nokia 500 telefon için c6 da kullandığımız scandinavya sürümünü kullanabilirmiyiz
ghdvzdsrfdvsrfvsvss<vc7 veya c6-01 v12.006 v13.016 v14.002 done biliniyo
konuyu 2. yöntemi harfiyen uygularsan hedefine ulaşırsın.anladığın için almışsın nihayetinde cihazıarkadaslar ....arkadasım telefonunu eski sürüme getirebilirmsn dedi bnde bakaym dedm bu siteden bişiler buldum uygulamak istedm telefon acılmıoyr yardımcı olabilecek varmı ?? acil olarak telefon modeli e6. pm atabilirmisinz

belle gayet güzell.annaya niye dönmek istiyorsunkiMerhaba Kaya Bey öncelikle böyle bi konu açıp yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Daha önce böyle bişeye hiç girişmedim. E6 kullanıyorum Belle yüklü bu dediğiniz şekilde yaptığımızda telefon orjinal olarak Annaya dönecek mi? Temada ikonlarda bi farklılık olacak mı?
Daha önce böyle bi işlem yapmadım o yüzden korkuyorum uzaktan yardım ile sizin yapmanız mümkün mü ?
belle gayet güzell.annaya niye dönmek istiyorsunki
link yenilendic7-00' nin rofs2 linki ölü yenilermisin...
olur.videodaki gibi yapabilirsintşkler hocam ...bu ros2 dosyasını elimdeki cfw'de bulunan rofs2 ile değiştirip dead phone yaparsam downgrade olur mu?
rahatlıkla dönersin.denemekden zarar çıkmazarkadaşlar benim tel c7 sürümü 610 ama ben 609 a dönmek istiyorum bu anlatmla dönebilirmiyim