .BlueTR, karanlks ve 7 diğerleri

SAINT1

Üye
5233wde wi-fi yalan olur heralde.

bu arada emre öğrenmişsin bakıyorum iyi bende iyi bi anlatım yapmışsın resimde benm hani neyse .

arkadaşlar megauploada girmek için başlat/denetim masası/ağ bağlantıları /hangisi ile bağlıysanız sağ tık/özellikler/TCP/IP /BURADAKİ DNS NUMARASINI 8.2.2.1
8.2.2.2
bide resklasörünü oluştururken r nin büyük olmasına gerek yok.

evet çift menü
ikonlar animasyonlu menü falan güzel baya ama ben şuan için android için çalışma ypıyorum olursa devrim olucak

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
İndirdinmi android OS u ?

nerden indircem bi türlü bulamadım

arkadaşlar 5603 içinde böyle bir tema mevcut mu acaba ? şimdiden teşekkürler

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
bulurasan eğer msn deyim linki bana mesaj olarak at tammı .

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar 5603 içinde böyle bir tema mevcut mu acaba ? şimdiden teşekkürler

malesef şimdilik mevcut değil yani şu an için s5603 için bi firmware patchi mevcut değil .

resim isteyenler için

****** port open error verdi 6.adımda lütfen yardım arkadaşlr

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
mutlaka eksik yaptığın bişey vardır bazen port searchtan sonra multiloadere koyduklarının önündeki tik kalkailiyor .

1.Adımdaki dosyaları telefona o programdan mı kurucam ?

--------------- Ekleme ---------------

Download Start Ch[0]
Apps 131.1KB OK[0.4s]
Rsrc2 747.0KB OK[1.1s]
All files complete[9.0s]

yazısı geldi patch yüklenmişmidir? yardım edermisin Emre

Şunu temayu bi wifi lı modellerde bulsak çok iyi olcak walla. wifili modeller bi turlu yararlanamıo gzl temalaradan.