Müjde!!! S^3 Downgrade!!Belleden Dönmek İsteyenler (E6,E7,C7,C6,X7,vb.) GÜNCELLEME 29.02.2012

Sponsorlu Bağlantılar

magankara

magankara

Üye
nokia 500 telefon için c6 da kullandığımız scandinavya sürümünü kullanabilirmiyiz

magankara

magankara

Üye
c6 skandinavya sürümünü denedim olmuyor nokia 500 e nerden bulabilirim

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
c6 nın scandinavya sı zaten olmazki .benim verdiklerimi deneyecekdin

magankara

magankara

Üye
senin verdiğin downgrade yazılımını kullandım ama artık geri kalmadı artık n8 kullanıyorum

ltfcn01

ltfcn01

Üye
İkinci yöntem orjinal belleden v21.14 'e geri dönerken başarılı.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY

phskhopat

Üye
babasın sen baba çok sağol süper oldu bu anna :))

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
gs_1991_apo

gs_1991_apo

Üye
arkadaslar ....arkadasım telefonunu eski sürüme getirebilirmsn dedi bnde bakaym dedm bu siteden bişiler buldum uygulamak istedm telefon acılmıoyr yardımcı olabilecek varmı ?? acil olarak telefon modeli e6. pm atabilirmisinz

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ....arkadasım telefonunu eski sürüme getirebilirmsn dedi bnde bakaym dedm bu siteden bişiler buldum uygulamak istedm telefon acılmıoyr yardımcı olabilecek varmı ?? acil olarak telefon modeli e6. pm atabilirmisinz
konuyu 2. yöntemi harfiyen uygularsan hedefine ulaşırsın.anladığın için almışsın nihayetinde cihazı :)

burnas2

Üye
daha açamadım konuyu...

Telecaster_52

Üye
Merhaba Kaya Bey öncelikle böyle bi konu açıp yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Daha önce böyle bişeye hiç girişmedim. E6 kullanıyorum Belle yüklü bu dediğiniz şekilde yaptığımızda telefon orjinal olarak Annaya dönecek mi? Temada ikonlarda bi farklılık olacak mı?
Daha önce böyle bi işlem yapmadım o yüzden korkuyorum uzaktan yardım ile sizin yapmanız mümkün mü ?

YkPkY

YkPkY

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba Kaya Bey öncelikle böyle bi konu açıp yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
Daha önce böyle bişeye hiç girişmedim. E6 kullanıyorum Belle yüklü bu dediğiniz şekilde yaptığımızda telefon orjinal olarak Annaya dönecek mi? Temada ikonlarda bi farklılık olacak mı?
Daha önce böyle bi işlem yapmadım o yüzden korkuyorum uzaktan yardım ile sizin yapmanız mümkün mü ?
belle gayet güzell.annaya niye dönmek istiyorsunki

Telecaster_52

Üye

belle gayet güzell.annaya niye dönmek istiyorsunki

Belleden yana bi sıkıntım yok gerçekten güzel ama benim sıkıntım attığım mesajlar giden kutusunda kalıyor tekrar oradan göndermek durumunda kalıyorum. Soft format attım yazılımı yeniden yükledim fakat 2-3 gün bi sıkıntı yoktu bugün yeniden aynı sorunla karşılaştım.

oztas47

oztas47

Üye
c7-00' nin rofs2 linki ölü yenilermisin...

oztas47

oztas47

Üye
Tşkler Hocam ...bu ros2 dosyasını elimdeki cfw'de bulunan rofs2 ile değiştirip dead phone yaparsam downgrade olur mu?

gonulyorgunu29

Üye
arkadaşlar benim tel c7 sürümü 610 ama ben 609 a dönmek istiyorum bu anlatmla dönebilirmiyim

Üst Alt