Müthişş Buluşş Samsung Dokumatiklerde Ön Kamera Açmak(Konunun Sabitlenmesini Rica Ediyorum)

Sponsorlu Bağlantılar

crazyvarna

Üye

Başlığı Okudun Mu Hiç Okumadıysan Tekrar yazım : Müthişş Buluşş Samsung Dokumatiklerde Ön Kamera Açmak(Konunun Sabitlenmesini Rica Ediyorum)..!!!

Arkadaş Samsung Starda dokunmatik ama ön kamerası yok.. ben sadece genelleme yapmışsın ön kamerası olan telefonlar diye değiştirmesini rica ettim.. Samsung S5253 Wave525 Bu Telefonda dokunmatik ama bu telefondada ön kamera yok.. Anlatabildim Mi.?

"Bu Sınıf Çok Konuşuyor" dedikleri zaman sınıfın tamamından bahsederler değil mi yani genelleme yaparlar..
"Samsung Dokunmatiklerde" diyerekde arkadaş Tüm dokunmatiklerden bahsediyor.. Anlatabildim Mi arkadaş?

birde şöyle düşün , ön kamerası olmayan bi telefonda ön kamerayı açmayı çalışan bir bencil kişinin olmayacağını düşünerek yazmıştır o konu başlığını.Ama gördüğümüz kadarıyla öyle benciller varmış :D

akdenizx

akdenizx

Üye
Üst konu mu ? Bence silinmesi gereken bir bilgi. Zaten bunu herkes biliyor.

03selim03

Üye
arkadaşlar o kod test kodu telefonunuzda herhangi bir sorun varmı onu görüyosunuz fotoğraf falan çekmiyo yani :D

• Beğen
Tepkiler: asia eagle ve -Emre
WhoOwnsMyHeart

WhoOwnsMyHeart

Üye
Manyakmısınız yaaa :) Her telefonun önünde kamera yokki.3G lilerde fln yazsaydın sadece.Afedersin ama kendimi tutamadım.Bende sevindim haa :)

• Beğen
Tepkiler: -Emre

53300

Üye
*#7353# foto da kaydedebilisiniz

• Beğen

impodosel

Üye
bend bi kamera var :D

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
bu menü test kodu yani firmadan çıkarken test etme amaçlı bi kod :D

-Emre

-Emre

Üye
e2550de *#7353# kodundan girip (l)speaker seçince çalan ses kapatnca arka planda kalıyo , bunun sayesinde müziği de arka plana labilir miyiz sizce ??

serecans

serecans

Üye
dilersin ama müzik seçemezsin

ysf14

Üye
verdiğin kod işime yaradı teşekkürler.Artık flaşı fener olarak kullanabilcem :)

-Emre

-Emre

Üye
biliyorum fkt fwden anlayn biri yapabilir belki .....

yakosako

Üye
samsungun orjınal kodu o buluş degıl ama on kamera acılmaz

-Emre

-Emre

Üye
arkadaşım ön kamera açılıyor ! bilmeden konuşmayın lütfen !

Üst Alt