Müjde!!! S^3 Downgrade!!Belleden Dönmek İsteyenler (E6,E7,C7,C6,X7,vb.) GÜNCELLEME 29.02.2012

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Abi telefon telefonluktan çıktı kendine getirmem lazım.

ana link yenilendi sen sadece alttaki rofs2yi sendekiyle değiştir

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Çok iyi oldu ana dosyaylamı değiştircem ilk indirdiğimle?

----------Eklendi @ 23:37:09 ---------- Yazıldı @ 23:24:16 ----------

Saol oldu -.-

sadece sana verdiğimi sendekiyle değiştir,daha önceki yorumumda dediğim gibi

zxd19

zxd19

Üye
oviden orjinal belle attım senin yazılımda daha rahattım geri nasıl dönebilirim?

saynesim

saynesim

Üye
kardeşim senden ricam şu başlığı değiştirsen çünkü çakma belle diye birşey kalmadı nokiayi ve yazılımlarını daha güzel şekilde hitab edelim şimdiden teşekkürler

zed6

Üye
Abi şu olayı baştan anlatırmısnız bana ya annaya dönmek istiyorum adresim : [email protected] lüfen yardımcı olun

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
oviden orjinal belle attım senin yazılımda daha rahattım geri nasıl dönebilirim?

phoenixle teline uygun paylaştığım yazılımı direk atacaksın telefonuna.gayet açık ve basit.
yok başka sürüme geçeceğim diyorsan o ayrı.kırmızıyla yazdığım tarifi ve yazılımları uygulayacaksın

----------Eklendi @ 16:06:20 ---------- Yazıldı @ 16:04:10 ----------

kardeşim senden ricam şu başlığı değiştirsen çünkü çakma belle diye birşey kalmadı nokiayi ve yazılımlarını daha güzel şekilde hitab edelim şimdiden teşekkürler

burada nokiaya bir hakaret yokki.

0W3

Üye
"Kaya.77" Hocam bu konuyu görüp epeyi uğraştıktan sonra sana akşamda özel mesaj olarak yazmıştım N8 kırması belle yüklü cihazımda PC SUİTE 3.3 ile orjinal belle güncellemesi görünüyor fakat bir türlü yükleyemedim orjinalini ve eski sürüme (anna) dönerek güncellemeyi yüklemek geldi aklıma sonra senin konuyu görmüş oldum ama senin bu dosyaları alt üst etmeme rağmen beceremedim ve saatlerce uğraştıktan sonra bir şey dikkatimi çekti E6-00 için paylaştığın dosyaları RM-609 klasörünü açıp içine attıktan sonra " Firmware Update >> Product Code " bölümünde aynen şöyle yazıyor " 059H136: E6-00 RM-609 Country Variant North America US Black S3.1 V1 " fakat benim telefon E6-00 ama black değil white ve Turkey - White Product Code " 059G0X0 " olarak geçiyor.. Acaba bu yüzden mi bir türlü olmadı yada başka bişey yüzünden mi beceremedim ? Şayet benim dediğim gibiyse bunun E6-00 White dosyalarını nasıl bulabilirim ki sanırsam senden başkası yardımcı olamaz sende yardımını esirgemez isen sevinirim.. Sanırım biraz uzun oldu ama umarım anlatabilmişimdir sıkıntımı Teşekkürler..

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
"Kaya.77" Hocam bu konuyu görüp epeyi uğraştıktan sonra sana akşamda özel mesaj olarak yazmıştım N8 kırması belle yüklü cihazımda PC SUİTE 3.3 ile orjinal belle güncellemesi görünüyor fakat bir türlü yükleyemedim orjinalini ve eski sürüme (anna) dönerek güncellemeyi yüklemek geldi aklıma sonra senin konuyu görmüş oldum ama senin bu dosyaları alt üst etmeme rağmen beceremedim ve saatlerce uğraştıktan sonra bir şey dikkatimi çekti E6-00 için paylaştığın dosyaları RM-609 klasörünü açıp içine attıktan sonra " Firmware Update >> Product Code " bölümünde aynen şöyle yazıyor " 059H136: E6-00 RM-609 Country Variant North America US Black S3.1 V1 " fakat benim telefon E6-00 ama black değil white ve Turkey - White Product Code " 059G0X0 " olarak geçiyor.. Acaba bu yüzden mi bir türlü olmadı yada başka bişey yüzünden mi beceremedim ? Şayet benim dediğim gibiyse bunun E6-00 White dosyalarını nasıl bulabilirim ki sanırsam senden başkası yardımcı olamaz sende yardımını esirgemez isen sevinirim.. Sanırım biraz uzun oldu ama umarım anlatabilmişimdir sıkıntımı Teşekkürler..

