Müjde!!! S^3 Downgrade!!Belleden Dönmek İsteyenler (E6,E7,C7,C6,X7,vb.) GÜNCELLEME 29.02.2012

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
geçmiş olsun

tahacan12

Üye
ıyıde hocam benım c6-01 rm-718 senın verdıgın yazılım rm-601 nasıl olucak sımdı bu :))) ben denıyorum yukluyor ama sonu gelmıyor retly e dusuyor. acaba yukledıgım phoneıx ın surumu 2011 bundan olabılırmı

---------- Eklendi @ 01:41:25 ---------- Yazıldı @ 01:11:26 ----------

senın verdıgın phoenıx surumunude yukledım onunlada denedım yok ustad c6-01 de basarısız.. senın verdıgın yazılımla dahıl olmuyor..

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
ıyıde hocam benım c6-01 rm-718 senın verdıgın yazılım rm-601 nasıl olucak sımdı bu :))) ben denıyorum yukluyor ama sonu gelmıyor retly e dusuyor. acaba yukledıgım phoneıx ın surumu 2011 bundan olabılırmı

---------- Eklendi @ 01:41:25 ---------- Yazıldı @ 01:11:26 ----------

senın verdıgın phoenıx surumunude yukledım onunlada denedım yok ustad c6-01 de basarısız.. senın verdıgın yazılımla dahıl olmuyor..

2. Yöntemle downrage yap

tahacan12

Üye
Ustadım denıyorum sımdı ınsallah olur

---------- Eklendi @ 12:13:58 ---------- Yazıldı @ 11:43:15 ----------

EMMC.fpsx dosyası yada uzantılı dosya c6-01 de yok ama MC06 dıye bır dosya varkı en altta 655 Mb bunumu kastedıyorsun hocam.. ))

---------- Eklendi @ 12:19:07 ---------- Yazıldı @ 12:13:58 ----------

OlAy TAMMADIR TŞkler.................... :) :)

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Ustadım denıyorum sımdı ınsallah olur

---------- Eklendi @ 12:13:58 ---------- Yazıldı @ 11:43:15 ----------

EMMC.fpsx dosyası yada uzantılı dosya c6-01 de yok ama MC06 dıye bır dosya varkı en altta 655 Mb bunumu kastedıyorsun hocam.. ))

---------- Eklendi @ 12:19:07 ---------- Yazıldı @ 12:13:58 ----------

OlAy TAMMADIR TŞkler.................... :) :)

hayırlı olsun.akıllı insanları herzamanı gıpta etmişimdir.yeterki anlayarak okunulsun.zor bişey değilmiş demekki.çevik akılların başımın üstünde yeri var.ben teşekkür ederim :)

faruk26kuraf

Üye
c6 01 e verdigin yazılımı yükledım ne hız ne gorsellik super tesekkurler

tahacan12

Üye
Yaf ustadın verdıgı yazılım derken bak orasını anlıyadım. o yazılımı bende yukledım her neyse esas sorun C6-01 Kamera tusu calısmıyor.. Olsun Symbıan Anna Olay :))))

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Yaf ustadın verdıgı yazılım derken bak orasını anlıyadım. o yazılımı bende yukledım her neyse esas sorun C6-01 Kamera tusu calısmıyor.. Olsun Symbıan Anna Olay :))))

linki yenileyip bildiririm

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi

yazılımı inceledim.kamera tuşuyla ilgili bi sorun bulamadım

tahacan12

Üye
Symbıan yazılımı yukleyınce kamera tusu dırek calısmıyor ustadım onu demek ıstedım...

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Symbıan yazılımı yukleyınce kamera tusu dırek calısmıyor ustadım onu demek ıstedım...

senin rm kodun downgrade yazılımdan farklıydı demi?
Çünkü yazılımda bir sıkıntı yok,modladığım orjinal yazılım.bellede direk çalışıyordu diyorsun,sonrasında tele bi darbe falan oldumu

tahacan12

Üye
yok belle yukledım sımdı gayet stabıl.. Tus dırek calısıyor.. Cokda onemlı degıl yaf :)) Fakat nette gezerken bı yazılım gordum ve hayran kaldım.. Adamıda arastırdım fakat yazılımı bulamadım ustad.

ben o yazılımı ıstıyorum.. aha yazılımın youtube vıdeosu bu :D

bana bu yazılımı bulma sansınız varmı ustad :(((

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
yok belle yukledım sımdı gayet stabıl.. Tus dırek calısıyor.. Cokda onemlı degıl yaf :)) Fakat nette gezerken bı yazılım gordum ve hayran kaldım.. Adamıda arastırdım fakat yazılımı bulamadım ustad.

ben o yazılımı ıstıyorum.. aha yazılımın youtube vıdeosu bu :D

bana bu yazılımı bulma sansınız varmı ustad :(((

ben yazılımda farklı bşey göremedim.gayet yavaş !

adam oturmuş aldığı c6 sını ve ona aldığı kılıfı tanıtmış :)

önce telini bi downgrade yap,sonra c6 için forumda yayınlanan anna cfwlerin hepsini dene,beğendiğini kullan

ergun-68

Üye
arkadaşım paylaşım için çok sağol 1 defada oldu.......

06ankam

Üye
Kaç kez denediysem her defasında aynı hata msj alıyorum bana yardım edermisiniz lütfen !!!

eee resim url de veremiyorum ne olacak şimdi ???

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
başka usb çıkışlarını dene.olmama gibi bi şansı yok.antivirüs kapalı olacak ilk yüklemede.nokia suitin güncel versiyonu yüklü olacak.
Firmare penceresinden options deyip core.fpsx dosyasına çift tıklayıp , dosyayı oradan göste

06ankam

Üye
Söylediklerinin hepsini yaptım ama firmare penc. alttaki help ve close hariç hangisine tıklasam hata msj aynı. İşin kötü yanı E sürücüsününe biçimlendirmiştim :(

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
phoenixle Eyi biçimlendirme gibi bi şansın yok.phoenix yüklerken hata olmuş.

Üst Alt