YkPkY
Üye
Abi telefon telefonluktan çıktı kendine getirmem lazım.
ana link yenilendi sen sadece alttaki rofs2yi sendekiyle değiştir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Abi telefon telefonluktan çıktı kendine getirmem lazım.
ana link yenilendi sen sadece alttaki rofs2yi sendekiyle değiştir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çok iyi oldu ana dosyaylamı değiştircem ilk indirdiğimle?
Çok iyi oldu ana dosyaylamı değiştircem ilk indirdiğimle?
----------Eklendi @ 23:37:09 ---------- Yazıldı @ 23:24:16 ----------
Saol oldu -.-
sadece sana verdiğimi sendekiyle değiştir,daha önceki yorumumda dediğim gibi
Saolasın oldu.
oviden orjinal belle attım senin yazılımda daha rahattım geri nasıl dönebilirim?
kardeşim senden ricam şu başlığı değiştirsen çünkü çakma belle diye birşey kalmadı nokiayi ve yazılımlarını daha güzel şekilde hitab edelim şimdiden teşekkürler
"Kaya.77" Hocam bu konuyu görüp epeyi uğraştıktan sonra sana akşamda özel mesaj olarak yazmıştım N8 kırması belle yüklü cihazımda PC SUİTE 3.3 ile orjinal belle güncellemesi görünüyor fakat bir türlü yükleyemedim orjinalini ve eski sürüme (anna) dönerek güncellemeyi yüklemek geldi aklıma sonra senin konuyu görmüş oldum ama senin bu dosyaları alt üst etmeme rağmen beceremedim ve saatlerce uğraştıktan sonra bir şey dikkatimi çekti E6-00 için paylaştığın dosyaları RM-609 klasörünü açıp içine attıktan sonra " Firmware Update >> Product Code " bölümünde aynen şöyle yazıyor " 059H136: E6-00 RM-609 Country Variant North America US Black S3.1 V1 " fakat benim telefon E6-00 ama black değil white ve Turkey - White Product Code " 059G0X0 " olarak geçiyor.. Acaba bu yüzden mi bir türlü olmadı yada başka bişey yüzünden mi beceremedim ? Şayet benim dediğim gibiyse bunun E6-00 White dosyalarını nasıl bulabilirim ki sanırsam senden başkası yardımcı olamaz sende yardımını esirgemez isen sevinirim.. Sanırım biraz uzun oldu ama umarım anlatabilmişimdir sıkıntımı Teşekkürler..
eğer müsaitsen msnden bir görüşebilirmiyiz bu konuyu hocam gerçekten yardıma ihtiyacım var ve yapamdan uyuyamıcam sanırım :S 
estf. yazı boyutu saygısızlık olsun diye değil ben uykulu olduğum için yazdıklarımı görebilmek için büyük yazdımeğer müsaitsen msnden bir görüşebilirmiyiz bu konuyu hocam gerçekten yardıma ihtiyacım var ve yapamdan uyuyamıcam sanırım :S
----------Eklendi @ 03:30:26 ---------- Yazıldı @ 03:29:41 ----------
ekleyebilirsen msnde bekliyorum hocam : [email protected]