öncelikle belirteyim büyük karakterle yazmak kızmaya ve küfüre giriyor.bir dahakine karakterlerini küçült,nihayetinde herşekilde okunabiliniyor.
asıl sorunununa gelirsek özel mesajında belle yüklemeye çalıştığını belirtmişsin ama bu yorumunda da annayı kurmaya çalışıyorsun.konuyu yanlış anlamışsın biraz.
yeni sürümde downgrade yapmana gerek yok,direk kurabilirsin.konuda paylaştığım amerikan yazılımı direk anna kullanmak isteyenler için düzenlediğim annanın son yazılımı.

----------Eklendi @ 03:13:22 ---------- Yazıldı @ 02:53:36 ----------

bu arada doğru cihaz oldukdan sonra product kodun farklılığı birşeyi değiştirmiyor

0W3

Üye
estf. yazı boyutu saygısızlık olsun diye değil ben uykulu olduğum için yazdıklarımı görebilmek için büyük yazdım :) eğer müsaitsen msnden bir görüşebilirmiyiz bu konuyu hocam gerçekten yardıma ihtiyacım var ve yapamdan uyuyamıcam sanırım :S :(

----------Eklendi @ 03:30:26 ---------- Yazıldı @ 03:29:41 ----------

ekleyebilirsen msnde bekliyorum hocam : [email protected]

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
estf. yazı boyutu saygısızlık olsun diye değil ben uykulu olduğum için yazdıklarımı görebilmek için büyük yazdım :) eğer müsaitsen msnden bir görüşebilirmiyiz bu konuyu hocam gerçekten yardıma ihtiyacım var ve yapamdan uyuyamıcam sanırım :S :(

----------Eklendi @ 03:30:26 ---------- Yazıldı @ 03:29:41 ----------

ekleyebilirsen msnde bekliyorum hocam : [email protected]

geç olmuş biraz :)
Ekliyorum 1saat sonra pc başına geçeceğim

0W3

Üye
Sonunda yaptım hacım sağol.. yapmadan uyuyamazdım zaten :) önce downgrade yaptım sonra nokia suite ile orjinal belle yükledim bitti bu çile :)

----------Eklendi @ 15:54:12 ---------- Yazıldı @ 15:52:30 ----------

Eklediysende beni değil başkasını eklemişsindir bana istek gelmedi hacım haberin olsun ;)

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
geçmiş olsunda son sürüm belle yüklemen için downgrade yapmana gerek yokki.
Kafama takılan o oldu.

Shadowman07

Shadowman07

Üye
arkadaşım telefon sustu açılmıyor

----------Eklendi @ 02:47:07 ---------- Yazıldı @ 02:27:15 ----------

herşey yolunda gitti tam burada usbde çıkarın dediğin yerde çıkardım şimdi açma tuşuna basınca tel titriyor fakat açılmıyor sustu cihaz.

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
tekrar dene fakat no connection seç
firmware ekranındanda deadphone seçeneğini tıkla,refurbish de tekrar açılır

Shadowman07

Shadowman07

Üye
no connection zaten dediğin deadphone seçili fakat olmuyor

----------Eklendi @ 17:12:26 ---------- Yazıldı @ 16:45:52 ----------

olmuyor kardeşim iki gündür telefonsuz kaldım denemediğim yol kalmadı nerden bulaştım ya..

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
artı sende son yazılım hangisi yüklüydü en son kaçı kullanıyordun

Shadowman07

Shadowman07

Üye
belle yüklüydü dostum orjinal firmware

Üst Alt