)) ben denıyorum yukluyor ama sonu gelmıyor retly e dusuyor. acaba yukledıgım phoneıx ın surumu 2011 bundan olabılırmııyıde hocam benım c6-01 rm-718 senın verdıgın yazılım rm-601 nasıl olucak sımdı bu)) ben denıyorum yukluyor ama sonu gelmıyor retly e dusuyor. acaba yukledıgım phoneıx ın surumu 2011 bundan olabılırmı
---------- Eklendi @ 01:41:25 ---------- Yazıldı @ 01:11:26 ----------
senın verdıgın phoenıx surumunude yukledım onunlada denedım yok ustad c6-01 de basarısız.. senın verdıgın yazılımla dahıl olmuyor..

Ustadım denıyorum sımdı ınsallah olur
---------- Eklendi @ 12:13:58 ---------- Yazıldı @ 11:43:15 ----------
EMMC.fpsx dosyası yada uzantılı dosya c6-01 de yok ama MC06 dıye bır dosya varkı en altta 655 Mb bunumu kastedıyorsun hocam.. ))
---------- Eklendi @ 12:19:07 ---------- Yazıldı @ 12:13:58 ----------
OlAy TAMMADIR TŞkler....................![]()
![]()

c6 01 e verdigin yazılımı yükledım ne hız ne gorsellik super tesekkurler
Yaf ustadın verdıgı yazılım derken bak orasını anlıyadım. o yazılımı bende yukledım her neyse esas sorun C6-01 Kamera tusu calısmıyor.. Olsun Symbıan Anna Olay)))
Yaf ustadın verdıgı yazılım derken bak orasını anlıyadım. o yazılımı bende yukledım her neyse esas sorun C6-01 Kamera tusu calısmıyor.. Olsun Symbıan Anna Olay)))
Symbıan yazılımı yukleyınce kamera tusu dırek calısmıyor ustadım onu demek ıstedım...
) Fakat nette gezerken bı yazılım gordum ve hayran kaldım.. Adamıda arastırdım fakat yazılımı bulamadım ustad.
((yok belle yukledım sımdı gayet stabıl.. Tus dırek calısıyor.. Cokda onemlı degıl yaf) Fakat nette gezerken bı yazılım gordum ve hayran kaldım.. Adamıda arastırdım fakat yazılımı bulamadım ustad.
ben o yazılımı ıstıyorum.. aha yazılımın youtube vıdeosu bu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bana bu yazılımı bulma sansınız varmı ustad((

arkadaşım paylaşım için çok sağol 1 defada oldu.......